Şimdi Ara

İ30 Novigasyon öneri (2014)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aracıma novigasyon taktrmayı düşnyorum. Servis 1800 TL diyor. Biraz pahalı geldi :( Hangi marka takıyorlar bilmiyorum,Peki aracm için Navimex uygunmudur. Taktran varmı ? Orjinal markası nedir ? Cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelijans74 -- 21 Aralık 2014; 14:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Entelijans74 E kullanıcısına yanıt
    Sizden cvp gelene kadar taktırdım memnunum. @Entelijans74
  • Hayırlı olsun. Navimex mi taktırdınız. Buradaki servis orijinal daichi takıyormuş 2500 tl dediler bana pahalı geldi

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    Evet tkrdm. Navimex memnunm.700 tl ye taktrdm. Necvox önermişlerdi ama hiç gerrk yok bence aynı işi navimexde görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelijans74 -- 4 Şubat 2015; 16:42:10 >
  • iyi akşamlar radyosu parazitli çekmiyor diyor doğrumu acaba bide navi nasıl ben androidlisini almayı düşünüyorumda tşklr
  • orjinal ekrani nereden bulabiliriz? servislerde satilan da orjinal degil.

• Ben 2014 Opel Astra'ya Navimex taktırdım. Geri görüş kamerası ve navigasyonunda sıkıntı yaşadım. Geri görüş kamerasına garanti vermiyorlar. Neymiş efendim. Kamera hediye olarak veriliyormuş bu yüzden garanti dışındaymış. İsterseniz ücretli olarak bakabilirlermiş. Ben sıkıntı yaşadım siz de yaşamayın. Navimex'ten uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdenizhan -- 21 Nisan 2015; 16:12:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.