Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZAR MISINIZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
2
Favori
171.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tucson kullanici burd var mi bilmiyorum fakat sorumu su.2005 benzinli var almak uzereyim.aracin 3 amatisor patlak
    Onden bi ince ses var 1400-1600 devir araliginda sadece.
    Vites kolu cok gevsek icindeki musurle ilgili dedi-
    Yani bunlar agir masraflar mi.amatisor 120 tl diyor dogru tanesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.karar vermem gerekiyor.dizel ot mi yoksa benzinli duz vites mi.2005 model be full ikiside.hangisi arkdslat.km ikiside 170 bin civari.be ayni para

• alp007 A kullanıcısına yanıt
    Simdi olumlu yorumlari okuyunca bende niyetlendim hocam benzinlisi icin 11-12 litre yakit haricinde kotu yorm okumadim..

• Ever yok aslinda yakit acisindan benzinlisi daha ekonomik AMA dizel otomtik tutulan model.fiyat olarak ikisinide aracimla kafa kafaya takas edebiliyorum AMA kararsizim.otomatik istitorum fakat arac 170 bin otomatik uzer mi beni

Araciniz ne? Takastaki araba icin ne istiyolar?pyasasina baktim az bucuk ogrendim..Neden dizel otomatigi tutuyomus peki?

Walla dizelin bakimi onemlidir bide dizel otomatik olmsi daha onemli,dizel araba icn cok km degil ama..

• Araca 30 bin yazilmis.bnim 28.bin aracin.fakat kafa kafaya Kabul.ocak bandrol ve muaune bans ait.boyle anlastik sonra galeriyle konusmus bnim aracin degerinin dusuk oldugunu soyluyor. falan.neyse ozaman aracini galeriye versin istedigi fiyattan alsin iste bunlar skntili durumlar.mastafi yok diyor bikac lokal boys varmis birds arac calinti gosterilip sigottadan degeri alinmis 39 bin gorunuyor.

• merhaba

2008 model bir otm dizel hyundai tucson sahibiyim sıfır olarak aldım şu anda 127000 km de .
    yaklaşık 7 yıllık bır kullanım dan sonra hala kullanamaktan zevk alıyorum. bunca yıl servis bakımlarını düzenli yaptırdım . genel de hiçbir srun çıkarmadı.
    donanım olarak çok tatminkar. deri döşemeleri daha kaliteli olsa iyi olurdu . ben 3 sene önce kapsamlı bir iç bakımdan geçirdim. deri döşemeler boyandı .

sık şikayet alan yakıt tüketimi , aslında bu ağırlıktaki araç için normal denebilir. uzun yolda rahat . benim aracımın içi bej renkte . iç alanı oldukça geniş . 7 yıla rağmen araçta hiç bir tıkırtı , aksaklık yok. saglam bir yapıya sahip. ben hala aracın dış görünüşünü seviyorum.hız sevmiyorsanız , rahat bir seyahat için ideal . aile arabası olarak ta iyi geldi bana . arka koltular oldukça fonsiyonel kullnılablilyor.

donanımlar

sunroof
    hız sabitleyici
    far sensoru
    kararan dikiz aynası
    klimatronik
    abs-esp
    park sensoru
    8 hava yastığı
    otomatik-tiptronik
    ön koltuklarda ısıtıcı

merak eden arkadaşlar soru sorarlarsa bir kullanıcı olarak elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASKADBER -- 20 Ocak 2015; 0:08:54 >

• merhabalar öncelikle bende 112 HP 2008 model Tucson kullanıcısıyım. Aracımdan oldukça memnunum,, sizlere sorum 2009 - 2010 model VGT motora sahip 150 beygir gücünde ki Tucsonların yakıtı daha az ve daha seri ve konforu daha iyi olduğu söyleniyor. Bu araç hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim eğer böyle birşey var ise 2010 model 150 HP 310 tork gücünde Tucson Travel almayı düşünüyorum. 112 - ile 150 tucson arasında oldukça fark var gibi gözüküyor.
  • Kendi soruma kendim cevap yazıyorum.... Geçtiğimiz gün bende ki Tucson u verip 2010 model Tucson H-Matic 2.0 CRDI (A/T) satın aldım. Araç tamamen fark ediyor şehir içinde yakıt 1,5 litre uzun yolda ise 2,5 - 3 litre düşüş gösterdi. Yani Şehir içi 8.9 Uzun yolda ise 6 Litre. Bende ki 2008 model uzun yolda 8.8 Lt yakıyordu. Tucson alacaklara 2009 - 2010 model 150 beygir gücünde almaları önemle tavsiye ediyorum hem yakıtı az hemde araç çok seri. Motor sesi de bir öncekine göre içeriye pek fazla sızmıyor.
  • Bir sure kullandim. 2.0 dizele gore bana biraz sagir gelmisti, agir kaliyordu yani. Belki kullandigim arac yipranmisti, o yuzden oyle hissettim.
    Ikinci mevzu, dizel sesini fazlaca iceriye almasiydi diye hatirliyorum.
    Bnlari bir tarafa koyarsak saglam bir 4 ceker oldugunu soyleyebilirim. Cok kullanisli bir arac esasen.
    Tip konusu kisiden kisiye degisir. Bana guzel gelmisti ayrica.

• kullandığınız tucson un model yılı kaçtı ? büyük ihtimal 112 beygir gücüne sahip olan motoru kullanmışsınız.
  • Bu araç için blutooth usb aux özellikli bir müzik sistemi almak istiyorum. Ama internette pek bir şey bulamadım. Servise mi sormak lazım?
  • Ben de bir defa Tucson kullandım, sürüşü rahat, iç hacmi geniş, bagaj hacmi arka koltuk mesafesi çok geniş ve çok konforlu idi. 2007 ve üzeri Tucson almayı düşünüyorum, dizel ve lpgli olmasına rağmen tabiki binek araçlara göre çok yakıyor olmalı ki yorumlarda bunu gördum.. Umarım bir sonraki arabam Tucson olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.