Şimdi Ara

İ20 otomatik lpg sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar 2018 i20 otomatik lpgli satilik araç var. Alip lpgli kullansak sıkıntı olur mu? bazı sanjiman servisleri lpg li araçların otomatik sanjiman arızasını lpgden dolayi olusan sicakliga bağlıyorlar aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim. Aramızda uzun km lpg li kullananlarda cevaplarsa çok iyi olur

• 70bin km 4 ileri otomatik corolla kullandim. 0 sorun, 5 yil boyunca. Sanziman ile lpg arasindaki baglantiyi anlamadim. Sogutma sisteminiz dogru duzgun calisiyorsa sorun olmamasi gerekir.
  • Lpg sicakligi arttirir ama sanziman arkadasin dedigi gibi bende baglanti kuramadim.Eger boyle bir korku varsa termostati dusuk derecede acandan alir onune gecersiniz.Normal sistemdede sorun olmaz
  • Obd destekli bir LPG sistemi olsun zaten arac fakir/zengin karışım yapmaz adam givi bir yerde ayar yapıldıktan sonra obd si se benzinli alın siz takdırın LPG, ama tüpten şanzıman arızalanmaz egsoz sistemi deseniz neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 17 Nisan 2021; 5:28:2 >
  • Böyle bir cümle kullanan veya söz eden servise gitmezseniz yararınıza.
  • İ20 uyumludur LPG ye. Zaten LPG siz binilmez. Hem gitmiyor hem de deli yakıyor. 2017 de sıfır aldım kullandım.
  • Alacağınız araç lpgye tam uyumludur. Otomatik şanzımanın yağ değişimini gereken periyotlarda yaptırırsanız kolay kolay arıza vermez, en sorunsuz otomatik şanzıman tipidir.

Lpgnin ise şanzıman sistemiyle hiç bir alakası yoktur. Onu söyleyen ustaya saygılar (!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.