Bildirim
i5 4690K + RX 590 8 GB Darboğaz yapar mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yapar.
ancak kullanılmaz boyutta olacağını sanmıyorum. rx590 henüz almadıysanız almayın.
bütçeye göre,
1650 super
1660
5500xt 4gb
5500xt 8gb
rx 580 8gb
modellerinden birine yönelin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam rx 580 alsam peki sorun yaşar mıyım işlemciden dolayı? https://www.gpucheck.com/tr-try/gpu/amd-radeon-rx-590/intel-core-i5-4690k-3-50ghz/ bu linkte %8 den az darboğaz olur diyor eğer 580 alırsam aşağı yukarı aynı sonuçları alacağım galiba %8 i düşersek doğru mudur? -
bu sitelerin herhangi bir güvenilirliği yok. darboğaz oynadığınız oyuna göre değişir.
4690k ile rx580 kullanılabilir bana göre ciddi bi sorun olmaz -
Bazı oyunlarda bu işlemciye güncel ne takarsan tak darboğaz olacaktır fakat bir miktar o.c ile sistemi rahatlatmak mümkün hayati derecede bir engel olacağını düşünmüyorum ekran kartı tercihinizi
rx5500xt
1660 süper
Bu tarz kartlara yönelin rx590 gibi şebeke elektiriğini israf eden kartlardan uzak durun -
İşlemciyi verimli kullanıyorsanız (OC) ve arkaplan uygulamalarını minimum seviyeye indirirseniz işlemciye fazla yüklenmeyen oyunlarda darboğaz olmadan kullanabilirsiniz. 4690K + GTX 1070 kullanan arkadaşım hala mutlu mesut kullanıyor sistemini. Ben 1080p için konuşuyorum tabii ki. Yüksek çözünürlüklü bir monitörünüz varsa daha üst modellere bakmanız lazım. -
1 Senedir rx590 ile 4690k kullanıyorum. Darboğaz yaptığını görmedim -
ac odyssey, bf5 gibi oyunlarda darboğaz olmama ihtimali yok hocam. ancak dediğim gibi bu ikili bence de kullanılır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X