şunu bir inceleyin..ben bundan 4 tane pc topladım...hiç sorun görmedim..
915 chipsetli vga ve pci express destekli anakartin linki; ANAKART
Çok sağolun arkadaşlar. Bende gigaabyte ye ait 2 tane buldum. i915 çipset olması şart ama @hasli senin verdiğn linkteki agp express yazıyo o ne anlama geliyo anlamadım
agp express tahmin ediyorum ecs nin vermis oldugu bir isim,zaten bu agp ler hatirladigim kadari ile pci expressden donusturme,yani melez yada agp ile pci-express kirmasi gibi,bu arada bu anakartlardaki agp gercek agp performansini ne yazikkki sunamiyor.
arkadaşlarında dediği gibi agi slotu var onlarda o agp portu normal pcı hızında çalısıyor yani agp ye gore baya bi yavaş yaramaz onu alıcagına gıt normal sadece agpli anakart seç
quote:
Orjinalden alıntı: SUPERMAN
arkadaşlarında dediği gibi agi slotu var onlarda o agp portu normal pcı hızında çalısıyor yani agp ye gore baya bi yavaş yaramaz onu alıcagına gıt normal sadece agpli anakart seç
Yok aslında bu anakartı ben almayacağım. Ama ucunda 25binytl olan bir idda bu bu anakartlarda fx5200 çalışr mı?
quote:
Orjinalden alıntı: hasli
agp express tahmin ediyorum ecs nin vermis oldugu bir isim,zaten bu agp ler hatirladigim kadari ile pci expressden donusturme,yani melez yada agp ile pci-express kirmasi gibi,bu arada bu anakartlardaki agp gercek agp performansini ne yazikkki sunamiyor.
arkadaşım genellikle bu anakartlardaki pci-e slotu agp den kırmadır ve 4x te çalışır 1 gb/sn transfer hızı vardır. bildiğin gibi agp 8x te 2 gb/sn dır. pci-e 16x te 4 gb/sn dir. dolayısıyla pek bi perf kaybı yaşamazsınız gayet yeterlidir.
@driver ark da kullandığım anakartın özelliklerini hatırlattığı için teş ederim
Sağolun arkadaşlar. fx 5200 çipsetli asus a9520 gigabyte anakartlar tarafından destekleniyor. yani çalışıyo. Sürünüyo belki performans olarak ama o kadar da önemli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme