Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.974
Cevap
242
Favori
1.060.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O nasıl olacak daha önceki araçlarımda hiç böyle bir durum yoktu da farklı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

kapının yanındaki düğmeyi diyo çokta zor birşey olmasa gerek parmagı uzatıp basmak :)

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

:) Zorluk değil de alışkanlık değil. Ha bire unutuyorum. Avm ye giriyom tıklıyor camı diyom noluyor :)) Eşim vs bagajı açıp bişey koyup alacak tıklıyor diyom noluyor :)) yeter daa :)

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Kumandadan camları kapatınca sunroofun kapanmaması var daha saçmaHYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) 

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Kumandadan camları kapatınca sunroofun kapanmaması var daha saçma 

Seyir halinde camlar açık iken tünele girersem, camları kendi kapatıyor araç. Ama bu cam tavan neden bu sisteme dahil edilmemiş. Anlamak çok güç. Halbuki o kadar da kolay. Çünkü hepsini ana ecu ile yapıyor araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Sagol. Benzin prime plus.

1950 liste fiyatiydi 1790 a geldi.

• 2020 elit plus 1450tl teklif geldi. 10-11ay daha aracı kullanmayacağız. Evin 2.aracı olarak duruyor.

Satıp altın vs alsak kar 1yıl sonra aynı aracı alabilirmyiz kar edermiyiz. 2milyona çıksa para yeni kasa içinde 200-300koyup almak istiyorum.

Yoksa çokta heves etmeyim mi tucsonu seviyorum süper araç ama ihtiyaç olmaması ve yatması sinirimi bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 12 Eylül 2024; 17:36:35 >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt

Elite plus için 1450 piyasanin altinda degil mi hocam? Aracin ozel durumu mu var?

• Lawy L kullanıcısına yanıt

Hiçbir özel durumu yok, 2aydır ilanda sarı siteyede bakabilirsiniz diğer ilanlara piyasa o kadar kötü ki satılmıyor araçlar.

• Merhaba bende 2022 Kia Ceed var sarı sitede satılırsa eğer Tucson veya Sportage almak istiyorum fakat Gönlüm Tucsondan yana olsada yakıtı Sportage göre yüksek duruyor. 2025 modellerinde bir mild hybrid tarzı destekleyici bir şey gelse ne güzel olur.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt

Anladim hocam, 2020de elite plusa niyetlenmistim maddi gücüm yetmemisti. 1.450 TL gunumuz piyasasi icin bircok araca nazaran uygun kaldığını dusundugumden sasirdim dogrusu

• Lawy L kullanıcısına yanıt

Vazgeçtim hocam satmaktan. Aracı çok severek kullanıyorum, satsam altın alsam etsem dedim. Sonra etmişiz zararı ne olcak bi 5-6bin dolar daha düşse de dedim, sat altın al stresine değmez dedim. Kullanmaya devam

Cidden ağzına kadar dolu ve konforlu araç satmaya kıyamadım, tek - yanı virajlarda araç yatıyor. Suan tekrar alacak olsam yeni kasa tucson elit plus alırım. Ben bu aracı çok sevdim

Yakıt şu bu hiçbir şey umrumda değil, çoğunlukla aracı %70 spor modda kullanıyorum. Çok zevkli bir araç tam aile arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 13 Eylül 2024; 14:37:51 >
  • Tucson 19 inc lastik sibop kapağı bulabilecegim bir site biliyor musunuz arkadaslar? Normal sibop kapaklari küçük ve siboplar acikta kaliyor. Servis bir tanesine inanilir gibi degil ama 500 tl istedi. Lastikcilerde de bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawy

Tucson 19 inc lastik sibop kapağı bulabilecegim bir site biliyor musunuz arkadaslar? Normal sibop kapaklari küçük ve siboplar acikta kaliyor. Servis bir tanesine inanilir gibi degil ama 500 tl istedi. Lastikcilerde de bulamadim
    O nasıl para istemekmiş öyle. Sizden, harçlık istemiş bana kalırsa. Plastik kapağın tanesine 500 lira istemek, akıl tutulmasıdır, sebepsiz zenginleşmedir. Size bir tavsiyede bulunayım. Ne idiği belli olmayan metal kapak kullanmayın. Bir süre sonra oksitleniyor. Hava basmak için çıkaramazsınız ve sibobu kesmek zorunda kalırsınız. Lastik bayileri, plastik kapak konusunda yardımlı olur.

• Benim de aklim almadi 4 plastik minik kapak 2bin tl. Akil alacak is değil. Standart plastik kapaklardan taktim ancak dedigim gibi sibop metal uclari acikta kaliyor. Sibop kapaklarimiza dikkat edelim. HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) 

• Arkadaşlar merhaba, babamın aracını kendime aldım. 2020 Tucson 1.6 T-GDI DCT Power Edition 56.000 km'de. Trafikte giderken kalkışlarda ve yavaşlamalarda araçta titreme oluyor, sanki şansızaman karar veremiyor gibi. Bilginiz var mı bu konuda, ne yapmam gerekli ? Ayrıca kışlık lastik alacağım şuan üzerinde 225/55/R18 ebatlı performans yazlık lastikler mevcut, kışlık olarak ne önerirsiniz ?

• bömes kullanıcısına yanıt

Sanzuman baski balatayi kontrol ettirmeniz iyi olacaktir. DCT sanzumanlarda titreme varsa sanzuman baski balata kaynaklidir. Bazen R vitese gecmekte, R viteste ilerlemekte sorun yasayanlar da mevcuttur.

• tla776 T kullanıcısına yanıt
    hocam hangi bayiden aldınız acaba?

• 2023 sonrası makyajlı kasa, 1.6 T-GDI şehir içi ortalama tüketim değerleri olarak ne görüyorsunuz ?. Şehir ismi ve lt/100km olarak paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulent_Beyfendi -- 29 Eylül 2024; 14:59:4 >
  • T -GDI için hangi petrol firması daha uyumlu,az yaktıran ve yüksek beygir gücü almak açısından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.