iphone 5scep telefonu kullanıyorum. sağlık fonksiyonunda yürüdüğüm yol ve attığım adımı hesaplayabiliyor. ama çıkılan kat uyku ve kilo eklentisi için veri yok yazıyor. sebep nedir ? Yazılım İOS 8.4.1
Onları hesaplayan başka uygulamalar veya cihazlar kullanman gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
O değerler iPhone 6'lara özel çünkü barometre vs. var ondan olabilir. Çünkü mesela ben iPhone 6 Plus kullanıyorum,çıkılan katı gösteriyor.
Uyku için,withings uyku takip cihazı tarzı şeyler lazım. Kilo eklentisi için,kilonuzu girmeniz,veya bluetooth'lu withings tartı gerekir.
5s,sadece adımları ve mesafeyi (mesela walking+running distance 1,48km) takip edebilirler,6/Plus ise sadece adımlar,mesafeyiı ve çıkılan katları gösterir.
Eğer Nike+ ile koşu yapıp Fuel uygulamasını indirirseniz,Nikefuel'i de gösterir.(koşarken nike+ açık olmalı ve koşu başlatmalısınız) Lifesum uygulamasının gold versiyonunu alırsanız (tüm yiyecekleri an be an gireceksiniz) karbonhidrat,yağ,protein,sodyum... gibi şeyler orada görünür. suyu ise waterminder gibi şeyleri (girdi yaparak) kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme