Şimdi Ara

İ5 4460 nın kaldıracagı en yuksek ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx 980 ile kullanıyorum sıfır dar boğaz

hatta işlemci kullanımı çok iyi pek çok oyunda.

tek kart olarak kaldıramayacağı kart yok şu an i5 4460 ın piyasada.

crossfire ve sli ise i7 lere yönelmeli tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 30 Ağustos 2015; 2:38:00 >
  • TSK Military T kullanıcısına yanıt
    Bence Titan x yerine gtx 980 ti alman hem bütçe hemde yani 4k uhd oynamıyacksan
    bence 980 ti daha iyi
  • 970 üstünü pek tavsiye etmem.Sebebiyse düşük frekansı.980de takılabilir biraz gpu düşüşleri olsa da pek rahatsız etmez ama 980 ti, titan x tarzı kartlar olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

gtx 980 ile kullanıyorum sıfır dar boğaz

Sallayani gordum de bu kadarini gormedim i5 4460 max gtx970 de kullanabilirsiniz. Net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki her tek kartı kaldırır ondan yana sıkıntı yok, yalnızca 1080p 60hz için gtx 970 ten yukarısı şuan için tamamen gereksiz, gtx 970 in bile ne kadar gerekli olduğu tartışılır, sonuçta aynı çözünürlük aynı performansı sadece 3-4 tane ayarı ultradan high a indirmeyi göze alırsak 500tl gibi bi rakam cebimizde kalır, r9 280x gibi bi kart alıp sadece 3-4 ayarı kısarak gene oldukça kaliteli görsel ile yüksek fps te oynayabiliriz, ama o kadar zenginiz ki o 3-4 ayarı high dan ultraya almak bizim için 500-600tl den daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Piyasadaki her tek kartı kaldırır ondan yana sıkıntı yok, yalnızca 1080p 60hz için gtx 970 ten yukarısı şuan için tamamen gereksiz, gtx 970 in bile ne kadar gerekli olduğu tartışılır, sonuçta aynı çözünürlük aynı performansı sadece 3-4 tane ayarı ultradan high a indirmeyi göze alırsak 500tl gibi bi rakam cebimizde kalır, r9 280x gibi bi kart alıp sadece 3-4 ayarı kısarak gene oldukça kaliteli görsel ile yüksek fps te oynayabiliriz, ama o kadar zenginiz ki o 3-4 ayarı high dan ultraya almak bizim için 500-600tl den daha önemli

haklilik payin olabilir ama ulkemizde pc parcalari uzun sure gitsin diye aliniyor cunku alim gucumuz dusuk oyle her sene cikan parcayi alayim diyen pek yok acikcasi.intel 1156 1366 soket zamaninda al 5 sene kullan geyigi var miydi yoktu ama ne zaman ki 2500k cikti bak adamlar hala kullaniyorlar.o yuzden intel al uzun gitsin olayi var.ayni sekilde ekran kartinda da kuvvetlisini alalim uzun sure gitsin olayi var yoksa butun ayarlari acayim diye degil cogu kisinin amaci.7970 cikali 3.5 sene oldu bak hala tavsiye ediyorsun demek ki zamaninda cok guclu bir kartmis ama cok pahaliydi yine zamaninda alan biri olsa ben 2013'te aldim simdi derdi bu kart karli cikti diye.ayar kisarak oynayalim hairworks vs bunlar tuzak okey ama 1-2 sene sonra da medium low ayara dusen karti misal kimse istemez o yuzden bir kere masraf edelim gibi bir mantik var diye dusunuyorum.yabanci forumlarda var ne ciksa alan adamlar 290x birakip 390x alanlar ama bizim forum oyle degil biz bu 970 980'lerin eskidigini gorecegiz seneye yeni modeller cikinca hucum edeceklerini zannetmiyorum ben su anda kullananlarin.yine de ekran karti islemciye gore daha cabuk eskiyen bir parca ve insanlar 7970 ornegindeki gibi alalim uzun gitsin tarzi bir kart olarak goruyorlar bence 970'i.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

gtx 980 ile kullanıyorum sıfır dar boğaz

Sallayani gordum de bu kadarini gormedim i5 4460 max gtx970 de kullanabilirsiniz. Net.

al da biraz öğren :

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2289003/4440-bottleneck-gtx-980.html

http://linustechtips.com/main/topic/359673-will-a-4460-bottleneck-a-gtx-980/

http://linustechtips.com/main/topic/379796-i5-4460-bottleneck/

tabi ingilizcen varsa. bütün forumlarda hiçbir şekilde bottleneck yani darboğaz olmayacağını söylüyolar. ayrıca kendim kullanıyorum birebir dedikleri gibi.

sonra bilmeden de atlamayın böyle fail oluyosunuz sonra..

• Hepsini kaldırır bir sıkıntı yapacağını sanmıyorum. En yüksek detay seviyesinde yükün büyük kısmı ekran kartına biner. Bu konularla ilgili yığınlarca video ve kaynak var zaten, azıcık araştırdığınızda ulaşırsınız hepsine.
  • 1080p için en yüksek 980, 2k ve üzeri için 980ti
  • bende r9 390 ile kullanmaktayım. Altta yorucu bir program olmadığı sürece gta 5 te cpu kullanımı %80 i geçmiyor (gpu kullanımı %100)
    işin garip tarafı watchdog da normalde gpu kullanımı %100 cpu kullanımı %30-40 ama arabayla falan hız yapınca cpu kullanımı %30-40 gpu kullanımı %30 lara düşüyor bu yüzdende 20-30 fps leri görüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.