Şimdi Ara

i900 mü & n95 8gb & 5800

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar askerden yenı geldım eskıdı artık :) kararsız bır tlf kullanıcısıyım bugune kadar hep nokia kullandım ama şimdi bu 3 telefon arasında kaldım sızce hangibi pişman olmak ıstıyorum ardıgım bol ozellık saglamlık sarj lutfen yardımlarınızı beklıyorum yorum herkeze tşk ederım şimdiden bu arada inşallah yanlış yere acmamısımdır konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcurt -- 24 Şubat 2009; 0:50:21 >

• konuyu doğru yere açmışsın i900 ün dokunmatiği iyi değil fakat özellikleri ile göz doldurucu
    n95 8gb ise kabalığı ile ün salmış bir telefondur ki özellikleri yine iyi symbian var
    5800 a ise nedense hiç kanım kaynamadı... eğer dokunmatik bir telefon ve özellik istiyorsan iphone tavsiye ederim...
  • N95 8GB yerine, ekran ve dahili hafıza hariç tamamen aynı özellikleri ve üstüne bir de Xenon flaşı sunan N82'yi incelemeni öneririm.

5800 veya iPhone içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_29815690/tm.htm başlığına bakmanı öneririm
  • 5800
  • bunların içinden i900 diyorum.sebebi n95 8gb çok tipsiz vede eskidi artık.5800 kamera performansı çok kötü.i900 iyidir bunların arasından.
  • i900 ve N95 8GB...
    İkisi de piyasadaki en gereksiz cihazlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

i900 ve N95 8GB...
    İkisi de piyasadaki en gereksiz cihazlar...

Neden?
  • yorumlar için tşke ederim bu tlf hangisinin gps daha iyi arkadaslar
  • i900 windows işletim sistemiyle can sıkabiliyor, n95'de kabalığı ve büyüklüğüyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.