Şimdi Ara

i30 1.6 CRDi VGT [115 PS] SELECT ile BRAVO 1.6 16V MULTIJET 105 HP DYNAMIC karşılaştırma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
12.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş boş yorum yapıyor işte bazı arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ceta

O kadar para bu arabalara verilmez
  • neye verilir o kadar para!
    söylede bizde bilelim.
  • içi boş yorumlar yapmayalım o paraya şuan için en çok değecek araç i30 dur. haftalardır tartıştık.
    ortaya laf sallayıp gitmek olmaz.

benim en çok merak ettiğim kia ceed in i30 ila arasındaki fiyat farkı nekadar olacak?
    bu fiyat farkından doyalı hyundai i30 bayi leri sizce indirim yapabilirmi.
    nedersiniz?

http://www.yeniceed.com
  • Mkk1971 aracın hayırlı olsun. Takip edebildiğim kadarıyla forumdaki 16. i30 sahibisin. i30 forumuna bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_16082920/mpage_27/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mkk1971

burda fikirlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim beni bir i 30 sahibi yaptınız tek kusuru benim
    ilk dizel aracım olduğu için biraz alışmakta zorluk çekiyorum ama konuşa konuşa anlaşacagız değilmi?[simage][/simage]
  • C'eed Avrupa'da benzer donanımlarda i30'dan 500-600 Euro daha ucuz oluyor. Zaten Hyundai kendi markasını Kia üzerinde konumlandırmaya çalışıyor şu anda. Yakında Hyundai-Kia ilişkisi VW-Skoda ya da VW-Seat gibi olacak. Türkiye'de de benzer bir fark (yaklaşık 1000 YTL) beklenebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: oksijens

içi boş yorumlar yapmayalım o paraya şuan için en çok değecek araç i30 dur. haftalardır tartıştık.
    ortaya laf sallayıp gitmek olmaz.

benim en çok merak ettiğim kia ceed in i30 ila arasındaki fiyat farkı nekadar olacak?
    bu fiyat farkından doyalı hyundai i30 bayi leri sizce indirim yapabilirmi.
    nedersiniz?

http://www.yeniceed.com

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

TheGate,

Adam sıfırı 34bin olan arabayı 33,250'ye satıyor. Adını style Plus yazmış. Değerinden fazla düşmüş diyorsun. 33,950 mi yazması lazım? 42bin'lik araca 40bin istenmiş. 41,950 mi olacak 2. eli? Araç ne marka olursa olsun 2. ele düşünce 2-3bin YTL düşmesi çok normaldir. Yoksa herkes sıfır alır.

en son ilandan bahsediyorsan beyaz 33,250YTL olan o araba Style Plus bir kere.sunroof ve deri koltuk bir tek style plus da var.dikkatlice incele fotoları.
    araba 600km de ve 2008 model.ayrıca o arabanın sıfırı liste üzerinden 40,200YTL yani değer kaybı %17.3

en sondan bir önceki gri 2008 model 2600km de olanda Style Plus.ondada sunroof ve deri koltuk var.onada 33,250YTL istenmiş.ondada değer kaybı %17.3

sondan iki önceki kırmızı 2008 model 4,200km deki Style. onada 31,250YTL istenmiş.onunda liste fiyatı 37,000YTL.onda da değer kaybı %15,5

eğer 2008 model neredeyse sıfır temizliğinde arabalarda % 16-18 gibi değer kayıpları normal ise size birşey demeyeceğim.

şimdi diyeceksinizki kampanya fiyatları bu liste fiyatlarının altında.verdiğim fiyat doğru değil filan.
    bir kere o arabaları satanlar o arabaları kampanya fiyatlarından almadılar daha yüksek fiyatlardan aldılar.bu bir....
    birde ona bakarsanız yukarıdaki fiyatların hepsi galericiler tarafından yazılmış ve pazarlıksız fiyatlar.pazarlıkla o fiyatlar düşer..bu da iki...

1 ay filan kadar önce istanbul avrupa yakasında 2008 model 1,700km deki 1.6 Style düz vites gri metalik renk arabaya galeride 31,000YTL dendi ama direk sahibinden 29,000YTL ye alındı.bunuda gözönüne alın.

hocam yukardaki yazıya bir cevap verin bakalım.atladınız bu hususu.buna kimse cevap vermemiş ve yorum yapmamış
    i30 aldık ama ikinci eli berbat.eeeee araba süper filanda bunu bu kadar fanatiğe rağmen halka anlatamadınız galiba.yada paranız çok kıymetli değil herhalde.ikinci eli yerlerde sürünsede paranız acaip değer kaybetsede önemsemiyorsunuz.valla bravo.herkes çok zengin galiba
    ikinci elde ciddi değer kaybı var i30 un.ikinci el için çok cazip...ikinci eli alınır......ama bakın ikinci el i30 almanızı öneririm.
    i30 iyi güzelde parası kıymetli olana sıfır fiyatına alınacak yatırım olarak daha iyi alternatifler var.
    şimdi bana sormayın peki hangisi daha iyi diye.internet sitelerinde ikinci el fiyatlarına bakın karşılaştırın ne demek istediğimi akıllı adam anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Nisan 2008; 0:50:15 >

• 2 otomobilde de hemen hemen aynı özelliklere sahip diyebilirim. Fakat Güvenlik açısından Bravo bir kaç adım önde.Fiyat açısından bakarsakda i30 34.000 YTL ile 46.000 YTL ---- Bravo 29.000 YTL ile 43.000 YTL arasında değişen fiyatLarı var. Performans deyince Bravo yine 1 adım önde 1.4 16V 150 Hp'lik bir motor seçeneği var. Bravo ' nun tek eksiği arka süspansiyonun birbiri ile bağımsız olmayışı. Şahsen Bravo ' u çekinmeden alırım. i30 Türkiye pazarında kendini kanıtlamış bir araç değil. Bravo Fiat markası altında Türkiye pazarında yer bulucak ve bunu başarıcak güçte.
  • Kia Temsilcileri Ceed 'i 30.000 YTL Altında piyasaya sürmek istediklerini belirtiyorlar. Ceed ' in pazarda yer almayacağına inanıyorum.
  • TheGate,

Seninle polemiğe giremeyeceğim. Ben ilk ilana bakmıştım, Select versiyonda ESP var demiş. Gerisini de önemseyip bakmadım. Sen diyince baktım zaten son ilan da Style Plus değil Style. Jantlar 16inch ve direksiyondan anlayabilirsin. Sonuçta sıfır su anda 35 bin'e alınan bir aracın 2. el fiyatı 33,250. Aman ne kadar da büyük bir kayıp.

Türkiye'de Style Plus'a karşılık düşen benzinli i30 i-Catcher, sunroof olmamasına rağmen 24bin Euro'dan başlıyor. Aynı araç Türkiye'de 37-38 bin YTL. i30'daki donanımı fiyatına göre çok uygundur dedik başından beri. Araç ucuzdur, kelepirdir demedik. Evet benim için 2. eli önemli değil. Arabayı alırken uzun süre binmek için alıyorum aldığım gibi satmak için değil. Yeni araç alırken ilk kriteri ikinci el olan zaten Türkiye'den başka yer görmedim.

Ben enayinin önde gideniyim, bu mudur söyletmeye çalıştığın. Hollanda'da aldım ben imzamdaki aracı ve tam olarak 23,665 Euro verdim. Bu fiyata Auris, Astra ya da Golf'un iyi donanımları alınıyor. Ben bu aracı aldım çünkü bindim gördüm, önceki aracım A3 olmasına rağmen daha çok sürüş keyfi aldığımı düşündüğüm için problemleri nedeniyle nefret ettiğim A3'ümü yok pahasına takasa verdim.

İnsanların tercihleri seni neden bu kadar rahatsız ediyor ya da kendini akıllı zannediyorsun anlamış değilim. Bizi fanatiklikle suçluyorsun ama sen ne kadar konuşsanda forumda artık kimin ne olduğu biliniyor. Biz kendi aracımızı da başka araçları da artı eksileri ile değerlendiriyoruz. Yeri geldiğinde Skoda da, Suzuki de, VW de öneriyoruz. Bu forumda senden ala fanatik pek yok.

Değerli forum okuyucuları i30, dünyanın en kötü aracıdır, alanlar da geri zekalıdır, bu aracın İspanya ya da Avustralya'da yılın aracı seçilmiş olması, en çevreci araç seçilmiş olması tamamen Güney Kore'nin bu ülkelerde yaptığı lobi çalışmalarının bir sonucudur. Aracım 6,000 KM'de ses gelmeyen hiçbir yeri yok, 4 kere beni yolda bıraktı, servisten çıkamıyorum, 5 yıl garanti de yalan üstüne 4000 Euro masraf ettim, sakın almayın. Zaten 3 yıl sonra şahin fiyatına gidecek.. !! ... herhalde beklenen gerçekçi yorum bu ..

Özgür

quote:

hocam yukardaki yazıya bir cevap verin bakalım.atladınız bu hususu.buna kimse cevap vermemiş ve yorum yapmamış
    i30 aldık ama ikinci eli berbat.eeeee araba süper filanda bunu bu kadar fanatiğe rağmen halka anlatamadınız galiba.yada paranız çok kıymetli değil herhalde.ikinci eli yerlerde sürünsede paranız acaip değer kaybetsede önemsemiyorsunuz.valla bravo.herkes çok zengin galiba
    ikinci elde ciddi değer kaybı var i30 un.ikinci el için çok cazip...ikinci eli alınır......ama bakın ikinci el i30 almanızı öneririm.
    i30 iyi güzelde parası kıymetli olana sıfır fiyatına alınacak yatırım olarak daha iyi alternatifler var.
    şimdi bana sormayın peki hangisi daha iyi diye.internet sitelerinde ikinci el fiyatlarına bakın karşılaştırın ne demek istediğimi akıllı adam anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 2 Nisan 2008; 23:27:26 >

• i30 u hyundai deilde vw yapsaydı bu kadar taşlanmazdı bu araba inanın..gerçekleri kabullenmek niye bu kadar zor gelio bu insanlara..adamlar yapmış helal olsun...hyundai yi insanlar yapıo da diğer markaları başka yaratıklarmı yapıo hayır..demekki yapılabiliomuş...
  • Arkadaşlar bugün aldığınız sıfır aracınızı plakasını taktırın bir iki ay binin 1000-2000 km. ye gelince satmaya kalkın hangi marka araç olursa olsun %10-20 arası değer kaybı mutlaka olacaktır. Kaldı ki arkadaşımızın yukarıda yazdığı ikinci el İ30 Fiyatları doğru olabilir. Fakat arkadaşımız bu araçları alanların kampanyalı almadıklarını söylemiş nereden biliyor? Ben baktım inceledim araçları verilen linkten Özgür 23 isimli arkadaşımızın da dediği gibi bazı araçlarda özellikleri yanlış yazılmış bir üst model miş gibi gösterilmiş. Bunuda geçtik 600 km. de satılan araç var bir insan düşünün 35-40 Bin YTL verecek ve 600 km. de aracını satacak bir çok insan bir günde yapıyor 600 km. yi bu aracın orjinal olduğu ne malum başına bir iş gelmediği ne malum, büyük bir kaza atlatıp sağının solunun yapılmadığı ne malum? Soyut gerçekçi olmayan yorumlar yaparak bir kaç link vererek bu araçların fiyatları bu demek ne kadar doğru bilemiyorum. Satıcı ile konuşursun aracın sağına soluna bakarsın vuruğumu var kırığımı var fabrikasyon bir hatası mı var 600 km. de aracı adam neden satsın 6-7 Bin YTL zarar ile. Hadi bunlarıda geçtik şuanda 38500 YTL ye satılan Style Plus 1,6 122 Ps. sıfır aracın ikinci elde 33250 YTL'ye satılmasıda iyidir. Aradaki değer kaybı bu durumda %13,5 civarındadır. %13,5 yine çok iyi bir rakamdır. O ikinci el sitesine bir bakın bakalım hangi araçlar % bilmem kaç değer kaybı ile satılıyor. Ben yine söylüyorum sadece bir satıcının sattığı ile ikinci el değeri anlaşılmaz o araçların başına bir iş gelmediğini takla atmadığını ne bileyim kaza yapmadığını kim ispatlayabilir ki? Ancak ekspertiz raporu ile bu durum açığa çıkacaktır. Galiba bizim bu formda bazı arkadaşlar araçları görmeden de rapor verebiliyorlar.

Saygılarımla...

• arkadaşlar kusura bakmayın arabayı alalı 1 ay oldu 1500 km yol yaptım hemen hemen hepsi şehir içi henüz bir hata bulamadım soranlara lacivert select dizel gayet memnunum ayrıca arabadan hiç inmek istemedim. ayrıca yollarda sık sık i30 görmeye başladım.demek ki yalnız değilmişim :)))
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

TheGate,

Adam sıfırı 34bin olan arabayı 33,250'ye satıyor. Adını style Plus yazmış. Değerinden fazla düşmüş diyorsun. 33,950 mi yazması lazım? 42bin'lik araca 40bin istenmiş. 41,950 mi olacak 2. eli? Araç ne marka olursa olsun 2. ele düşünce 2-3bin YTL düşmesi çok normaldir. Yoksa herkes sıfır alır.

en son ilandan bahsediyorsan beyaz 33,250YTL olan o araba Style Plus bir kere.sunroof ve deri koltuk bir tek style plus da var.dikkatlice incele fotoları.
    araba 600km de ve 2008 model.ayrıca o arabanın sıfırı liste üzerinden 40,200YTL yani değer kaybı %17.3

en sondan bir önceki gri 2008 model 2600km de olanda Style Plus.ondada sunroof ve deri koltuk var.onada 33,250YTL istenmiş.ondada değer kaybı %17.3

sondan iki önceki kırmızı 2008 model 4,200km deki Style. onada 31,250YTL istenmiş.onunda liste fiyatı 37,000YTL.onda da değer kaybı %15,5

eğer 2008 model neredeyse sıfır temizliğinde arabalarda % 16-18 gibi değer kayıpları normal ise size birşey demeyeceğim.

şimdi diyeceksinizki kampanya fiyatları bu liste fiyatlarının altında.verdiğim fiyat doğru değil filan.
    bir kere o arabaları satanlar o arabaları kampanya fiyatlarından almadılar daha yüksek fiyatlardan aldılar.bu bir....
    birde ona bakarsanız yukarıdaki fiyatların hepsi galericiler tarafından yazılmış ve pazarlıksız fiyatlar.pazarlıkla o fiyatlar düşer..bu da iki...

1 ay filan kadar önce istanbul avrupa yakasında 2008 model 1,700km deki 1.6 Style düz vites gri metalik renk arabaya galeride 31,000YTL dendi ama direk sahibinden 29,000YTL ye alındı.bunuda gözönüne alın.

i30'un 2. eli para etmiyorsa bravoları direkt hurdacıya versinler

20binde test aracından tıkırtılar geliyormuş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.