Şimdi Ara

i.ö proff acil bakın lütfenn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bişey duydum ve ona göre tercihleri değiştirebilirim bn sakarya ve osmangazi endüstri müh i.ö yazıcam ve bi arkadaşım akşam hiç bi profun derslere girmediğini söyledi ayrıca sabahtan derse girenlerle sınavları fln farklı oluyomuş anlamadım lütfen i.ö okuyan arkadaşlar acil cvp yazsın lütfenn

• o kadar kişi bakmış bi kişi de bilmiyo yaa:(
  • evt kuzenim de derdi prof. lar giriyor fakat dersler daha kısa sürüyormuş
    Hocalar kaytarmaya çalışıolarmış
  • Bir paragraflık cevap yazdım gelmemiş.

Sınava herkes homojen olarak girdiğinden soruların ayrı olma olasılığı yok.Olur da o dersin sınavını ilgili prof. farklı farklı yapar,sağlar solları belli olmaz.Prof.'lar canları isterse derse girer girmedikleri zamanda asistanları yollarlar.Sabah derse girenlerle ikinci ööretimlerin herhangi bir ayrıcalığı yoktur ki,ikinci öğretimler daha fazla ücret verdiğinden saat başı onlara daha fazla zaman ayırmaları olası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 30 Temmuz 2009; 22:32:45 >
  • farklı derken zorluk kolaylık anlamında demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-minee

farklı derken zorluk kolaylık anlamında demiştim

Onu sınav zamanı soruları hazırlayan prof. lardan başka kim bilebilir ki ?
  • ne bilim ark dedi i.ö lere kek kek soruyolar fln,sonra şu prof olayı aklımı çok karıştırdı eğer girmiyolarsa ikisinin verdii eğitim çok farklı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten ikinci öğetimden bahsediyorsun :S
    harcı belirsiz sınavı belirsiz profu belirsiz sosyal hayatın belirsiz bijolojik saaatin karışık...
  • Arkadaşım ben Yıldız Makine İ.Ö mezunuyum. Dedikleri gibi değil sabah ders veren hocalar akşamda ders veriyor, hatta i.ö de verdikleri ders ücreti daha fazla oldugu iççin profların ders vermelerinden kaçması gibi birşey sözkonusu bile olamaz.

Hele ki İ.Ö lere sınawlar daha kolay oluyor lafı tam bir balon ve yalandan ibaret. Direk sınawlarda anlatılan derslerde aynı. Benim bir arkadasım Osmangazide İ.Ö endustri okudu onlarda İ.Ö lerin dersi oglen 1 de başlıyordu ole akşama kadarda surmuyordu diye hatırlıyorum. Mesela Yıldızda Oglen 4 te yada 5 te başlar ikinci ogretimlerin ama osmangazide oglendi diye hatırlıyorum.

Hiç çekinemden yazabilirsin ikinci ogretimi, hiçbir farkı yok harç parası dısında. Sende çalışırsın ortalama yapıp %10 a girersin birinci ogretim harcı odersin benim yaptııgım gibi. Ben sadece 1. sınıfta ikinci ogretim harcı odedim. 2. 3. ve 4. sınıfta hep yüzde 10luk dilimde oldugum için normal harc odemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kivanc_01

Ben sadece 1. sınıfta ikinci ogretim harcı odedim. 2. 3. ve 4. sınıfta hep yüzde 10luk dilimde oldugum için normal harc odemiştim.

Yada birinci öğretime geçer 2.öğretim harcı öder
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanc_01

Arkadaşım ben Yıldız Makine İ.Ö mezunuyum. Dedikleri gibi değil sabah ders veren hocalar akşamda ders veriyor, hatta i.ö de verdikleri ders ücreti daha fazla oldugu iççin profların ders vermelerinden kaçması gibi birşey sözkonusu bile olamaz.

Hele ki İ.Ö lere sınawlar daha kolay oluyor lafı tam bir balon ve yalandan ibaret. Direk sınawlarda anlatılan derslerde aynı. Benim bir arkadasım Osmangazide İ.Ö endustri okudu onlarda İ.Ö lerin dersi oglen 1 de başlıyordu ole akşama kadarda surmuyordu diye hatırlıyorum. Mesela Yıldızda Oglen 4 te yada 5 te başlar ikinci ogretimlerin ama osmangazide oglendi diye hatırlıyorum.

Hiç çekinemden yazabilirsin ikinci ogretimi, hiçbir farkı yok harç parası dısında. Sende çalışırsın ortalama yapıp %10 a girersin birinci ogretim harcı odersin benim yaptııgım gibi. Ben sadece 1. sınıfta ikinci ogretim harcı odedim. 2. 3. ve 4. sınıfta hep yüzde 10luk dilimde oldugum için normal harc odemiştim.

Acaba dediğin gibi Osmangazi'de ders saatleri hala öyle midir ?

• Eğer ilk senense bence bir sene daha çalışıp şansını deneyebilirsin.Endüstri mühendisliğini sırf puanın ona yetiyor diye yazma bence.İyi bir üniversitenin endüstri mühendisliği bölümü ile senin düşündüklerin arasında biraz fark var.düşün derim.
  • 2. senemdi ne yazık ki
  • OGÜ de 2. öğretim mühendislik okuyorum. Derslere giren prof çok az zaten. Hatta ben görmedim hiç. 1 sınıfta. Doçlar ve Yrd doç lar giriyor. Öyle dersler kısa sürüyor sınavlar kolay falan diyen gelsin yüzüme söylesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

OGÜ de 2. öğretim mühendislik okuyorum. Derslere giren prof çok az zaten. Hatta ben görmedim hiç. 1 sınıfta. Doçlar ve Yrd doç lar giriyor. Öyle dersler kısa sürüyor sınavlar kolay falan diyen gelsin yüzüme söylesin...

şimdi prof girmediği dogru mu? anlayamadım tmm yazdıklarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.