Bildirim
i phone 3g hafif elektirik çarpması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 kere benim başıma geldi ama kıla değince çarpıyor parmakla hissedilmiyor -
benimkinde parmaklada hissediliyor , parmağını ekranda sürüklerken bile bi elektiriklenme oluyor -
senin iphone çok "çarpıcı" -
sorma ya kardeş hep beni bulur gidiyim gösterim bari -
Arkadaşlar lütfen önce evinizde toprak hattının nereye bağlı olduğundan emin olun.
4-5 tane evde deneyin cihazı şarja takmatı. Bu sorun evdeki toprak hattının nötr e bağlanmasından kaynaklanır.
Bir akrabamızın evinde eski telefonumu ( 6233 ) şarja taktım. Bilen bilir bu telefonda çelik çerçeve vardır. Dosyalara bakayım derken kolumu kaybedeceğim sandım. Çok kötü biçimde çarptı.
Sadece bu değil. Akrabamızın bilgisayarında monitöre kadar herşey çarpıyordu.
Zamanında da kaçak akım röleleri ilk getirildiğinde sürekli atıyormuş. Nedeni anlaşılmış sonra. Adamlarda standart var. Topraksız ev olmayacağını düşünüp ona göre yapmışlar cihazı. Tabi sonra bizim ülkeye göre tekrar elden geçirilmiş.
Yani anlayacağınız adamların evinde toprak hattın nötr e bağlanması, kahverengi kablonun ilk düğüm yerinde maviye dönmesi gibi şeyler olmadığı için hiç bunları hesaba katmamışlar.
-
cevlarınız için teşekkürler,2. evde denemedim ama laptobdan şarj ettiğimdede çarpıyor bu gece farklı bi evde deniyim bide -
DigitalWorld doğru söylüyor. Prizi kontrol edin veya farklı bir evde deneyin. -
ilginç
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- nano cam nedir
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- airpods cızırtı sorunu
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X