Şimdi Ara

I-Phone'la ilgili sorun- Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bende 8gb lık ilk jenerasyon Iphone var. 2.0.1 sürümde

Telefonda ''Phone'' menüsünde problem var. Phone a tıklıorum ve tuştakımı açılıyor ama numaralara basınca herhangi bir eylem gerçekleşmiyor. zaten 5-6 saniye sonra otomatik olarak ana menüye dönüyor. defalarca denedim hep böyle oluyor. kapatıp açtım olmadı, menu ve kapatma tusuna aynı anda basıp kapattım açtım yine olmadı.. Geri kalan bütün programlar normal çalışıyor.. arama yapınca ''Contacts'' girip arama yapmak zorunda kalıoruma ama sadece rehberde kayıtlı numaraları arayabiliyorum..

Aklımda bi fikir var ama telefonun kilitlenme ihtimali var diye çekiniyorum, ''Settings''deki ''erase all settings'' ya da ''Erase all content and settings'' yapsam telefonumu tekrar kırdırmak zorunda kalırmıyım ki bu istemediğim bir şey?

Bu konuda yardım edebilcek arkadaslar varsa önerilerinizi bekliyorum...

Şimdiden teşekkürler

• Restore yapmanı öneriririm.
  • Restore edince tekrar kırdırma ve jailbreake aşamalarını yapmak zorunda kalır mıyım??
  • Şöyle söyliyeyim. Direkt iTunes'dan update bile yapsan qickpwn ile jailbreak yapman mümkün. Forumu araştır, cevaplarını bulursun.
  • UPDATE YAPMA SORUNUN YINE DEVAN EDER RESTORE YAP DIREKT 2.1 E SONRA QUICKPWN 2.1.0 I INDIR YORENGELERI IZLE JAILBREAK OLUCAKDIR TEL
  • Dediğiniz mantıklı geldi, yaklasık 1 saatten beri Quick pwn 2.1.0 linki arıyorum ama bulamadım maalesef, bildiğiniz link varsa yazabilir misiniz?

Ayrıca konulardan okuduğuma göre quick pwn in jailbreak özelliiği yokmus, tavsiye edebileceğiniz ya da link i olan bir jailbreake programı varsa paylasabilir misiniz?
  • bi arkadasımız vermişti başka konuda buyrun:
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler scarface aradığım sey tam olarak buydu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.