Şimdi Ara

İ5 2500K Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar elimde sağlam overclock potansiyeli olan bir anakarta sahibim işlemcimi 4.8 GHZ e Kadar rahatlıkla çıkartabilirim Ekran kartı önerileriniz nelerdir 2.El de olur.

• Oynayacağın oyuna bağlı, Witcher 3 oynarken GTX1080 ile kullanıp %5lik bir darboğaz yaşayan da var BF5 oynarken GTX1070 ile %30luk darboğaza düşen de var. Tavsiyem ikinci el bir RX570 almanız yönünde olacaktır. GTX1060lar ikinci elde hak ettikleri fiyatın üstünde satılıyor. RX570 ile RX580 arasında da aman aman bir performans farkı yok.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    2. El RX 580 Leri nekadara almam uygun olur
  • Miningsizler 1000tl civarı, miningliler 800tl civarı (8gb versiyonu)
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    4 GB Alıcam yeterli olur diye düşünüyorum
  • Geçtiğimiz günlerde yayın yapmakla ilgili bir konu açtınız diye hatırlıyorum o yüzden 8gb tavsiye ettim, şayet böyle bir amacınız yoksa 4gb yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sapphire pulse rx 570 8 gb al ve bUm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ry4n

sapphire pulse rx 570 8 gb al ve bUm
    570 Nitro
  • Gtx 1070 ile 4.8 Ghz 2500K kullandım ama yine de anlık takılmalar yaşıyordum. R5 2600 aldım gpu kullanımı normale döndü. 1060 ile kullanırken bir sıkıntı yoktu. Tavsiyem nvidia tarafinda gtx 1060 üzerine, Amd tarafında ise rx 570 üzerine çıkmayın ama yakın tarihte cpu güncellemesi yapacaksanız ona göre seçiminizi yapabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.