Şimdi Ara

i7 3930k ve 3dmark fire strike physx skoru neden dusuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir sey dikkatimi cekti 3930k islemciye sahibim ve 4.3ghz de calistiriyorum yalniz islemci fire strike testinde physx skoru olarak 8844 gibi bir puan aliyor.

internette biraz dolandim ve cogu kisiler bu islemci ile 12k civari bir physx skoru elde ederken bendeki bu deger nicin bu kadar dusuk?

islemcinij power saving ozellikleri aktif kullaniyorum yani yuk altinda degilken islemci dusuk ghz de ve voltajda calisiyor acaba test sirasinda tam olarak islemci kullanilmiyor mu da bu sekilde dusuk sonuc aliyorum?

kullandigim ramler corsair vengeance low profile 4x4 16gb 1600mhz cl9 ramler.

yardimlarinizi , onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de 4x4 ayni ramlerden var.9500 puan almisim amd islemci yani senin 12k alman gerekiyor gercekten ama o islemci hiz dusurme ozelligi bende de acik o etki etmiyor.dersen ki seninki amd hiz dusurme bendeki intel yani speed-step o kadarini bilemiyorum bir de kapatip dene biostan ama sorun yazilimsal olabilir testi yaparken altta program acik birakiyor olabilirsin.

http://i.hizliresim.com/250J6j.jpg
  • Hocam merhaba iyi gunler

Sisteminizde kac watt'lik psu kullandiginizi ogrenebilir miyim ?

Ayrica ekran kartiniz nedir ve overclock ayarlarini gorebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Hocam merhaba iyi gunler

Sisteminizde kac watt'lik psu kullandiginizi ogrenebilir miyim ?

Ayrica ekran kartiniz nedir ve overclock ayarlarini gorebilir miyim ?

resim eski mayistan kalma xilence 750w psu vardi simdi cougar 850w var.

ekran karti da degisti resimdeki powercolor 280x simdi asus 380 4gb var.voltaj veremedigim icin karta CCC'den 1100/1600 yapabiliyorum anca.3dmark11'de 1200/1600 280x ile 12200 almisim mesela grafik skor ama 1100/1600 380 ile 12750 aldim.380'i cok da oc yapmak gerekmiyor onun icin soyledim ama 1200'e de cikmaz sanirim voltaji verebilseydim bile.fark olarak 1100 380'i gunluk kullanirsiniz ama 1200 280x'i kullanamazsiniz.280x su anda oteki makinemde ama test icin uygun degil phenomII islemci var ve 1280x1024 monitor var.750w xilence'ye ne oldu dersen patladi o resmi aldigim gece.oc'den mi dedim ilk basta ama sonra 2009'da aldigim aklima geldi 6 sene bana dayanmak kolay degil.

• selamlar yeniden arkadaslar

çok özür dileyerekten eve geldiğimde chrome üzerinde son kapattığım sekmelerden devam ettiğimde online skor sekmesini gördüm ve aldığım puan 14500 civarı physx skoru için bahsettiğim skor 8800 'lük olan ise Combined skor olarak geçiyor.Yani kısaca bir sorun yok çok şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.