Şimdi Ara

i7 işlemcili dizüstü bilgisiyar kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim dizüstü bilgisiyarım internette dolaşırken aşırı kasma var oyunlarda ise sorun yok tarattım herhangi bir virüs bulunmadı acaba neden kasıyordur şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler ayrıca sistemim i7 8gb ram 2gb amd hd 7670m

• msconfig başlangıcını(hizmetlerde dahil),görev yöneticisindeki çalışan programları ve kullandıgın tarayıcılardaki uzantıları(eklentileri) buraya resim olarak koyabilirmisin?

Combofix çekebilirsin ve Advanced system care programınla(pro olacak free oldumu pek işe yaramıyo) hızlandırablirsin.
  • Görev yöneticisinden ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca kasma sırasında harddisk ışığını görüntüle, ışık sürekli yanıyor mu?
    Bu arada Advanced system Care gibi programları kullanmanı pek tavsiye etmem.
  • görev yöneticisinin ekran görüntüsünü nasıl çekebilirim ? ( cahillik bilgisiyardan pek anlamam ezmeyin :D )
  • başka önerisi olan yok mu
  • combofix çek + tarayıcını değiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome yerine yandex browser i kullanıyorum ve format attım artık kasma yok yardım eden arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninekorkut -- 16 Şubat 2014; 21:17:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.