Şimdi Ara

I-PHONE 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum şu. Ben iphone 6 16 gb almayı düşünüyorum ama etrafımdaki iphone kullanıcıları yetmiyor gibi sorunlarını dile getiriyor. Bu uygulamaların boyutu android ve ios'ta farklılık gösterebiliyor mu? (IG, Snapchat, Twitter) gibi. Bana şuan 8 gb bile yetiyorken bu iphone kullananlara neden 16 yetmiyor anlamıyorum, teşekkürler.

• Çünkü işletim sistemi çok yer kapladığından dolayı sana kalan 12 küsür bir şey. Ben pişman oldum 64 almadığıma. Hem uygulamaların boyutu büyüyor. Fotoğrafların, videoların kalitesi arttıkça boyutlar büyüyor. O yüzden 64 al en kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierceltics

Merhaba arkadaşlar sorum şu. Ben iphone 6 16 gb almayı düşünüyorum ama etrafımdaki iphone kullanıcıları yetmiyor gibi sorunlarını dile getiriyor. Bu uygulamaların boyutu android ve ios'ta farklılık gösterebiliyor mu? (IG, Snapchat, Twitter) gibi. Bana şuan 8 gb bile yetiyorken bu iphone kullananlara neden 16 yetmiyor anlamıyorum, teşekkürler.

8 gb. Android telefon yetiyorsa aynı şekilde 8gb. iPhone da yeter sana aslında. Sen forumda yazan çizenlere bakma. "Amacı doğrultusunda" 16 gb. Usturuplu kullanan her insana yeter de artar.
    Çok çok geniş bir müzik arşivin varsa ve tümünü telefonda taşımak istersen,
    çok fazla fotoğraf/video çeken bir insansan ve tümünü de telefonda tutmak istersen,
    gün boyunca oyun oynayan ve telefonu kurcalarim ben diyen bir insanciksan
    Etrafındaki arkadaşlarına benim telefonum 64/128gb diye hava atmak dusuncesindeysen
    Sana 16gb. Yetmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum. Ben 16 GB aldım, oynaya oynaya yetiyor bana. Kullanım amacına bağlı biraz.
  • Teşekkürler arkadaşlar, 16 mı 64 mü alacağıma hala karar veremedim ama bu bana yardımcı oldu :) 32'si olsaydı da böyle bi dert olmasaydı keşke :)
  • 16 yeter ama bir yerde video fotoğraf filan çekmen gerektiğinde dur şunu sileyim filan dersin.
    64 al 4 yıl kafan rahat kullan.
  • Kesinlikle 64

16 kesinlikle yetmez anneme bile yetmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar, 16 mı 64 mü alacağıma hala karar veremedim ama bu bana yardımcı oldu :) 32'si olsaydı da böyle bi dert olmasaydı keşke :)

32 fiyatına veriyorlar zaten 64 ü

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Teşekkürler arkadaşlar, 16 mı 64 mü alacağıma hala karar veremedim ama bu bana yardımcı oldu :) 32'si olsaydı da böyle bi dert olmasaydı keşke :)

32 olsaydı ona görede bi fiyat olcaktı 16 nın fiyatı yüksek tutulduğu için öyle geliyor size

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktaass

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

32 olsaydı ona görede bi fiyat olcaktı 16 nın fiyatı yüksek tutulduğu için öyle geliyor size

Aradaki fiyat farkı hep 100$ dır 16-32-64 ikende böyleydi
    16-64-128 oluncada böyle oldu iPhone nun fiyatı hiç artmadı hep 649$ dır sadece kurdan vergiden dolayı bizde fiyatlar yüksek amerika fiyatı hep aynı

• Telefonda neler yapacağına bağlı.
    Bir de şu an iOS 8 4.5GB gibi bir şey kullanıyor. iOS 9 1.5GB kullanacakmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.