Şimdi Ara

i30 elit ama hangi renk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkeze.i30 almaya karar verdim.siyah vardi cokta guzeldi.sizinde fikrinizi almak istiyorum i30elite hangi renk yakisir.beyaz kirmizi ve siyah arasinda gidip geliyorum.camlar koyu olacak.ilk arab olacak cok heyecanliyim bana bir fikir verirmisinz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rcbm

Selamlar herkeze.i30 almaya karar verdim.siyah vardi cokta guzeldi.sizinde fikrinizi almak istiyorum i30elite hangi renk yakisir.beyaz kirmizi ve siyah arasinda gidip geliyorum.camlar koyu olacak.ilk arab olacak cok heyecanliyim bana bir fikir verirmisinz

Beyaz tavsiye ederim,siyah cam tavanla süper görüntüsü var

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

Orijinalden alıntı: rcbm

Selamlar herkeze.i30 almaya karar verdim.siyah vardi cokta guzeldi.sizinde fikrinizi almak istiyorum i30elite hangi renk yakisir.beyaz kirmizi ve siyah arasinda gidip geliyorum.camlar koyu olacak.ilk arab olacak cok heyecanliyim bana bir fikir verirmisinz

Beyaz tavsiye ederim,siyah cam tavanla süper görüntüsü var

Sagolasin goruntu onemli benim icin

• Eski i30'um siyahtı... Temizken çook güzeldir. Ama yıkadıktan 3 gün sonra kiri tozu göstermeye başlar... Çiziği de... Bir de elite'in cam tavanı siyahta biraz kayboluyor. Diğer renklere de bakın. Ben çelik gri aldım yaw araba 2-3 hafta yıkanmıyor ama hala pırıl pırıl görünüyor. Siyahta bayağı çekmişim... :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maviyi de görün bence, o da çok yakışıyor.
  • Beyaza karar verdim sagoln ilgilendginiz icin.

• Benim de kafamda çelik giri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i30 elite dizel manuel almayı dusunuyorum bende beyaz. İndirim alabileceğim bayi varmı acaba? PMde gönderebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 16 Aralık 2013; 19:36:55 >
  • Siyahı aklınızdan silin cam tavan hiç belli olmuyor.beyazı tercih edin cam tavan ve siyah cam filmi güzel duruyor.

• Kizilay dagitmis gibi herkes beyaz aliyor 😄

• Bende beyaz var ama siyah alsaydım diyorum şimdi. Heralde bıktım beyaz renkten :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.