Şimdi Ara

İ5 6600k mı i76700k mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir ay sonra pc toplayacağım oyun için 660k mı yoksa 6700k mı alayım hangisini tavsiye edersiniz?

• 6700k
  • accuphase35 A kullanıcısına yanıt
    <Bütçeye göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Important a bakmayin arkadas trolldur genel olarak.

6600k her oyun icin yeterlidir. Performans farkli yuzde 1 civaridir. O kadar para vermeye gerek yok o aradaki fiyat farkini ekran kartina yatirin daha mantikli olur. Tabi 10000 lira butceniz varsa i7 alanilirsiniz ancak 5000 e kadar butcede gerek yok i7 ye

Yani tabi ki 6600k çok yeterli oyun için ama yüzde 1 fark sanki yanlış gibi yani neye göre olduğu da önemli tabi mesela bence 980ti gibi kartla 4-10 arası fps farkı oluşabilir.
  • Bütçe ile alakalı bir durum ben aradaki fiyat farkını vermezdim açıkcası o farka değecek performans farkı olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accuphase35

Arkadaşlar bir ay sonra pc toplayacağım oyun için 660k mı yoksa 6700k mı alayım hangisini tavsiye edersiniz?

Maddi kaygı yok ise 6700k.
    Şu an için bazı oyunlarda performans farkı yok denecek kadar az.Ama çoğu oyunda da FPS olarak 6700oc halde baya fark atmış...
    https://www.youtube.com/watch?v=EhaB1dqYv_I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 19 Aralık 2015; 17:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Important a bakmayin arkadas trolldur genel olarak.

6600k her oyun icin yeterlidir. Performans farkli yuzde 1 civaridir. O kadar para vermeye gerek yok o aradaki fiyat farkini ekran kartina yatirin daha mantikli olur. Tabi 10000 lira butceniz varsa i7 alanilirsiniz ancak 5000 e kadar butcede gerek yok i7 ye

Sen bunu gel de benim arkadaşıma anlat.

Onu bırak bir video görmüş internette en iyi işlemci 4790K diyormuş falan. Diyorum 6600K alalım. i7 mi diyor i5 diyorum. Yok abi ben i5 almam diyor. Şeytan diyor i7 3570K yı çak şuna.

Ulan 2014 tarihli incelemeyi incelersen olacağı o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4790k Almalı mıyım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6700k tabiki.

Ekran kartının %99 kulanılıyor göstermesi işlemcinin en yüksek performansı verdiği anlamına gelmiyor.

Ve,eğer programlama işleriyle vs. uğraşıyorsanız i7 kaçınılmaz son.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Oyun ise amacın, 2.el Z77 + 3570K gerçekten iyi olur hem fiyat hemde perf. açısından.
  • Arkadaslar bütçe var ama ben şöyle bir şey düşünüyorum, gtx970 ekren kartı alıp yeni seri cıktığında değistirmek istiyorum ozamn işlemci(6600k) yetersiz olurmu acaba
  • Oyun için en önemli parça ekran kartıdır. Eğer söz konusu işlemci nuh nebiden kalma bir işlemci değilse (ki değil) aradaki fark ile ekran kartını bir veya iki level yukarı taşımak her zaman mantıklı olandır.

980 Ti + i5 6600K li bir seti 980Ti nin alt seviyesindeki bir kart ile hiç bir işlemci geçemez oyunlard. Ve bu durum yaklaşık 2-3 yıl boyunca değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 980 Ti ile oyunlarda öyle çok fark yok Tıkla
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Umarım doğru anlamışımdır 6600k ile 980ti lı bir sistemi 6700k 970 yada 980 geçemez gibimi
  • evet aynen oyle
  • 6600k al yeterde artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim pc sadece oyun için olacak o yüzden 6600k almaya karar verdim artan parayı ekran kartına yatırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accuphase35

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim pc sadece oyun için olacak o yüzden 6600k almaya karar verdim artan parayı ekran kartına yatırırım.

Mantıklı bir tercih olur bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Oyun ise amacın, 2.el Z77 + 3570K gerçekten iyi olur hem fiyat hemde perf. açısından.

Bende var zaten ikinci el olarak. Yani sıfır niyetine çak anlamında kullandım. Yoksa ikinci el başlı başına F/P artırır.
  • Ben de i5 kullanıyorum fakat millet i7yle i5 fark etmiyor dese de ediyor oyunlarda.youtubedan izlediğim videolardı aynı mimarideki i7ler yerine göre belirgin fark koyuyor i5lere.
  • Programlama derken kastın yazılım mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.