Şimdi Ara

i5 2500K ya kafa Tutacak AMD ci yok mu kardeşim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, ben senin yerinde olsam phenom x4 işlemciyi kullanırdım, bulldozer işlemciler piyasaya sürüldüğünde phenom2 x4 işlemciyi satıp 6 - 8 Çekirdekli bir bulldozer işlemci alırdım 8 Katı cache, çekirdek başına 4 izlek! yani 8 çekirdekli bir işlemci 32 çekirdekli olarak gözükecek, ve 32 çekirdekmiş gibi davranacak, 32NM üretim teknolojisi, yeni kodlamalar - v.b ;) yani phenom2 x4 ile x6 arasında pek bir ahım şahım fark yoktur, gereksiz harcama diyorum. illaki birşeyler alıcam diyecek olursan daha iyi bir ekran kartı al, ileride am3+ anakart al, bide Bulldozer x4 x6 x8 istediğini alırsın, hangisi isteklerini karşılıyabiliyorsa, hangisi bütçene yetiyorsa onu alabilirsin, ve Bulldozer işlemcilerinin testlerini paylaştım, inceliyebilirsin, İyi forumlar arkadaşlar.
  • Vaybe cok şaşırdım ve bi o kadarda gec kalmış bir sevinc içerisindeyim. Arkadaslar konuyu actıgımda 1 gün icinde kimse cevap yazmadı simdi baktım azına kadar dolmuş Tabi o ara ben tüm donanimhaber videoları ve yorumlarını okuyum donanimhaber master' imi yapmış bulundum ve 2500K dan daha iyi bir F/P ürünü olmadıgını anladım. Bu arada bana hakaret eder tavırda konusan arkadaslarada sunu söylüyorum. Elimdeki bilgisayarımı bir elemanım zorla istedi abi ben senin bilgisayarını istiyorum diye pc teknik servis işletiyorum eski elemanım bilgisayarımın hayranıydı. ona sattıgım icin ertesi gün hemen bilgisayar almak zorundaydım. ondan dolayı sizlere danıştım. cevap veren ve konuyu dagıtan herkeze teşekkürler :) Bu arada belki merak edenler olmustur yeni aldıgım sistemi yazıyım :)

AMD x4 965 BE
    Gigabyte 890GPA-UD3H ( bi sürü ödül almış ve yüksek seviye kartların cogunu geride bırakmıs )
    HİS 6950 2 GB
    6 GB A-DATA GAMİNG 2000 MHZ DDR3
    AOPEN 750 W Power

Vs vs vs

Teşekkürler

• hayrlı olsun

f/p tercih etmişsiniz.. umarım uzun süre idare eder :)

konunun dağılmasında payım geçtiği için kusura bakmayın
  • hayırlı olsun. f/p olarak iyi bir seçim belki 955 alınarak bir kaç dolar daha cepte kalabilirdi
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.