Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.269
Cevap
203
Favori
259.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bugün bende aranıza ioniq 6 ile katılmış bulunmaktayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

rica ederim , evet haklısınız aslında bende bunu demek istedim.Ben edirne de yaşıyorum karasal iklim iliklerimize kadar hissediyoruz ama eskisi kadar soğuk olmuyor özellikle son 10 sene dir adam gibi kar yağışı bile olmadı.Toplamda bakarsak en başta ömür den dolayı lfp ler mantıklı ancak çok haklısınız daha çok yol alması gerekiyor diyorlar lfp piller için.

• 20 Ocakta sıfır 2024 İoniq 5 Advence aldım. Kullanım kitapçığında bazı bölümlerde "Detaylı bilgi için verilen bilgi ve eğlence sistemi kullanım klavuzuna bakın" diyor ama bende böyle bir kitapçık yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar, adı geçen klavuz var mı? yoksa sadece kullanım klavuzu mu var? Bu mesajıma kimse cevap vermedi, satan bayii sordum bütün kitapları torpidoya koyduk diyor...

• baranok B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun ne kadar a aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacop52 J kullanıcısına yanıt
    1.680

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende dün teslim aldım ama sizden 10.000 düşük almışım :) (Tüm camlar siyah + seramik kaplama dahıl)

Dun 100 km yol yaptık. Şehiriçi ve otoban dahil. Average 13 kw degere ulastım. Sonrasında şarj ettim bir istasyonda. Tam %50'lik bir şarj yaptım, toplamda 17 dk sürdü ama %80 sonrasını yavaş doldurdugu ıcın normalde daha hızlı olacagı kanısındayım. Ödediğim toplam tutarı şarj edilen kw'a böldüğümde ise kw başı 8,99 TL ödemiş gözüküyorum.

Ayrıca şuna değinmek istiyorum. Sport modda gaza en ufak temasta resmen koltuğa yapışıyorsun. İnanılmaz bir his :)

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizede hayırlı olsun bende de seramik ve cam dahil. Haftaya istanbul-izmir arası deneyimleme şansım olacak ne renk aldınız acaba ?

• bende 08.02.2025'te ioniq 6 aracımı teslim aldım. Kısa süre kullanma imkanım oldu. Sürüş konforundan gayet memnun kaldım. Progressive donanım olsa daha mutlu olur muydum olurdum. İkinci el tercih edenler için iyi bir alternatif. Benim için advance donanım kredi kampanyası ile gayet cazip göründü, tercih ettim.

Kısa mesafe (3-4 km) ve soğuk havada 20 kWh/100 km altını görmek bence mümkün değil. En azından bunu tecrübe ettim. Ara ara kullanım deneyimlerimi paylaşırım.

• Arkadaşlar ocak güncellemesi versiyonu halen aynı mı en son hata vardı güncellemede yapan var mı ?

• erimathome E kullanıcısına yanıt
    3 aydır soğuk iklimde michelin crossclimate 2 dört mevsim kullanıyorum, elektrikli araçlar için uyumlu, çok memnunum

• idrisoguz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir içinde sürekli ipedal kullanıyorum, iniş çıkış farketmez, değiştirmeyin. Şehir dışında sadece auto ve acc kullanmanızı tavsiye ederim.
    bende klima auto 21 derece ayarlı, ilk 5-10 dk koltuk ve direksiyon ısıtıcı da açık tutuyorum.
    Tüketiminizi ne kadar dur kalk trafiğine girdiğiniz çok etkiliyor, o yüzden farklı tüketim değerleri alabilirsiniz

• hector_turk H kullanıcısına yanıt

Ben de Ioniq 6'da Ankara'da 4 aydır Michelin Crossclimate 2 dört mevsim kullanıyorum ve memnunum.

• CAZZ50 C kullanıcısına yanıt

5 6 sayfalık ek kitapçık var. Ama kayda değer bir bilgi yok içinde. Araç CCnC ise belki kitapçık koymamışlardır henüz.

• Hatchway kullanıcısına yanıt

Henüz gelişme yok.

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

• Selamlar arka koltuk altındaki ev tipi prizin kilit anahtarı nerede acaba ?

• obenturk O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam şu yazılım işini az daha güncel tutsalar iyi olcakta

Anahtara takılı uzun bır şey olacak (2-3 cm boyunda) onun plastıgını cıkartın, Alın size anahtar :)

• chnkskl C kullanıcısına yanıt

Valla benım kısa mesafede olsa 14-15 gecmıyor. 20 çok geldı..

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.