Şimdi Ara

I cloud şifremi unuttum hayatım mahfoldu,allah için yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün durduk yere telefonum kapandı,sadece apple logosu çıkıyordu bende telefoncuda yazılım falan yüklettim ıtunes ile sanırım telefon açıldı ı cloud şifremi istedi yanlış girdim ve telefonunuz etkin değil dedi bi arkadaşa taktım sim kartımı teli aktifleştirdim,ı cloud şifremi buldum bi yerde kopyala yapıştır yaptım ama açılmadı ve parolayı sıfırla dedim.

şu an hesabım kontrol ediliyormuş 10 saat sonra bilgi verilecekmiş 2 ile 13 gün içinde yeni şifre yollayacaklarmış mailimi biliyorum zaten abi bazı yerlerde 13 gün sonra şifre gönderiliyormuş bunun başka bi yolu yokmu ben tek yaşayan adamım bi sorun olsa kime nasıl ulaşacam.

İçinizde apple üstadları var gözünüzü seveyim bi yardım edin ya anlamıyorum telim benim abi mailime yolla şifremi yada 3 4 saat içinde yollayın onada tamam ne yapacam bilemiyorum telefona giremiyorum.

Bu arada telim ıphone 8.

• Apple Müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi? Onlarla konuşursanız sizi daha hızlı yönlendirirler. Normalde unutulan iCloud şifresini sıfırlamak bu kadar üzün sürmez ama sanırım siz iCloud hesabınızı çok fazla deneme yaparak kitlediniz. Haliyle mecbur bu süreçte beklemeniz gerekecek yada Apple ile iletişime geçerek durumu nasıl hızlandırabileceğinizi öğrenmeniz gerekecek.

Hesap kontrol ediliyor denildiyse şuan için beklemekten yada Apple ile durumu görüşmekten başka çareniz yok. Bizimde ekstra yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Apple da güvenlik işleri biraz sıkı. iPhone'u mu bul özelliği açık halde telefon sıfırlama işlemi yapılır ise iCloud şifresini mutlaka bilmek gerekiyor.
  • Telefoncuda neden yazılım yükletiyorsunuz? Zaten Apple'ın iTunes programı o işi bedavaya yapıyor.Bir dahaki sefere iTunes yükleyin bilgisayarınıza.

https://www.apple.com/tr/itunes/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.