Şimdi Ara

i5-13400F & RTX 4070 Super sistemde darboğaz sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
3
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çöpe atmak istemiyorum 13400f'yi. İade alırlar mı onu da bilmiyorum 10 gün oldu alalı gencergaming'ten almıştım 5800 TL'ye.

• Bu kart da çok ısınıyor 4070 super gainward. 79-80 derece %80 fan hızında. Tr'ye kakalıyorlar bu tarz kartları ucuz diye. Neden tercih edilmediği belli yurtdışında. 2 fanlı model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blankasnty -- 19 Eylül 2024; 18:41:4 >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Ya bu sorun 13400f'lik mi onu da anlayamadım ki tam. Bu da aslında taşıması lazım bu kartı. Artık anakart h serisi, ramler 16 gb ddr4 diye mi yapıyor bilmiyorum. Deneme yanılma yoluna gidilmesi gerekecek. Formatı şu an atamıyorum onun daha süresi var. Ve çok uğraştıran bir işlem beni.

i5-13400F & RTX 4070 Super sistemde darboğaz sorunu

i5-13400F & RTX 4070 Super sistemde darboğaz sorunu

Hocam bu cinebench sonuçları normal mi ?

• Blankasnty B kullanıcısına yanıt

iade edebilirsiniz. 14 gün süresi var. kullanım talimatını uygun şekilde kullandığınız sürece sorun yok. yasal olarak bu hakkınız.

undervolt yapın çok daha iyi olur. ben öyle kullanıyorum.

cyberpunk ve witcher tam bir sorun yok. benim ilk düşüncem yazılım. 3 tane hard diskiniz varmış windows yüklü olanı çıkarıp diğer ikisinden birine windows kurun deneyin. Aslında biraz boşa konusuyoruz. ben bu kadar süreye 2 3 defa format atıp herseyi geri yüklemiştim.

Sebebi o değil aslında. Bir eğitim programı yüklü ve tek pc üstüne oluyor, format atarsam o hak gidecek o sebepten dolayı. Süresi bitince format atabilirim sadece. O beni kısıtlıyor zaten. Başka çözüm yolu olsa yapmıştım.

Tamam eski ssd dursun diğerine yükleyin. Program dursa windows yenilense gidiyor mu lisansı. Normalde gitmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Windowsun olduğu diske kurulu ve tek kullanımlık lisans. Güvenlik önlemi nedeniyle süre bitimine kadar sadece tek pc kullanabiliyor. Böyle saçma bir yazılım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blankasnty -- 19 Eylül 2024; 20:57:16 >

Başka diske windows kurup test yaparsınız sonra diğer diskteki windowsa donersiniz. Çift windows çok kullandım. Herhangi bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Ne zaman bitiyor lisans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 ay süresi var daha. O windows olan diski çıkartıp diğer m.2'ye windows kurun diyorsunuz değil mi ? O zaman eski windowsa nası dönücem, ikisini aynı anda takarsam çakışma olmaz mı ?

Onu en basta söylemiştim. Öyle yaparsanız. Windowsu kurup testleri yapıp sonra silersiniz. Eski diski takip oradan devam edersiniz. İki diskede ayrı ayrı windows kurup ikinisi de pc ye takarsanız pc ne tepki verir bilmiyorum. Denemedim.
    Diğer disk takiliyken windows yuklerseniz windows efi dosyasını tek dosya olarak yapar size açılışta sorar hangi windows u acayim diye. Bu şekilde defalarca windows 10 11 birlikte kullandım.

Anladım. Peki diğer ssd'ye kurduğumda işimi bitirdiğimde en son nası windowsu sileceğim ? Windowsu silip diğer windows 11 kurulu olan m2'yi takmam gerekiyor çünkü.

Anladım. Peki diğer ssd'ye kurduğumda işimi bitirdiğimde en son nası windowsu sileceğim ? Windowsu silip diğer windows 11 kurulu olan m2'yi takmam gerekiyor çünkü.

Diğer ssd'ye de win11 kursam sonuç nasıl olur. win10 kursam başlangıçta işletim sistemini seçtiriyor da, 2 ayrı diskte de win11 kurulu olursa sıkıntı.

İki ayrı diskte de 11 veya 10 olabilir. Başlangıçta seçilir. İkisinde kurulu olursa. Size sorar. Aslen varsayılan olan şuan kurulu windows olur. O olmadan diğer windows açılmaz. Efi dosyaları bir olduğu icin.
    Diski çıkarıp windows kurarsaniz. Testleriniz bitince Kurulum usb sini tekrar takip kurduğu windows u ve oluşturduğu efi dosyasını silip. Kurulumu kapatacaksiniz. Bu kadar.

Tamam. bir usbye win11 atıp kurayım ozaman sata m2 ssd'nin içi boştu, oyeterli olur testlere heralde. Usbnin içine yazdırıp kurduktuktan sonra işlemler bitince, tekrar aynı usb ile boot edip win11'i sileceğim değil mi kurulum ekranından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blankasnty

Tamam. bir usbye win11 atıp kurayım ozaman sata m2 ssd'nin içi boştu, oyeterli olur testlere heralde. Usbnin içine yazdırıp kurduktuktan sonra işlemler bitince, tekrar aynı usb ile boot edip win11'i sileceğim değil mi kurulum ekranından.

Evet.

Bellek bütünlüğü ve windows ıvır zıvırı kapatıp test yaptıktan sonra. Atlas os yükleyip onu da test edebilirsiniz. Fps farkı varmı bakarsınız. zaten testten sonra windowsu sileceksiniz.

i5-13400F & RTX 4070 Super sistemde darboğaz sorunuleStripeZyoutube
    This is How To Install Atlas OS in 2024, which is the Best Gaming OS for Low End PCs and to Reduce Processes on Your Windows 10/11. Atlas OS will help you to Fully Optimize Your PC for Gaming in 2024 and to get More FPS, a Smoother Experience and to reduce overall system Latency. This Easy AtlasOS Installation Guide will show you everything to Install Atlas OS without a USB on YOUR Gaming PC. This is the BEST Custom OS for Gaming in 2024. This will Speed Up your PC, make everything a lot Smoother and Improve your Windows 11 for Gaming, giving you the Ultimate FPS Boost and Lower System Latency. ► AtlasOS: https://atlasos.net/ ►✔️ Get The GearUp Booster HERE: https://www.gearupbooster.com/camp/fortnite/?utm_source=fnkol46&channel=fnkol46' ► For console player: https://www.amazon.com/dp/B0C3H3MVYJ?maas=maas_adg_E4C291DCDFAF316635AA256698B4B44F_afap_abs&ref_=aa_maas&tag=maas ► Title: How To Install Atlas OS in 2024! - Speed Up Windows ✅ #windows #Atlasos #gamingos
    https://www.youtube.com/watch?v=P36GutEVreU

Umarım düzelir. Ama düzelse bile her türlü dönücem eskisine. En azından masraftan kurtarmıs olur beni. Bakalım deneyeceğim. Bu atlas dediğiniz tam olarak nedir ? Birde mesela sorun çözülmedi, am5'e geçiş yaptım. Bu win11 kurulu ssd'yi am5 sisteme taksam tekrar format gerekmez değil mi ?

Costum windows. Windowsta ince ayarlar yapıyor telemetri siliyor. İşlem sayısı ram kullanımını falan düşürüyor. Ben ilk windows 11 yukledigimde ne kadar ince ayar yapsamda revios kurunca fps biraz daha artmıştı. Revios tan sonra şimdide atlas os deniyorum. Baya beğendim. Sizde denersiniz. Daha sonra sitesinden bakabilirsiniz. Bir nevi üşengeçler icin ince ayar yapıyor yani.

Ben 11400 den 7600x e geçtiğinde format atmadan çalıştırdım. Bir sorun olmadı. Sürücüleri kurdum. Daha sonra sorun olabilir diye formatta attım. Benzer fpsler vermişti.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.