Şimdi Ara

i7 4790k BF4'te kullanım %50'yi geçmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce normal mi? 4 çekirdekte %50 civarında geziyor ve oyundaki performansım yerlerde.

Aynı işlemciyi kullananlar BF4'te % kaç kullanıldığını yazabilirmi?

Baktığım program: MSI Afterburner.

• Ekran kartin nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    EVGA GeForce GTX 980 Ti SC ACX 2.0+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 31 Ağustos 2015; 15:34:35 >
  • Psu yeterlimidir.

Msi after burner ile ekran karti kullanimi ile islemci kullanimina bakarmisiniz.

Birde performans yerlerde derken ne demek istedin aciklarmisin .

• İşlemci defult mı yoksa oc limi? Misal bende gtx 970 ve 2600k var.İşlemci defult ve oc li farkı hissediyorum multide.
  • BF4'te dediğim değerler öyleydi. CS:GO'ya baktım onda ise %50 GPU %50 CPU diyor.

Cougar CMX 700W 80+ Bronze PSU var.

Anakart MSI Z97 Gaming 7

İşlemci 1.25v 4.5 GHZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

BF4'te dediğim değerler öyleydi. CS:GO'ya baktım onda ise %50 GPU %50 CPU diyor.

Cougar CMX 700W 80+ Bronze PSU var.

Anakart MSI Z97 Gaming 7

İşlemci 1.25v 4.5 GHZ.

İşlemci kullanımının düşük olması kötü birşey değil yüksek olması kötüye işaret.bf4 de gpu kullanımı ort kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Performans yerlerdeyse bu işte bir iş var.
  • %95-100 arası değişiyor hocam BF4'te.

@ydagli42 aynen hocam anlamıyorum niye böyle yapıyor, Windows 10 kurulu acaba onun pisliği mi bu, Win8.1'e geri dönücem valla sinirden kafayı yedirttiler, adamlar 4k'da 60 fps alıyor bu sistemle, ben 1k'da alıyorum
  • quote:

%95-100 arası değişiyor hocam BF4'te.

@ydagli42 aynen hocam anlamıyorum niye böyle yapıyor, Windows 10 kurulu acaba onun pisliği mi bu, Win8.1'e geri dönücem valla sinirden kafayı yedirttiler, adamlar 4k'da 60 fps alıyor bu sistemle, ben 1k'da alıyorum

O kullanimda kart tam gucte calisiyor bir kac farkli surucu ile denermisiniz.

Win 10 ile cok secenek olmasada surucu degistirip deneyin bence.

95-100 araliginda calismasi zaten kartin tam gucte calistigini gosteriyor.

• Hersey normal oyunda o islemciyi tam calistiracak kadar islem yokki %100 calissin
    Bendede i7 3770 var %70 %75 calisiyor 64 kisilik golmund shangai gibi maplarde

• @Oggy20 Hikaye modunda yüzdeleri kaç peki? Ben %100 olmasını zaten beklemiyorum ama BF4 gibi oyunada %50 az değer gibi.

@red01 dediğinizi not aldım deneyeceğim sağolun.
  • quote:

@Oggy20 Hikaye modunda yüzdeleri kaç peki? Ben %100 olmasını zaten beklemiyorum ama BF4 gibi oyunada %50 az değer gibi.

Hikaye modunda %30 %35 falandi yanlis hatirlamiyorsam

• quote:

@Oggy20 Hikaye modunda yüzdeleri kaç peki? Ben %100 olmasını zaten beklemiyorum ama BF4 gibi oyunada %50 az değer gibi.

Bf4 oynamiyorum harita ne derecede sistemi etkiliyor siz biliyorsunuz

Asagida gtx980 ile bir test var bf4 de 100 fps genelde .
    Nvdia Driver olarak
    355.60 yazmis bu yuklu degilse bunu ilk test edin fark olacakmi bakin zaten son surucu bu muhtemelen sizdekide budur.

https://www.youtube.com/watch?v=aKSzbnl-6u8

• Vsync açıkmı hocam.Açık olduğunda 60 fps ye kitlediği icin islemciyide az kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%95-100 arası değişiyor hocam BF4'te.

Anlamadigim hersey normal sikintin nedir onu cozemedim hala?

• @red01 bende o driver'i kullanmıştım ağustos başında ama sonuç yine aynıydı.

@Turalyon açık değil hocam sıkıntı orda.

@alizee81 gtx980ti gibi bir kartla gtx970'ten bile daha düşük performans alıyorum hocam sıkıntı o.
  • %95-100 olmasina ragmen dusuk fps almaniz gercekten garip, baska bir programla da bakar misiniz? Fps sayacinda bir problem vardir belki. Cunku soylediginiz gibi gtx 970 ile genelde 80-90 fps aliyordum, sizin kartiniz ile %95 kullanarak o fpsin dusuk olmasi ya farketmedigimiz bir driver ayarindan falan kaynaklaniyordur ya da fps monitorunuz sorunludur.

• Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    FRAPS'ta aynı fps oranını gösteriyor. Driver değiştirip olmadı Windows 8.1'e geri dönücem.

Bunlarda olmazsa anakart/psu'yu garantiye göndericem.
  • Bi dsr ile cozunurluk arttirir misiniz bakalim fps ne durumda olacak, yine yuksek seviyelerde seyrederse herhangi bir programdan yanlislikla fps limiti acmis olabilirsiniz. Ancak dusuk cikarsa ekran kartini tekrar bi sokup yerlestirin psu'dan gelen tum kablolari tekrar takin bazen iyi oturmamis psu kablolari ya da ekran karti sebep olabiliyor boyle sorunlara. Ancak islemci ve ekran karti kullaniminiz normal, degisik olan kisim da bu. Normalde diyelim 60 fps'te sinirli kalmis olsa bu sefer ekran kartiniz 1080p'de %60-%50 falan gozukmeli en fazla. Acaba nvidia denetim masasinda fazladan ayarlar falan mi acildi ona da bakmak lazim. Simdi bilgisayarim yanimda yok olsa bir screenshot atar karsilastirirdik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.