Şimdi Ara

İ20 Active vs Peugeot 208

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar eşime araç bakıyoruz ama kararsız kaldık.
    İ20 65000 tl otomatik 100 bg
    208 66000 otomatik 110 bg
    Eşim biraz daha yüksek ve geniş oldugu için i20 düsünüyor ama kararsız kaldık yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 208 eat6 sanziman olani sanirim eger oyleyse benim oyum 208 e olacaktir.
  • 208 eat6 allure donanım galiba. Benim tercihim 208 den yana olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 iyidir. İç hacmide i20 den küçük değil diye düşünüyorum.
  • 208 diyorum
  • epey.com dan baktığıma göre 208 daha iyi gibi. Yakıt açısından daha iyi.
  • Otomatik olacaksa 208 şanzıman yönünden daha iyi.
  • İ20 active biraz daha yerden yüksek olunca bizi cezbetti.

Ama motoru ve marka algısı beni düsündürüyor.

B sınıfı araçlar neredeyse 70k oldu sizce buna degermi.

Araç önerileriniz neler arkadaşlar tavsiyeniz neler.
  • FrankMartin87 F kullanıcısına yanıt
    Hyundai marka algısı bakımından asla Peugeot'dan daha aşağıda değil.

Çeşitli açılardan karşılaştırmak gerekirse:

Yakıt: 208
    Dış Tasarım:i20 Active
    İç Tasarım: i20 Active
    Şanzıman: EAT ise 208, 208'deki tek kavramalı yarı otomatik ise i20.
    Konfor: Aynı
    Malzeme Kalitesi: i20 Active.
    İkinci El: i20 Active.

Bunlar elden geldiğince nesnel olmaya çalışılmış bilgilerdir. Hangisi içinize daha çok sinerse onu alın.

• Nissan juke skypack 67500 fiyat almıstık.

Juke nasıldır?
  • egelidost kullanıcısına yanıt
    yazmayayim diyorum ama olmuyor maalesef. Nesnel olmak bu mu? i20 Active in ikinci el durumu nedir? Kaç adet satılmış piyasası ne durumdaki ikinci elde önde diyebiliyorsunuz. Şu an ilan olarak bile 4 adet var. 2 sene sonra satışta olacak mi bu bile belli değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

yazmayayim diyorum ama olmuyor maalesef. Nesnel olmak bu mu? i20 Active in ikinci el durumu nedir? Kaç adet satılmış piyasası ne durumdaki ikinci elde önde diyebiliyorsunuz. Şu an ilan olarak bile 4 adet var. 2 sene sonra satışta olacak mi bu bile belli değil bence.

Abi adamlar öyle bi araba yapmış ki ilana düştüğü gibi satılıyor ondan ilan sayısı az.

Not: oyum i20den yana görüntüsü ve içi bence daha iyi 208 oyuncak gibi çirkin bsy bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgattable

quote:

Abi adamlar öyle bi araba yapmış ki ilana düştüğü gibi satılıyor ondan ilan sayısı az.

Not: oyum i20den yana görüntüsü ve içi bence daha iyi 208 oyuncak gibi çirkin bsy bana göre

bahsettiğimiz araç active versiyonu. 10 günlük ilan duruyor. Epey hızlı dediğiniz gibi.

• Güncel.
  • quote:

i20 Active farklı bir araç değil ki. i20'nin yaylarıyla oynanmış ve birkaç detay eklenmiş versiyonu. i20 ikinci elde neyse i20 Active de o olacaktır.

Eski i20 kullanıcısı olarak aracımı ilana koyamadan sattığımı da belirtmek isterim. Kendi çevremde dahi bilinen, sevileni istenen bir arabaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

quote:

i20 Active farklı bir araç değil ki. i20'nin yaylarıyla oynanmış ve birkaç detay eklenmiş versiyonu. i20 ikinci elde neyse i20 Active de o olacaktır.

Eski i20 kullanıcısı olarak aracımı ilana koyamadan sattığımı da belirtmek isterim. Kendi çevremde dahi bilinen, sevileni istenen bir arabaydı.

i20 hb ile aynı araç olabilir. Ama sundukları yönünden aynı araç değiller. Standart donanım harici hb deki gibi opsiyon seçeneği yok. Cam tavan olmadığı için talep görmüyor. 1.0 motoru bana göre beklenen patlamayı yapamadı. Yapsaydi her köşe başında hb yerine active görürdük. Tahminim 1 litrelik turbo hb ye geldikten sonra active bir süre sonra satıştan kalkacaktır. Ikinci el şans işi. Çok araç elimizden geçti. Bazen piyasa aracini bile çabuk satamıyorsuz. Sizin şansınız varmış ilana koymadan satmışsiniz. piyasaya göre çok uygun bir fiyat istememe rağmen 1.5 yaşında 6500 km deki i20 aracimi elden satamadim takasla elden çıkardım. O yüzden ikinci elde hızlı yada yavaş gitmesi çeyrek altın gibi değerlenmesi tamamen şans işi.

• FrankMartin87 F kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsunuz derken hocam tam ne belirtmek istediniz? B sınıfına bu para değer mi demeye mi çalışıyorsunuz? Şahsi kanaatim yazık olur. O paraya çok temiz 1.2 308 alınır, aynı şekilde 2014 civarı 1.2 dsg golfler bulunur, 2015 ve üzeri 1.2 leon bulunur; b sınıfı konfordan bir haber araçlara verilecek para değil. Biraz daha büyük oluşu sorun değilse ve ikinci el oluşu sorun değilse c hatchback bakın; paranız değer de kaybetmez. Bizde millet marka algısında ama sınıf da değer kaybettiren bir şey 70'e aldığınız i20, 70'e aldığınız 308'den çok değer kaybedecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 yarı otomatik vitesli, kullanımı berbat bir araç. özellikle bayan için daha yorucu olur. i20 daha çok yakar ama tam otomatik olduğu için kullanımı çok daha keyiflidir.
  • B segment HB araçların 2016 yılı satış adetleri
     İ20 Active vs Peugeot 208
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

208 yarı otomatik vitesli, kullanımı berbat bir araç. özellikle bayan için daha yorucu olur. i20 daha çok yakar ama tam otomatik olduğu için kullanımı çok daha keyiflidir.

konu sahibinin sorduğu 208 etg5 değil eat6. Yani tam otomatik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.