Şimdi Ara

i20 vs corsa yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki araba var. Birincisi 2014 model i20 manuel. 1.2 d-cvvt motor 85 beygir jump paketi. 80 binde benzinli.(2014 i20 makyajlı kasa mı oluyor) 42500 diyor.
    Diğer ise 2010 model corsa 1.2 twinport enjoy 111. yıl serisi 85 beygir 75 binde benzin+lpg. 41500 diyor.
    Tercihiniz hangisi olurdu? Neden? Farklı öneriniz var mıdır?

• Corsa vergi dışında bir avantajı yok. Hyundai hem 4 yıl yeni hem daha güvenli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İ 20 derim daha geniş iç hacim. LPG uyumlu. Atiker taktirirdim aldığım gibi. Ayrıca corsaya göre 4 yıl daha genc. Yalnız şu jump paketleri cok boş oluyor ekstra özellikler olmuyor. Sense paketi ile bütçe zorla derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü i20

• i20 yetkili servis garanti bakımından önde , güncel kasanın bi önceki kasasının makyajlısı 2014 model , eğer imkan varsa jumptan yüksek donanım seviyesi varsa ona bakın derim

enjoy corsa da arka camlar manuel, otomatik bile değil, parçası pahalı, yetkili servisler kötü. 2010 111.yıl makyajsız corsa'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 17 Ağustos 2018; 16:46:50 >
  • 1.2 corsanın yakıt tüketimini araştırmadan almayın

• i20 net.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsa 4 hava yastikli ve kendinden lpgli, i20 icin lpg takilacaksa aradaki fark yaklasik 5bin olacak. Corsanin ayrica alasim jant gibi avantajlari var. Yalniz fiyatlar gercekten cok ucmus. Kasim 2017de son kasa (2016 model, ocak 2017 cikisli) 1.2 enjoy corsa sattim 13bin km kusursuz, 48e verdim

• Aynı kasa i20 kullanıyorum sense paket. Güncel benzin fiyatıyla (6,97) 50krş yakıyor şehir içi. Aracımdan çok memnunum. Şehir içi kullanımı gayet iyi. 2017 mayısta 35,500e almıştım hatasız 57bin km.

• Bu arada bu model i20 nin donanımı da iyidir.

4 cam otomatik, tuşlu direksiyon, krom kaplı el freni ve iç kapı kolları, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, soğutmalı torpido gibi...

• 2014 1.4 twinport otomatik 43bin km corsayi 45 e sattım bayramdan önce bence çok istiyor o parayı edecek araba değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.