Şimdi Ara

'Hyundai teneke' diyenler buyrun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konteyner elentranın üstüne devrilmiş.Devrilen araç boş mu dolu mu bilmiyorum ama boşu oldukça ağırdır eminim.

• Bu konu daha önce konuşuldu...
  • Elantra'ya yay takınca güzel dururmuş :))
  • bu konu daha önce tartışılmıştı ve insanlar yeni aveonun aynı durumda elentra dan daha güvenli olduğunu söylemişlerdi
  • Nihayetinde sac da tenekedir, sıkılmadınız mı artık bu konulardan, bu neyin ezikliğidir?
  • ikiside hyundai olunca bi paradoks olmuş , aldanma sen böyle şeylere
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Elantra'ya yay takınca güzel dururmuş :))
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 9 Nisan 2012; 18:49:45 >
  • Bu fotoğrafın aynısını aşağıdaki mahallenin yukarısındaki caddenin ortasındaki binanın en üst katındaki 21 numaralı dairedeki Ayşe teyzenin oğlunun düğününe gelen sünnetçinin fotoğraflarını çeken fotoğrafçının çırağının sınıfındaki Fatmanın abisinin üniversitedeki hocasının çok yakın arkadaşı olan doktorun evinin önüne elektrik direği diken adamın oglu da paylaşmıştı da söyleyeyim dedim saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

bu konu daha önce tartışılmıştı ve insanlar yeni aveonun aynı durumda elentra dan daha güvenli olduğunu söylemişlerdi

Sen şaka falan olmalısın
  • Verildi.
  • fotoğrafların çekildiği bölgelerde hyundai yazıyor önde marka farklı arkada farklı
  • quote:

bu konu daha önce tartışılmıştı ve insanlar yeni aveonun aynı durumda elentra dan daha güvenli olduğunu söylemişlerdi

sen demiştin sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Olsa olsa sen söylemişsindir onu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

sen demiştin sanırım

yok başka birisi demişti

bende yeni aveoda da durumun pek farklı olmucağını söylemistim

gerek yeni aveo, gerek yeni model çoğu araçta durumun cok farklı olcağını düşünmüyorum
  • Tamamen planlanmış birşey.

Kanıtlar :

1- Kamyon dorsesinde Hyundai yazısı bulunuyor.
    2- Dümdüz yolda o dorse nasıl devrilir? Lastik patladı deseniz patlak lastik görünmüyor.
    3- Elentra'nın sağ ön kapı sacında mavi yapıştırma var . Sıfır araçlarda olur . Yani araç sırf bu olay için fabrikadan gelmiş. Yani araç yeni.
  • konu daha önce açılmış,silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 8 Nisan 2012; 19:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bu konu daha önce konuşuldu...

Reklam amaçlı da olabilir,bugün facebookda gördüm paylaşayım dedim.Daha önce verildiğini görmedim.
  • Teneke bir aracın üzerine devrildiğinde ne olması bekleniyordu ki.. Kağıt gibi yere yapışmasını mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

konu daha önce açılmış,silinebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_59515541/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.