Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
171.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ORTA SINIF JIPLER ICINDE FIYAT, SERVIS HIZMETI, KALITE, DONAMIM VB KALEMLERDE BANA GORE HYUNDAI TUCSON IYI BIR SECIM GIBI....
    SIZDEN, OZELLIKLE TUCSON HAKKINDA YORUMLARINIZI RICA EDIYORUM. CUNKU BU ARACI SATIN ALMA IHTIMALIMIZ VAR, SIZLERIN YORUMLARI BENIM ICIN COK ONEMLI.
    SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim1972 -- 2 Ekim 2006; 10:47:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Tipsiz, bencede

Alıntıları Göster
    Otomobilleri ve jipleri ciklet kağıtlarından öğrenen arkadaşlar;
    Tipsizliği size kalsın, bindin mi bu araca
    2 defa ışıklarda görmüşsün yorum yapıyorsunuz yav...
    Adam kullanım maliyeti- sürüşü ve ekonomisini soruyor.
    Tipini sormuyor
    ---------------------------------------
    Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Tucson 2.0 CRDi Yorumları

Hyundai Tucson, kompakt SUV segmentinde popüler bir modeldir. 2.0 CRDi dizel motor seçeneğiyle sunulan Tucson, performansı, yakıt verimliliği ve dayanıklılığıyla bilinmektedir.

2005 Hyundai Tucson 2.0 CRDi Yorumları

2005 yılında piyasaya sürülen Hyundai Tucson 2.0 CRDi, güçlü performansı ve güvenilirliğiyle kullanıcılarından olumlu yorumlar almıştır. Geniş iç mekanı ve pratik özellikleri de bu modelin tercih edilme nedenleri arasında yer almaktadır.

2006 Hyundai Tucson 2.0 CRDi Yorumları

2006 yılında makyajlanan Hyundai Tucson 2.0 CRDi, güncellenen tasarımı ve geliştirilmiş özellikleriyle kullanıcı beğenisini toplamıştır. Özellikle H-Matic otomatik şanzıman seçeneği, sürüş konforunu artırmıştır.

Hyundai Tucson 2.0 CRDi H-Matic Yorumları

Hyundai Tucson 2.0 CRDi H-Matic modeli, otomatik şanzımanının sorunsuz ve performanslı olmasıyla kullanıcılarından yüksek puanlar almıştır. Şehir içi ve uzun yolculuklarda rahat bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Hyundai Tucson Neden Tutulmuyor?

Hyundai Tucson'un tutulmamasıyla ilgili bazı yorumlar bulunmaktadır. Bu yorumlar arasında yakıt tüketiminin yüksek olması, iç mekan kalitesinin beklentileri karşılamaması ve rakiplerine göre daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olması yer almaktadır.

Sonuç

Hyundai Tucson 2.0 CRDi, performansı, yakıt verimliliği ve dayanıklılığıyla kullanıcılarından olumlu yorumlar almış bir modeldir. Ancak bazı kullanıcılar yakıt tüketiminin yüksek olması ve iç mekan kalitesinin beklentileri karşılamaması gibi konularda eleştiriler de yöneltmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tipsiz,

Hele şehir içi trafiğinde kullanacaksanız bu jiplerden uzak durun çok benzin yakar bunlar ne gerek var araziye çıkmıyorsanız değilmi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Tipsiz,

Hele şehir içi trafiğinde kullanacaksanız bu jiplerden uzak durun çok benzin yakar bunlar ne gerek var araziye çıkmıyorsanız değilmi ...
    DIZEL OTOMATIK, DUSUNUYORUM...
    AMA -TIPSIZ- YORUMUN ICIN BIRSEY DIYEMEM, BANA DA HOS GORUNUYOR.
    BENIM OGRENMEK ISTEDIGIM, DAHA COK SERVIS, YAKIT, ONARIM VB MASRAFLARI COK MUDUR?
    KULLANIRKEN DEZAVANTAJLARI NEDIR?
    TEKNIK PROBLEM COK SIK CIKARTIR MI?

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Tipsiz,

• quote:

Orijinalden alıntı: devrim1972

DIZEL OTOMATIK, DUSUNUYORUM...
    AMA -TIPSIZ- YORUMUN ICIN BIRSEY DIYEMEM, BANA DA HOS GORUNUYOR.
    BENIM OGRENMEK ISTEDIGIM, DAHA COK SERVIS, YAKIT, ONARIM VB MASRAFLARI COK MUDUR?
    KULLANIRKEN DEZAVANTAJLARI NEDIR?
    TEKNIK PROBLEM COK SIK CIKARTIR MI?

quote:

Tipsiz,

Alıntıları Göster
    Tipsiz, bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Tipsiz, bencede

Alıntıları Göster
    Tipini sormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anchorman

Tipini sormuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Tipini sormuyor

BRAVO:)

• quote:

Tipini sormuyor

Alıntıları Göster
    Hyundai TURSON 2.0 motor ve 112 beygir bir araç.
    Donanım olarak çok iyi denilebilir
    Tip olarakta bence çok güzel birde siyah oldumu tamam
    Servis olarak çok güzel çünkü 5 sene garanti vede hyundai servislerde daha anlayışlı diğer markalara göre
    Performans olarak aracı rahat götürüyor denilebilir.
    Sanırsam kalite için birde ödül almıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACIMASIZ_

Hyundai TURSON 2.0 motor ve 112 beygir bir araç.
    Donanım olarak çok iyi denilebilir
    Tip olarakta bence çok güzel birde siyah oldumu tamam
    Servis olarak çok güzel çünkü 5 sene garanti vede hyundai servislerde daha anlayışlı diğer markalara göre
    Performans olarak aracı rahat götürüyor denilebilir.
    Sanırsam kalite için birde ödül almıştı.

Alıntıları Göster
    bence iyi bi seçim ama fiyat olarak başka jeeplere de göz gezdirmeni tavsiye ederim
    ama iyi bi seçim yapmışşsın bide navara ya bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: prop

bence iyi bi seçim ama fiyat olarak başka jeeplere de göz gezdirmeni tavsiye ederim
    ama iyi bi seçim yapmışşsın bide navara ya bak derim

Alıntıları Göster
    BENCE KIA SPORTAGE DA ÇOK GÜSEL Bİ ARAÇ TAVSİYE EDERİM , Bİ GÖR Bİ KULLAN DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Alıntıları Göster
    Hyundai yerine Land Rover Freelander Td4 düşünürmüsünüz? Bence en iyisi o...

Aslında bu suvlara bu motorlar yetersiz. Performansı beni asla tatmin etmezdi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Alıntıları Göster
    Bu aracın tasarımı eskidi.Yeni bir kasası 1 seneye kadar çıkabilir.Onun yerine tamamen aynı platforma üretilen daha iyi tasarımlı Kia Sportage'da bir bak derim,ben.
    Tuscon'a birçok defa bindim.(Kendimde yok,fakat yazlık komşumuzda var) fena değil,ama işte sonuçta pek kaliteli bir araç değil.Özellikle içi pek iyi değil.Malzeme kalitesi biraz düşük.
    Bu araç yerine alternatifler:
    Chevrolet Captiva (satışa çıktı mı bilmiyorum)
    Kia Sportage (aynı dizel motor,oto. vites)
    Nissan Navara Pick-up (çok daha iyi bir marka imajı var bence)
    Eğer acelesi yoksa yeni gelecek olan (2007 Ocak) Nissan Qasqai 1.5 dizele (ÖTV'si düşük,dolayısıyla fiyatı da düşük,ama daha yüksek kalite araç) bakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajan_xxx

Bu aracın tasarımı eskidi.Yeni bir kasası 1 seneye kadar çıkabilir.Onun yerine tamamen aynı platforma üretilen daha iyi tasarımlı Kia Sportage'da bir bak derim,ben.
    Tuscon'a birçok defa bindim.(Kendimde yok,fakat yazlık komşumuzda var) fena değil,ama işte sonuçta pek kaliteli bir araç değil.Özellikle içi pek iyi değil.Malzeme kalitesi biraz düşük.
    Bu araç yerine alternatifler:
    Chevrolet Captiva (satışa çıktı mı bilmiyorum)
    Kia Sportage (aynı dizel motor,oto. vites)
    Nissan Navara Pick-up (çok daha iyi bir marka imajı var bence)
    Eğer acelesi yoksa yeni gelecek olan (2007 Ocak) Nissan Qasqai 1.5 dizele (ÖTV'si düşük,dolayısıyla fiyatı da düşük,ama daha yüksek kalite araç) bakmanı öneririm.

Alıntıları Göster
    66 bin km bende var bu kadar kullanıldı hala sorun çıkmadı sadece süspansiyon ve yakıt sorunu var.
    arabadan çok memnunum. tavsiye edilecek bi araba iç dizayn ve özellik olarak çok güzel ve kaliteli,
    crdi full triptonik ses sistemi kaliteli orta sınıfta muazzam

• quote:

Orijinalden alıntı: TSMC

Aslında bu suvlara bu motorlar yetersiz. Performansı beni asla tatmin etmezdi mesela.

Alıntıları Göster
    freelander alip da memnun olan hic gormedim.
    arac cok sik problem cikartiyor ve servisi de berbat diye duydum.
    8 ay once arkadasim aldi, servisten cikamiyor ayrica cocuk 46.000 euroya aldi suanda sifir km 39.000 euro. Adamlar satamiyorlar bu yuzden indirim ustune indirim yapiyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

• quote:

Orijinalden alıntı: devrim1972

freelander alip da memnun olan hic gormedim.
    arac cok sik problem cikartiyor ve servisi de berbat diye duydum.
    8 ay once arkadasim aldi, servisten cikamiyor ayrica cocuk 46.000 euroya aldi suanda sifir km 39.000 euro. Adamlar satamiyorlar bu yuzden indirim ustune indirim yapiyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Alıntıları Göster
    araç çok yakıyor diyenlere dizelini önerelim 1,6 motor bir araçtan daha düşüm bir tüketime sahip dizel crdi
    yanlız motor çok zayıf 100 km hıza 15-16 sn de ulaşıyor
    donanımı zengin kalitesi iyi sayılır
    yanlız bu para bu araca verilirmi kesinlikle hayır
    bindigim bir araçtır uzun boylu biri olarak başım tavana çok yakın rahatsız edici bir durum
    suv sınıfına yakışıyormu??
    bence biraz uzak kalıyor

• quote:

Tipini sormuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Tipini sormuyor

Tipsiz arkadaşım , araçta tip yok, zaten Hyundai nin hangi iarabsında tip varki bunda olsun ?

Ben o araca para verene kadar 95 model Grand Cherokee alır taş gibi kullanırım,

Sorentoya da çok bindim test ettim, dışarıdan güzel araç içinde balkonda gibisin ama hayatımda gördüğüm en

kepat iç dizayn ve malzeme, 1980 lerin malzemeleri sanki.. Ayrıca 5 yıl sonra bu araçlar dökülmeye

başladığında bu yazımı hatırlarsınız artık ...

Gerçek Jeep mi arıyorsunuz o zaman Toyota 'lara bakın Landcruiser özellikle, gerçek jeep onlar, Hyundai ler değil maalesef ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 9 Ekim 2006; 12:02:23 >

• quote:

quote:

Tipini sormuyor

Tipsiz arkadaşım , araçta tip yok, zaten Hyundai nin hangi iarabsında tip varki bunda olsun ?

Ben o araca para verene kadar 95 model Grand Cherokee alır taş gibi kullanırım,

Sorentoya da çok bindim test ettim, dışarıdan güzel araç içinde balkonda gibisin ama hayatımda gördüğüm en

kepat iç dizayn ve malzeme, 1980 lerin malzemeleri sanki.. Ayrıca 5 yıl sonra bu araçlar dökülmeye

başladığında bu yazımı hatırlarsınız artık ...

Gerçek Jeep mi arıyorsunuz o zaman Toyota 'lara bakın Landcruiser özellikle, gerçek jeep onlar, Hyundai ler değil maalesef ...

Alıntıları Göster
    Nasıl bi mantık bu sizinkiler arkadaşlar?o zaman kimse bu araçları almasın... kendi fikrinizi zorla kimseye kabul ettiremezsiniz...bu beğeni işidir...tavsiyede bulunursun artıları eksileri söylersin biter...yok land cruiser yok bilmem ne diyerek olmuyo bu işler...land cruiser kaç para tucson kaç para?insanlar az para verip yüksek araca tabiri caizse jipe binmek istiyolar ki böyle düşünen müşteriler son 3 senede baya bi çoğaldı...yapmayın gözünüzü seviyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasuss

Nasıl bi mantık bu sizinkiler arkadaşlar?o zaman kimse bu araçları almasın... kendi fikrinizi zorla kimseye kabul ettiremezsiniz...bu beğeni işidir...tavsiyede bulunursun artıları eksileri söylersin biter...yok land cruiser yok bilmem ne diyerek olmuyo bu işler...land cruiser kaç para tucson kaç para?insanlar az para verip yüksek araca tabiri caizse jipe binmek istiyolar ki böyle düşünen müşteriler son 3 senede baya bi çoğaldı...yapmayın gözünüzü seviyim...

Alıntıları Göster
    Toyota ' yı ek bilgi olsun diye yazdım,

Tucson ' a vereceği para ile 2. el gerçek jeepler alınabilir, bunu söylüyorum neden hiddetleniyorsunuz, illa süper araba çok güzel mi diyelim eleştiri yapamayacakmıyız ? Şu jeep alemi içinde en şekilsiz araç olduğunu ben iddia ediyorum katılırsınız yada katılmazsınız, 1997 model Opel Frontrera bile bu aracın yanında kıyak durur...

• quote:

Tucson ' a vereceği para ile 2. el gerçek jeepler alınabilir, bunu söylüyorum neden hiddetleniyorsunuz, illa süper araba çok güzel mi diyelim eleştiri yapamayacakmıyız ? Şu jeep alemi içinde en şekilsiz araç olduğunu ben iddia ediyorum katılırsınız yada katılmazsınız, 1997 model Opel Frontrera bile bu aracın yanında kıyak durur...

Alıntıları Göster
    sana bir tavsiye dodge caliber e bakmadan jip alma....

moturu vw golfun 140 hp 2.0 tdi. ve fiyati 60.000 ytl.....

git bi kalite gor sonra bide tucsona ne biiliim sorentoya falan bak farki anlicaksin.....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ama bak ne diosun güzel kardeşim...2.elden bahsediosun...sıfır araç kullanmak çok farklı bişey...eleştiri tabiki herkesin hakkı ama arada uçurum olanlardan bahsediliyo...ben diyimki golf nasıl araba millet desin c200 ü tercih ederim...olurmu sence? bunu diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

sana bir tavsiye dodge caliber e bakmadan jip alma....

moturu vw golfun 140 hp 2.0 tdi. ve fiyati 60.000 ytl.....

git bi kalite gor sonra bide tucsona ne biiliim sorentoya falan bak farki anlicaksin.....

Alıntıları Göster
    caliber yanılmıyosam jip diil? önden çekişli, ford fusion ın büyüğü olarak düşünsek yanlış olmaz heralde?
    tucson tamamen sportage ile aynıymış, sadece dışları farklı, sportage sahibiyiz, şöyle söyliim, 2000 vectra 2.0 dan sonra çok konforlu geldi, ama performansı daha düşük, yinede 4x4 olması en azından şehir içi kullanımda karda sorun çıkarmaz diye düşünüyorum bize, veyada vectra gibi bi aracın zorla geçtiği yerlerden daha rahat geçmesi açısından iyi gözüküyo bana.malzeme kalitesi vectradan sonra çok kötü geldi bana, daha modern, ama full aksesuar vectra ile karşılaştırılamaz(deri koltuklar daha iyi sportage da bence).bide ben buna jip pek demek istemiyorum, alacaksan bizim mantığımızda, şehir içi, ve kır tipi gezilerde rahatlık olsun, uzun yolculuklar sorunsuz olsun mantığı.jip olarak range rover, discovery örnektir bence.

bu arada bilen biri bana söyleyebilirmi, sportage da navigasyon neden çalışmıyonav tuşu var ekranın yanında, ayrıca türkiyede belli bölglerde navigasyon var diye biliyorum ama istanbulda gezilmedik yer kalmamıştır, hala navigasyonun çalıştığı bi yer göremedim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.