Şimdi Ara

i5 2500K ya kafa Tutacak AMD ci yok mu kardeşim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde bu amd ciler yahu millet cıkmıs daha piyasada olmayan anakartlarla intel i5 2500k önerip duruyor almaya kalkıyorsun hiç biryerde yok nedir bunun amd alternatifi yok mu bi prof cıksın söylesin şu sistemi alternatif toplayın diye . yahu yarın pc toplamam lazım cok acil napıcam ben simdi i5 2500k alternatifi bi AMD sistem yok mu? Lütfen Yardım ya

AMD X4 955 BE
    Gigabyte 790XT-UD4P
    4890 Shappire 2GB kartım Var Bunu Satıp

MB ASUS (A) CROSSHAIR IV FORMULA 890FX DDR3 2000 MHZ AM3 ANAKART 1

Cpu CPU AMD PHENOM II X6 1100T 3.3G Turbo Core AM3 938 1

Ram RAM 2 GB*3 DDR3 2000MHZ A-DATA GAMING 1

Vga VGA 2 GB SAPPHIRE HD6950(256Bit)GDDR5 2*DVI HDM

Bunu alıcam sizce deger mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaqaLL -- 1 Mart 2011; 21:06:54 >

• Bütçeni amacını söyle toplayalım..

intel-amd diye bakılmaz ikiside işlemci aynı işleri yapıyor testlere bakarsın ihtiyacına göre alırsın..
  • 1055t herşeyine yeter.Öle extreme işlerle uğraşmıyorsan,net oyun için felan fazla bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiznick -- 1 Mart 2011; 21:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiznick

1055t herşeyine yeter.Öle extreme işlerle uğraşmıyorsan,net oyun için felan fazla bile.
    ASUS (A) CROSSHAIR IV FORMULA 890FX DDR3 2000 MHZ AM3 ANAKART 1

Sölye bir sistem yaptım sizce nasıl i5 i ezer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaqaLL

Alıntıları Göster
    ıntel 2500k oyunlarda 2600k ile aynı sonucları verıyor ıntelle kafa tutacak işlemci yok. ouyn vs de
  • quote:

Alıntıları Göster
    böyle kal boş boşuna para harcama..

illa oyun performansım artsın diyorsan ilk önce güç kaynağın yeterli değilse iyi bir güç kaynağı al(ör. İmzamdaki)

sonrada 4890'ı satıp yerine en fazla 6850Cf al ama ben 200-250liraya satıp 300-350liraya(2.el) yada 380 liraya 0 5850 almanı tavsiye ederim..

işlemcini değiştirmene hiç gerek yok 1100t zaten aynı fps'yi aldırır şimdiki işlemcinle..

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

böyle kal boş boşuna para harcama..

illa oyun performansım artsın diyorsan ilk önce güç kaynağın yeterli değilse iyi bir güç kaynağı al(ör. İmzamdaki)

sonrada 4890'ı satıp yerine en fazla 6850Cf al ama ben 200-250liraya satıp 300-350liraya(2.el) yada 380 liraya 0 5850 almanı tavsiye ederim..

işlemcini değiştirmene hiç gerek yok 1100t zaten aynı fps'yi aldırır şimdiki işlemcinle..

Alıntıları Göster
    güç kaynagım aopen 80+ 750 W extreme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok benzer bir sistem bende var.. bu sistem i5'i ezemez altında kalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

çok benzer bir sistem bende var.. bu sistem i5'i ezemez altında kalır..

Alıntıları Göster
    Çoğunuzun daha azına bile ihtiyacı yok. Ne diye tırmalıyorsunuz ki kendinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Çoğunuzun daha azına bile ihtiyacı yok. Ne diye tırmalıyorsunuz ki kendinizi.

Alıntıları Göster
    i5 2500'e kafa tutamaz ama biraz daha düşük performansı çok daha düşük fiyata sunar.

Ayrıca. sendeki sistem gayet güzel çok istiyorsan ekran kartını HD5870 gibi birşey yapabilirsin. İşlemciyide bir kaç ay bekleyip bulldozere geçmeni tavsiye ederim. Hemen geçicem diyorsan yine anakartını değiştirme derim. boşuna masraf olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phenom55

i5 2500'e kafa tutamaz ama biraz daha düşük performansı çok daha düşük fiyata sunar.

Ayrıca. sendeki sistem gayet güzel çok istiyorsan ekran kartını HD5870 gibi birşey yapabilirsin. İşlemciyide bir kaç ay bekleyip bulldozere geçmeni tavsiye ederim. Hemen geçicem diyorsan yine anakartını değiştirme derim. boşuna masraf olur.

Alıntıları Göster
    elinizdeki işlemcinin overclocklusu işte amd nin üst işlemcileri :) bence bekleyin bulldozerler falan çıksın sandy bridge lar otursun

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

elinizdeki işlemcinin overclocklusu işte amd nin üst işlemcileri :) bence bekleyin bulldozerler falan çıksın sandy bridge lar otursun

Alıntıları Göster
    ashese katılıyorum bence sistemin fena değil sistemini iyileştirmek için cf yerine tekli ekran kartı mantıklı olur mesela 380tll,k 5850 olabilir b3 revizyonla 2500 ve 2600 dahada güçlendi sıngle tekli ekran kartında intel geçmek maalesf mümkün değil bende amd ciyim ancak oyunlarda geçmek istiyorsan 790 fx-890fx msi 870 power ed.chipsetli bir anakarta ihtiyacın var intel sandy bridgeler dual çiftli ekrankartında 8*8 çalıştığından amdnin 16*16 çalışmasından dolayı onları alt üst edebilirsin ama üçlü ekran kartı kursanda intel yine öne geçer sisteminden işlemcini değiştirme derim o.c yaparsan ve anakart yanında cf li bir sistem kurarsan inteli alt edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

ashese katılıyorum bence sistemin fena değil sistemini iyileştirmek için cf yerine tekli ekran kartı mantıklı olur mesela 380tll,k 5850 olabilir b3 revizyonla 2500 ve 2600 dahada güçlendi sıngle tekli ekran kartında intel geçmek maalesf mümkün değil bende amd ciyim ancak oyunlarda geçmek istiyorsan 790 fx-890fx msi 870 power ed.chipsetli bir anakarta ihtiyacın var intel sandy bridgeler dual çiftli ekrankartında 8*8 çalıştığından amdnin 16*16 çalışmasından dolayı onları alt üst edebilirsin ama üçlü ekran kartı kursanda intel yine öne geçer sisteminden işlemcini değiştirme derim o.c yaparsan ve anakart yanında cf li bir sistem kurarsan inteli alt edebilirsin

Alıntıları Göster
    i5 2500k herkes öneriyor çünkü 980x (6 çekirdekli) işlemciyi bile geçtiği yerler oluyor.burda size kalan tek şey bulldozerleri beklemek yada i5 2500kli sistem toplayın.işlemciler satıştatır her yerde var vatanda falan yoktur ama eksen nova inventusda bulabilirsiniz gayet güvenli yerler.anakartlarda 15 martta piyasaya girecek.bu zamanda pc toplayın yada yazı bekleyin bulldozerler gelsin ortalık karışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC5C7D984

i5 2500k herkes öneriyor çünkü 980x (6 çekirdekli) işlemciyi bile geçtiği yerler oluyor.burda size kalan tek şey bulldozerleri beklemek yada i5 2500kli sistem toplayın.işlemciler satıştatır her yerde var vatanda falan yoktur ama eksen nova inventusda bulabilirsiniz gayet güvenli yerler.anakartlarda 15 martta piyasaya girecek.bu zamanda pc toplayın yada yazı bekleyin bulldozerler gelsin ortalık karışır.

Alıntıları Göster
    neden sistemini değiştiriyorsun 955in suyu mu çıktı ? pek bir yenilik getirmeyen 8xx chipsete geçmek heleki 790xt den sonra bana pek mantıklı gelmedi az bekle bulldozeri gör ne acelen var idecen 890fx + 1100 x6 alacalsın 4800 cf mi yapacaksın fx kart alıyorsun ölü yatırım eğer elindeki donanım sağlamsa

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

neden sistemini değiştiriyorsun 955in suyu mu çıktı ? pek bir yenilik getirmeyen 8xx chipsete geçmek heleki 790xt den sonra bana pek mantıklı gelmedi az bekle bulldozeri gör ne acelen var idecen 890fx + 1100 x6 alacalsın 4800 cf mi yapacaksın fx kart alıyorsun ölü yatırım eğer elindeki donanım sağlamsa

Alıntıları Göster
    şu an için herhangi bir amd sistemle sandy bridgeleri ezemezsiniz.anakartı crosshair almanız da çok önemli değil.hele ki öyle bir anakart almaya gerek yok elinizdeki sistemle.
    yani boş yere sistem değişikligine gitmeyin.paranıza yazık.
    yok illa sistem değiştircem diyorsanız da sandy-bridge e geçin.
    şahsi görüşüm.elinizdeki anakart ve işlemci gayet iyi.ben olsam ekran karıtnı 6950 ile değiştirir ketfime bakardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

şu an için herhangi bir amd sistemle sandy bridgeleri ezemezsiniz.anakartı crosshair almanız da çok önemli değil.hele ki öyle bir anakart almaya gerek yok elinizdeki sistemle.
    şahsi görüşüm.elinizdeki anakart ve işlemci gayet iyi.ben olsam ekran karıtnı 6950 ile değiştirir ketfime bakardım.

Alıntıları Göster
    intel daha iyisini yapana kadar bununla (i7 2600K) idare edeceksiniz mecbur

• quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

Alıntıları Göster
    Kafa mafa islerine cok dalmayin,hepsi hikaye cebinize bakin,gecse ne olur gecmese ne olur,ruhsal yonden egonuzu tahmin etmekten baska nedir ki?

• hayırdır evde ne yapıyorsun şifremi kırdırıyorsun sisteme yoksa mit e destekmi saglıyorsun ?

elindeki sistemin suyumu cıktı heleki şu zamanda.... gereksiz bi hareket burda takıla takıla ego duyguların kabarmış anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

intel daha iyisini yapana kadar bununla (i7 2600K) idare edeceksiniz mecbur

Aynen hocam

Şaka bir yana AMD Bulldozer ile gümbür gümbür gelir umarım, rekabetde son kullanıcının işine yarar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defender
    2500k ne ki, amd'nin daha q8300le kapışacak işlemcisi yok.üstelik ısı sorunu var bacanak anlattı resmen yanıyormuş.
    Bence 2.el Q8300 almak en mantıklısı

Kardeşim bilip bilmeden konuşma lütfen . Amd phenom II X6 kullanıyorum stok fanla . 5 saatlik stabilite testinde en fazla 54 dereceye geldi . İntelin birçok i7 si Amd'den daha çok ısınıyor . Yanlış bilgilendirme yapmayalım ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.