Şimdi Ara

Beyler Yanımda Çok Şey Taşıyorum Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 sony ericson k790i
    3dükkan anahtarı
    4ev anahtarı
    5cüzdan
    6arasıra kutu sakız
    7-yolum uzun olduğundan dolayı dolmuşda vakit geçmesi için yanıma bazen psp aldığımda oluyor

bazen artıyor

ve bunları kot pantolonun cebinde taşımakta tabiki zorlaşıyor.Omuz çantası taşımak istiyorum ama onlarda çok orta yaş işi duruyor.17 yaşında bir gence önerebileceğiniz çanta türü var mı ?

• 1. 2. 3. şeklinde sıralamışsın onu ben miktar olarak anladım 5 tane cüzdanı napacak diyom bu
  • converse nın veya baska markaların omuzdan askılı yandan cantaları war onları kullanabılırsın
  • Elde taşınılan nike,adadias çantalar işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppotun1st_

Elde taşınılan nike,adadias çantalar işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

1. 2. 3. şeklinde sıralamışsın onu ben miktar olarak anladım 5 tane cüzdanı napacak diyom bu

• birde elde çantamı taşımak lazım uzun yol yürüyünce elde ağırlık oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dükkanın anahtarını ev anahtarına tak az arandığız az kullandığın hattı öbürüne yönlendir dışarı çıkarken

sakızı cüzdana koy bak nasıl hafifledin
  • bunların hepsi bi deri cantaya bakar.
  • ben de bir tür çanta arıyorum aynı sorun bende de var ama yukarıda ilk msjlarda fotoğrafı verilen çantalar bana çok itici geliyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 26 Mayıs 2010; 23:54:21 >
  • quote:

1. 2. 3. şeklinde sıralamışsın onu ben miktar olarak anladım 5 tane cüzdanı napacak diyom bu

Aynen okumaya başladım diyorum 3 telefonu napıcak
  • bence cepte devam et
  • bu tarzda olabilir aslında
    http://3.bp.blogspot.com/_rvfKL1HCBEM/SB1XKiBpj-I/AAAAAAAACtw/kRHzQCrtncA/s320/conver%2B%C3%A7anta%2B1.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 26 Mayıs 2010; 23:57:57 >
  • Bendede askılı bi çanta var zamanında heves edip almıştım kalitelide bişey ama ne bilim takınca kendimi .bne gibi hissediyorum
    telefon,cüzdan,sigara,ev araba anahtarı,güneş gözlüğü vs..hepsini cebe koyuncada gülazer gibi oluyorum Elde taşımaya devam
  • daha çok cep
  • Kargo pantolon deneyebilirsin.

Yine olmazsa ufak omuz çantalarından alıver. Bence her yaşa hitap eden çok hoş çantalar. Orta yaş diye kötülememek lazım.
  • daha 2 gün önce sigara paketini çorabına sokan birini gördüm sende sakız kutusunu sok çoraba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazoomlyer

quote:

Aynen okumaya başladım diyorum 3 telefonu napıcak

HARBİ LA 7 TANE PSP NE LA BU ÇOCUK BAYAĞI ZENGİNMİŞ DİYECEKTİM

edit: büyük harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 27 Mayıs 2010; 0:16:05 >

• Şu tip birşeyde olabilir, elinizde taşırsınız. Veya askısı varsa onlada olur;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-aksesuar-canta-cuzdan-tagger-ithal-omuz-cantasi/detay
  • sırt çantası taşı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.