Şimdi Ara

I PHONE 6s --- A7 (2017) ARASINDA KALDIM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

I PHONE 6s --- A7 (2017) ARASINDA KALDIM YARDIM

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2018)
Giriş
  • Arkadaşlar 10 güne kadar yeni bir akıllı telefon alacam telefonda oyun oynamak pek adetim değildir sosyal medya instagram vs oralarda takılırım şarj önemli ön kamera önemli biraz da uzun süre kullanacam o yüzden 3 4 sene götürmesi lazım beni şu an aklımda I phone 6s ve A7 2017 var fiyatları az çok belli ikisi arasında kaldım a7 malum ön kamerası hariç I phone 6s in üzerine fazla fazla çıkabilecek bi telefon değil ama 6s de birkaç güncellemeden sonra hantallamaya başlar diye düşünüyorum ikisi arasında kaldım yardımcı olurmusunuz ikisi arasında veya başka önerileriniz varsa telefon hakkında onları dikkate alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgadget -- 3 Mart 2017; 18:13:2 >

• ++++
  • 6s tabiki. A7 fena bir telefon değil ama Samsung orta seviye modellerine bir yıldan fazla destek vermez. 6s çıkalı 1.5 yıl oldu. Ortalama bir iPhone'nun ömrü zaten 4 yıl. Hatta 4s'yi hesaba katarsak 5 yıla çıktı. 6s 3 yıl götürür seni. Hiçbir Android seni o kadar süre götürmez. Hele hele orta seviye bir Android hiç götüremez. 6s iOS 12'ye kadar sorunsuz götürür. 12'ye gelince biraz yavaşlama olur o kadar. Kasma sorunları muhtemelen 13'te falan olur. Hatta güncellemeden (iOS10 ya da 11'de bırakıp) kullanırsan seni 5 yıl bile götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Mart 2017; 22:24:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh diyorum a7 2017 nin fiyatına baktım baygınlık geçirecektim, o fiyata kesinlikle alınmaz. İlla samsung istiyosan 2800tl'ye s7 edge satıyor hepsiburada samsung garantili onu al ama o fiyata a7 alma. 6s mi s7 edge mi dersen kullanım tarzı önemli, sadece sosyal medya instagram filansa 6s al teknolojik herşeyi kurcalarım diyorsan s7 edge al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.