Bildirim
i7 işlemcili dizüstü bilgisiyar kasıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msconfig başlangıcını(hizmetlerde dahil),görev yöneticisindeki çalışan programları ve kullandıgın tarayıcılardaki uzantıları(eklentileri) buraya resim olarak koyabilirmisin?
Combofix çekebilirsin ve Advanced system care programınla(pro olacak free oldumu pek işe yaramıyo) hızlandırablirsin. -
Görev yöneticisinden ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca kasma sırasında harddisk ışığını görüntüle, ışık sürekli yanıyor mu?
Bu arada Advanced system Care gibi programları kullanmanı pek tavsiye etmem. -
görev yöneticisinin ekran görüntüsünü nasıl çekebilirim ? ( cahillik bilgisiyardan pek anlamam ezmeyin :D ) -
başka önerisi olan yok mu -
combofix çek + tarayıcını değiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chrome yerine yandex browser i kullanıyorum ve format attım artık kasma yok yardım eden arkadaşlara teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninekorkut -- 16 Şubat 2014; 21:17:41 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cs 1.6 tam ekran yapma
- kaynak dosya veya diskten okunamıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- monster ekran gelmiyor
- entering the power saving mode shortly
- root kaldırma
- biosa nasıl girilir windows 10
- udf dosyası nasıl açılır
- dlss nedir
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X