Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (483. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.974
Cevap
242
Favori
1.060.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni kasa Tucson almayı planlıyorum ve Elite Plus paketi çok hoşuma gitti. Eğer bu aracı kullanan kişiler varsa, beni bilgilendirebilirlerse çok memnun olurum. Özellikle dizel mi, benzinli mi alsam, yakıt konusunda hangisi daha mantıklı olur gibi bilgileri siz değerli araç kullanıcılarından öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: namesiz1000

Merhabalar herkese,

Yeni kasa Tucson almayı planlıyorum ve Elite Plus paketi çok hoşuma gitti. Eğer bu aracı kullanan kişiler varsa, beni bilgilendirebilirlerse çok memnun olurum. Özellikle dizel mi, benzinli mi alsam, yakıt konusunda hangisi daha mantıklı olur gibi bilgileri siz değerli araç kullanıcılarından öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Tucson Elit Plus’a halk arasında, kapısı açılınca donanım dökülen SUV diyorlar :) Gerçekten de öyle. 2024 yılının tüm teknolojik, güvenlik ve Konfor donanımı mevcut araçta. Yok yok paket. Açıkçası Elite Plus'lar 4x4 olduğu için dizel tercih ettim. Çünkü 4 çekerler benzinde doğal olarak yakıyor, dizel ile full şehiriçi dikkat etmeden 7 LT tüketim alıyorum. Bu da bana fazlasıyla yetiyor. Nihayetinde 2 tona yakın ve 4 çeker bir aracı 1.0 motorlu clio gibi yürütüyorum. Benzinli ve 180 hp 4x4 ler daha iyi hissettiriyor atiklik anlamında. Son hız olsun ara hızlanma olsun benzinli dört çeker tabiki başarılı. Önden çeker benzinli ile biraz dikkatle beraber full şehiriçi 8-9 civarında gezebilirsiniz. Tabi şehre göre değişir. 7-8 LT ile gezen de var. Ama illa dört çeker olacaksa benzini biraz fazla hesaplayın. Kısaca benzin tüketimi de atla deve değil. Dizelde de dev ekonomi diye bir şey yok neticede. Ama dizelde şehiriçinde ara gazlamalar tork kullanarak aracı yürütme, dikkat etmeden gaza basmak keyifli geliyor bana. Ekran da 7 LT yi görünce hoşuma gidiyor diyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çok teşekkür ederim cevabın için. Bir sorum olacak youtube'ta aracın yabancı versiyonlarını izlediğimde head up display olduğunu gördüm. Türkiye'deki araçlarda bu özellik var mı veya opsiyon olarak alabiliyor muyuz bir bilginiz var mı?

• bende raif beye katılıyorum donanım olarak üst seviye bir araç bundan sonra araç alırken nasıl bir seviyeye çıkacağım onu düşünüyorum simdiden :) bende ki de 2023 elit plus dizel bende ortalama sehir içi 7,5 8 civarı tüketiyorum (rize merkez) 8 bin civarında aracım trim sesi falan henüz hiç yok önceki aracım golf idi onda bile bu km lerde trim sesleri almaya başlamıştım.ben sadece far sistemini belki altta kaldığı için yetersiz buluyorum ama eksiklik değil tabii ki. head up display bende hiç görmedim olsa da ii olur demedim.masajlı koltuk ama süper olurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KAYHAN53

bende raif beye katılıyorum donanım olarak üst seviye bir araç bundan sonra araç alırken nasıl bir seviyeye çıkacağım onu düşünüyorum simdiden :) bende ki de 2023 elit plus dizel bende ortalama sehir içi 7,5 8 civarı tüketiyorum (rize merkez) 8 bin civarında aracım trim sesi falan henüz hiç yok önceki aracım golf idi onda bile bu km lerde trim sesleri almaya başlamıştım.ben sadece far sistemini belki altta kaldığı için yetersiz buluyorum ama eksiklik değil tabii ki. head up display bende hiç görmedim olsa da ii olur demedim.masajlı koltuk ama süper olurdu :)

+

• Arkadaşlar tucson un giriş paketi alınırmı .ne dersiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar tucson un giriş paketi alınırmı .ne dersiniz .

Makyajlı yeni kasa mı düşünüyorsunuz? Neredeyse birçok güvenlik donanımı mevzuat gereği GSR 2 (Genel Güvenlik Regülasyonları) standart. Onun dışında keyif veren güzel donanımlar Elit ve Elit plusa has tabi. Ama beklenti önemli. Bazı kullanıcılar da donanıma hiç para harcamak istemez. Burda üzerinde durulması gereken nokta güvenlik. GSR 2 sayesinde de güvenlik kısmı fazlasıyla yeterli içiniz rahat olsun.

• Bu makyajli tucsonda tabela okuma uyarilarini yazilima mudahale etmeden devamli kapali tutmanin bir yontemi var mi?
    Kapali kalsin ben istedigimde acayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Bu makyajli tucsonda tabela okuma uyarilarini yazilima mudahale etmeden devamli kapali tutmanin bir yontemi var mi?
    Kapali kalsin ben istedigimde acayim?
    Araçtaki favori tuşuna kısa yol ataması yapılıyor. Bir de en son yazılımı yükleyip dener misiniz? Sessize alma özelliği eklendi sanırım

update.hyundai.com
    Navigasyon Güncelleyici | Resmi Hyundai Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesi
    https://update.hyundai.com/TR/TR/updateGuide/03

• Arkadaşlar merhaba 2023 tucson var arabayı yıkayınca gündüz farlarının içine su giriyo bu duruöu yaşayan varmı garantiden değişim yapılırmı?yoksa normal bir durummu

• Guncellemedeki iyilestirmelerde bu yokmus.

Defaulta geri donuyor gene

• Siz yeni makyajlı tucson mu aldınız? Hayırlı ugulurlu olsun. Bir kaç tane sorum olacak.

Aldığınız zaman güncel KMsi kaçtı? Bizim ki de 21 km... de hepsi öyle dediler bize. kafam da hala soru işareti

Teşekkürler.

• brood B kullanıcısına yanıt

Evet makyajli tuscon aldik. 13 du km.

• Herkese merhaba. 2019-2020 model 4x2 tuscon arayışı içindeyim malum yaştan dolayı bazılarının garantisi bitmek üzere. Genel olarak anladığım dct şanzımanda kavrama değişimi bunu garantiden yaptıranlar olmuş ama garantisi biten araçlarda ne kadar masraf çıkar bilgisi olan var mı?

• Merhabalar tucson 2020 power edition yakıt deposu tam olarak nedir ? Broşürde 62 diyor başka sitelerde 54 falan diyoe hangisi doğru acaba ? Ayrıca yakıt değerleriniz nedir ?

• asii_teo A kullanıcısına yanıt

Baskı balata gibi düşünebilirsiniz, yaklaşık 30-40 bin tl sanıyorum. 2021 aracım 2 ay önce 90 bin km de garanti kapsamında değişti

• Yeni bir soru daha ekleyim. Araçla giderken durunca bagajı açmak istediğimde bagaj kilitli oluyor bunu nasıl kapatabilirim ?

Kilitlenmesini istemiyorum

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Bunun için yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Merkezi kilidi inaktif etmelisin

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Avm girisleri icin diyorsaniz el freni cek p ye al bagaj dugmesine basili tutun aciliyor

• tla776 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hangi paket dizel mi kaça aldınız bende düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.