Şimdi Ara

i7 6700K G4400 olarak gorunuyor COZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sistem topladim ve montajini yaptim. i7 6700K 4.0GHz box islemci kullandim. Sistem sorunsuz calisti hersey normal derken biosta islemci frekansinin 3.30GHz yazdigi dikkatimi cekti. Windowns kurduktan sonra intelin islemci modeli belirleme programini indirip islemci modeline baktigimda pentium G4400 3.30GHz olarak goruyorum. Ayni zamanda 4 cekirdek yerine 2 cekirdek gorunuyor. Farkli islemci sattilar desem islemcinin uzerinde i7 6700K yazdigini cok net hatirliyorum montajdan once. Sizce bu sorun neden kaynaklaniyordur? Anakartta pin yamulmasi vs. olabilir mi? Hersey gayet normal calisiyor o yuzden islemciden de suphelenmiyor degilim.

Anakart: Asus Rog Maximus VIII Hero Alpha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmotix -- 20 Temmuz 2016; 17:55:49 >

• sana g4400 kakalamislar heralde dostum

cpu-z programindan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dont feed troll

• kasayi aldim yanima is cikisi goturecegim. islemcinin kutusu faturasi vs. hersey var problem olacagini sanmiyorum ama acaba benim yanlis yaptigim bir seyden olabilir mi diye merak ettim.
  • Bios ayarlarından olabilir mi? Fakat 2 çekirdek gözükmesi enteresan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok komik simdi konuyu kapatabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmotix

Arkadaslar selam,

Yeni bir sistem topladim ve montajini yaptim. i7 6700K 4.0GHz box islemci kullandim. Sistem sorunsuz calisti hersey normal derken biosta islemci frekansinin 3.30GHz yazdigi dikkatimi cekti. Windowns kurduktan sonra intelin islemci modeli belirleme programini indirip islemci modeline baktigimda pentium G4400 3.30GHz olarak goruyorum. Ayni zamanda 4 cekirdek yerine 2 cekirdek gorunuyor. Farkli islemci sattilar desem islemcinin uzerinde i7 6700K yazdigini cok net hatirliyorum montajdan once. Sizce bu sorun neden kaynaklaniyordur? Anakartta pin yamulmasi vs. olabilir mi? Hersey gayet normal calisiyor o yuzden islemciden de suphelenmiyor degilim.

Anakart: Asus Rog Maximus VIII Hero Alpha

Kardeşim sakın işin peşini bırakma, buradaki halk da yardım etmek yads yardımcı olmak yerine dalga geçme konusuna çevirmişler, eğer ki işlemci kutusu ve faturası var ise yanında götür gerekir ise kamera kayıtları na baksınlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bilgisayarcıya götürürdüm.
  • İşlemciyi çıkart, üzerinde yazan yazıya bak bu kadar zor mu?
  • aldigim yere goturdum, kendi sistemlerine takip denediler ayni sonuc. bakan eleman da sasirdi hayatimda ilk defa goruyorum dedi. islemcinin uzerinde de 6700k yaziyor. neyse ellerinde varmis bekletmeden yeni bir islemciyle degistirdiler sorun kalmadi.

not: forumda ne kadar cok ruh hastasi turemis, ilginc
  • ben size kabaca olayı özetleyim. birileri i7 6700k ve g4400 işlemci satın alır ve delid yaparak metal kapaklarını çıkarıp değiştirir ve temiz işçilikle bunu gayet rahat yapabilir.

sonra memnun kalmadım v.s. sebeplerle i7 6700k görünümlü g4400 işlemciyi i7 6700k kutusunda sıfırmış gibi iade eder.

size bu paket denk gelmiştir. insanlarda namus şeref kalmadığı için gayet uygun bir senaryo.

vatandaki elemanın şaşırması doğaldır işi bilen adamı vatana almazlar. vatandaki elemanlar genelde (%5-10 luk kısım hariç) sadece diploması olan ve hiçbir şeyden anlamayan elemanlardan seçilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsana vay be dedirten türden bir olay daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.