Şimdi Ara

i Phone 4'ü Access Point Olarak Kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, önceden samsung wave kullanıcısıydım ve telefonumun Mobile Access Point özelliği ile kablo,blueooth v.s. olmadan internete netbook'um ile bağlanabiliyordum. Menüden ap'yi açtığım zaman wireless ağlarında görünüyordu ve bağlanıyordum. i Phone 4'de böyle bir özellik göremedim acaba bu özellik yüklenebilir mi?

• aradığın şey cydia dan Mywi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 4 Aralık 2010; 11:27:07 >
  • Teşekkür ederim, ama i Phone 4'ü daha dün gece aldım :( ve ne dediğiniz hakkında hiç bir fikrim yok. Eğer o dediğiniz programı nerede bulacağımı veya nasıl kuracağımı kısaca anlatırsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

Teşekkür ederim, ama i Phone 4'ü daha dün gece aldım :( ve ne dediğiniz hakkında hiç bir fikrim yok. Eğer o dediğiniz programı nerede bulacağımı veya nasıl kuracağımı kısaca anlatırsanız çok sevinirim.

Önce cihazı jailbreak yapman lazım.
    Daha sonra "sinfuliphonerepo.com" kaynağını cydia ya eklemen lazım.
    O kaynaktan "MyWi 4 Cracked" i yüklemen lazım.

Ayrıntılı bilgi için forumun üzerindeki arama kutusu yada google

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 4 Aralık 2010; 11:31:20 >

• Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim bunun varlığı bile bana yetti çok mutlu oldum :) Dediklerinizi arayarak yapacağım, hoşçakalın.
  • Dostum dediğinizi yaptım, önce jail break sonra cydia sonra source ekledim (neyse ki önceden mac kullanmışım) mywi cracked da güzelce yülendi ve şu anda onla netteyim :) sormak istediğim bu source'ları nereden bulabiliyoruz? çünkü normalde cydie dan indirilmiyor sanıyorum orda para istedi aynı programa?
  • Googleye cydia sources yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan™ -- 5 Aralık 2010; 0:06:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu programla alakalı sorum var. Bende kullanıyorum .Açtığım zaman diğer arkadaşlar telefonlarını kulanarak beim telden wireless internete girebiliyor orda sorun yok.

Ama windows 7 64 yüklü bilgisayarı bir türlü bağlayamadık nete.Görüyor ama veri alamıyor.
    Bu sorunu yaşayan var mı
  • Benim mbp de de ayni sorun var, agi goruyor baglaniyorum ama data alisverisi yok, simdilik lazim oldugunda usb kablosuyla default internet paylasimi yaparak isimi goruyorum.
  • arkdaşlar mywii nin cracklisi son versiyonda sorun yaşattı bana.
    ben pdanet diye bi program kullanıyorum oda aynı işi görüyor bilgilerinize.
    free sini indirin sorunsuz çalışmakta full versiyon farkı ise secure sitelere giriş izni vermesi oda 15 gün trial süresi ile kullanabilrisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.