Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZAR MISINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
2
Favori
171.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla benim dedigim arac discovery TD5, camel tropyde kullanilan aracla ne isimiz var hocam? Trophy e mi katilcaz allah askina.
    Adamlar o araclari zaten o zor kosullara dayansin diye ozel uretiyorlar.
    Benim dedigim arac kotu....berbat..rezalet...
    quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Arkadaşın bahsettiği land rover'da şehir jiplerinden, ufak olanlardan bahsediyor.

Discovery, camel trophy'deki land rover'lara binse dediğimi anlayacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: devrim1972

SELAM ARKADASLAR,
    ORTA SINIF JIPLER ICINDE FIYAT, SERVIS HIZMETI, KALITE, DONAMIM VB KALEMLERDE BANA GORE HYUNDAI TUCSON IYI BIR SECIM GIBI....
    SIZDEN, OZELLIKLE TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI RICA EDIYORUM. CUNKU BU ARACI SATIN ALMA IHTIMALIMIZ VAR, SIZLERIN YORUMLARI BENIM ICIN COK ONEMLI.
    SAYGILARIMLA

SANA HYUNDAİ ÖNERMEZDİM AMA BAŞKA ALTERNATİF YOK GİBİ GRAND VİTARA DİYECEM AMA ONUN MALUM SERVİS.Y.P VS.
    ARKADAŞIM 65000 CİVARI SANIRIM FİYATLARI AMA BİRAZ DAHA GAYRETLE XL-7 SUZUKİ OLABİLİR BENCE ONU Bİ ARAŞTIR
  • SUV (yani jip) sınıfında bir aracın yakıt tüketimini sormaya hacet yok; kesinlikle çok yakıt tüketir.
    Dizel olması kendi sınıfında bir benzinliden daha ekonomik olacağını düşündürebilir ama binek tipi benzinli bir arabadan daha ekonomik olmasını, dizel olmasına rağmen, beklemiyorum.
    Teknik kaygılar dışında prestij, itibar, hava, caka, gösteriş gibi psikososyal kaygılrın yoksa şehiriçi kullanım için SUV almak bence yanlış bir tercih olur.
    39 bin euro civarında fiyata Jaguar X-Type 2.0 dizel modeli var. Gayet de prestijli bir araba; düşünmez misin?
    Ama illa da SUV alıcam diyorsan Tucson iyi bir tercihe benziyor.
  • Ocağa doğru suzuki'nin 2,0 dizel grand vitarası geliyor..Gerçi yol tutuşu yine rezalet ama..Hiç olmazsa japan..Koreliden iyidir yane..
    Ayrıca tucson yerine sportage alman daha iyi olur..Her ne kerametse(!) aynı olmasına rağmen sportage tuttu,tucson tutmadı..
    Bu iki araç da şehir içinde 30 ykrnin altına düşmediği gibi yerinden kalkmama gibi bir özelliğe de sahip.
    Bence bu kadar parayı sadece yüksek araba binme sevdası yüzünden bayılmak mantıksız geliyor..
  • Grand vitara, otomatik vites mi olacak acaba?
    Benim icin otomatik vites olmak zorunda
    Bu arada, dusuncelerini paylastigin icin tesekkur ederim

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

Ocağa doğru suzuki'nin 2,0 dizel grand vitarası geliyor..Gerçi yol tutuşu yine rezalet ama..Hiç olmazsa japan..Koreliden iyidir yane..
    Ayrıca tucson yerine sportage alman daha iyi olur..Her ne kerametse(!) aynı olmasına rağmen sportage tuttu,tucson tutmadı..
    Bu iki araç da şehir içinde 30 ykrnin altına düşmediği gibi yerinden kalkmama gibi bir özelliğe de sahip.
    Bence bu kadar parayı sadece yüksek araba binme sevdası yüzünden bayılmak mantıksız geliyor..
  • Hocam bence iki araca bak

Bunlardan bitanesi

Suzuki Vitara olsun. görünüm gerçekten süper

Öbürüde Chevrolet Equinox diye bir araç var. Buralarda bayağı çoğalmaya başladı fiyatı ne seviyede bilemiyorum ama araç güzel gözüküyor

HYUNDAI TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZAR MISINIZ?

HYUNDAI TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZAR MISINIZ?

• cok bindin galiba ???
    bir tanidğimizda 93 modeli var az kaldi aldiği fiyat kadar masraf yapmasina.....

quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

Cheroeke nin bir sajzumani bide cekis kontrol sistemi arizalandiğinda kac 10.000 dolar verirsiniz biliyorsunuz dimi

Saçmalık...Bu araçların şanzımanı ve diğer aktarma organları SON DERECE SAĞLAMDIR.

Amerikada 600-700.000 km devirmiş olanları tıkır tıkır çalışıyor. Şu bilip bilmeden mesaj atmaktan vazgeçin artık.
  • Orjinalden alıntı: devrim1972

SELAM ARKADASLAR,
    ORTA SINIF JIPLER ICINDE FIYAT, SERVIS HIZMETI, KALITE, DONAMIM VB KALEMLERDE BANA GORE HYUNDAI TUCSON IYI BIR SECIM GIBI....
    SIZDEN, OZELLIKLE TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI RICA EDIYORUM. CUNKU BU ARACI SATIN ALMA IHTIMALIMIZ VAR, SIZLERIN YORUMLARI BENIM ICIN COK ONEMLI.
    SAYGILARIMLA
    [/quote

tuscon'u seçtiğine göre kafandaki araç üç aşağı beş yukarı belli.
    fakat aşağı yukarı 4000 euro üstüne verip her konuda tuscondan daha üstün olan (yakıt bakım vede vergiler hariç) sorento almayı düşünmemendeki sebebi merak ettim.
  • bende dizel otomatik tuscon var kardeş vede şehir içinde çok yakmıyor.ama uzun yola çıktığımda yakıyor tabi baya.ama inan kışın uludağdan ılgaz dağına gelirken zincir veya kış lastiği takmadan çok ama çok rahat bir şekilde geldim.yani sonuçta jip işte çok rahat araba tık etmeden ve kaymadan geldi.hemde 4*4 özelliğine almadan geldi.demekki alsa evereste bile tırmanır.al bence.
  • aracı 4x4 moda almadığınızda 40km hıza kadar 4x4, sonra önden çekere geçiyor, herhangi bir kaymada direk 4x4 e geçiyor, rahat yolculuğunuzun nedeni bu olmalı
  • ya arkadaşlar okudumda yazılanları konuyu açan kardeş tuscon hakkında yorum yapın demiş bazı kendini bilmişler yok toyota al,yok land cruiser,yok land rover ya ne buya.tuscon tipsizmişde falanda filanda.bende tuscon kullanıyorum.yakışıklı araba öyle olmasa konforlu ve sağlam olmasa millet alırmı lütfen aklınızı başınıza alın tipsiz falanda demeyin ne bu insan mı eleştiriyoruzjeep işte hepsi aynıııı!!!!
  • güncel...
  • ...
  • Neden hortladı bu konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 31 Ağustos 2009; 2:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Ayrıca 5 yıl sonra bu araçlar dökülmeye başladığında bu yazımı hatırlarsınız artık ...

Bu kadar iddaalı konuştuğunuz için konuyu hortlatmadan edemedim :)

Mesaj tarihinden bugüne 5 sene olmuş... Aracım 2005 model 6 yaşında 135.000km de ve iç trim aksamında tık ses yok. Biraz direksiyonu aşındı ve şöför koltuğu derisi sol yanı inip binmeden dolayı renk verdi. Boyanırsa düzelecek. Hiç arıza yapmadı, kaputu sadece bakım zamanlarında açıldı. Yetkili serviste kayıtları mevcuttur. Yakıtı 1.6 benzinli C segmenti araçlar kadar ve çekişi hala iyi. 1700kg cüssesiyle de 1300 kg. civarı Qashqai tarzı araçların yanında, gerçek bir Suv'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Ayrıca 5 yıl sonra bu araçlar dökülmeye başladığında bu yazımı hatırlarsınız artık ...

Bu kadar iddaalı konuştuğunuz için konuyu hortlatmadan edemedim :)

Mesaj tarihinden bugüne 5 sene olmuş... Aracım 2005 model 6 yaşında 135.000km de ve iç trim aksamında tık ses yok. Biraz direksiyonu aşındı ve şöför koltuğu derisi sol yanı inip binmeden dolayı renk verdi. Boyanırsa düzelecek. Hiç arıza yapmadı, kaputu sadece bakım zamanlarında açıldı. Yetkili serviste kayıtları mevcuttur. Yakıtı 1.6 benzinli C segmenti araçlar kadar ve çekişi hala iyi. 1700kg cüssesiyle de 1300 kg. civarı Qashqai tarzı araçların yanında, gerçek bir Suv'dur.

Vaay! Bu ne kinmiş böyle. Charles Bronson gib geri dönmüşsünüz.

• Yok valla kin değil. Konuyu yeni gördüm ve ilk defa msj attım. Dedim hazır 5 yıl olmuş, ben de bir feedback yapayım. Malum hala almayı düşünen vardır biryerlerde...
  • merhaba, oldu olacak son tahlilde güncel yakıt tüketiminizi de paylaşın da bizim gibi 2. el almayı düşünenlere faydalı olur. teşekkür ederim.
  • Selam,
    Ev Acıbadem iş Bostancı.. Kış şartlarında ortalama 12lt/100km. Bu değer soğuk hava ve kısa mesafe sürüşü olduğundan yüksek maalesef. Yani araç tam "ben ısındım, artık az yakacağım" dedikten az sonra vardığımdan dolayı böyle.. Uzun mesafe koşularında sakin kullanımla (120-140km/h) 9-10lt. arası yakıyor. Yazın şehir içi 10-10,5 lt/100km. civarı bekliyorum... Aracım 136.000km.de, bakımlı ve egr sensörü+kat.konvektör iptali yapılmış bir araçtır.
  • cevap için teşekkür ederim, fabrika verileri ile niye bu kadar alakasız anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.