Bildirim
i3 4160 ile gtx960 veya hangisi?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
I5'e yukseltebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartınız şu anlık yeterli. Bence ilk etapta i3 yerine i5 4460 alın elinize para geçtiği zaman ekran kartını da yükseltirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eminozkoca
Ekran kartınız şu anlık yeterli. Bence ilk etapta i3 yerine i5 4460 alın elinize para geçtiği zaman ekran kartını da yükseltirsiniz.
Gta 5 örnek verecek olursam arada ani fps düşmesi yaşıyorum. i5 4460 aynı kart ile daha performans verirse iyi olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: poten_za
quote:
Gta 5 örnek verecek olursam arada ani fps düşmesi yaşıyorum. i5 4460 aynı kart ile daha performans verirse iyi olacaktır
Kesinlikle daha fazla performans alacağınızı düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Kesinlikle daha fazla performans alacağınızı düşünüyorum
Ben de aynı fikirdeyim fakat ekran karti ve işlemci değişimi için yine de konu açmak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
GTA 5'i hangi ayarlarda oynadığınızda ani fps düşmesi yaşıyorsunuz? Birde BF serilerinden oynadığınız ve yaşadığınız fps kaybı varmı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X