Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    Stok sormanın işe yarayacağını sanmıyorum. Stokta var diyor; olmadan satışı gerçekleştiriyor. Sanki ürün yeni piyasaya çıkmış da, ön sipariş veriyormuşuz gibi...
  • EFT olayı aklımızda bulunsun. Sağ ol...
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun...
  • Ülkemizde firmalar tüketiciyi potansiyel dolandırıcı olarak görüyor sanırım. Tüketici ürün hakkında, bozuk olduğu için değişim yada para iadesi istiyorum dediği anda bütün mevzu değişiyor.

Tüketici hakları konusunda birazcık daha hızlı olsalar, firmalar bu yolları zorlamaz diyeceğim fakat aşırı yoğunluk oluyor. Emsal davalar bile olsa inceleme süreçleri işi uzatıyor fakat en azından tüketici haklı oluyor.

Bu sistemin daha caydırıcı ve firma için tercih edilmeyecek bir yola dönüşmesi gerek, resmen tüketiciye ekstra iş çıkıyor.
  • sahibinden.com beni kumpasa getirdiler.Meral hanım denen çalışanı geldi illa seni kurumsal üye yapalım.anlaştık 35 gün sonra üyeliğin kaldırılacak denildi.ve kaldırmadı.ağustos ayındada kardeşimin kredi kartından 625 çektiler kızdım bu ay sonlandıracapız dediler.eylül atı geldi bir daha borç var dediler ve beni icraya verdiler .Bu haksız parayı ödemek istemedim.Orda çok gizli maddeler varmış.Bu kupada düşmemek için kendinizi yakmayın.o satış temsilcilerin bir Allah dediği dışında inanmayın.Ben inandım bakın ne oldu SAYIN ADNAN ALTINDAL ISTANBUL 28 2016/38263 ESASLI DOSYANIZI ODEMEDIGINIZ ICIN BANKA HESAPLARINIZA BLOKE VE HACIZ ISLEMLERINE BASLANMISTIR. BILGI ICIN 2122302526 B002............AMA BENİ TV YE ÇIKMAK BR BU HAKSIZLIĞA KAMUOYU ÖNÜNDE TARTIŞMAK İSTİYORUM. KAMUOYUNA DUYURULUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• altindaal A kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Ben genelde basılı bir evrak ya da e-posta falan istiyorum, sonradan kanıt olması adına. Ses kaydına falan da güvenmiyorum.

Geçmiş olsun.

• geçmiş olsun.
    o mağazadan sadece kitap alıyorum onu da zorda kaldığım zamanlarda.
    mağazada bulunan kitaplar da internet fiyatinin üzerinde satılıyor. sebep ise mağazaların kendi giderleri varmış ama internet mağazalarının yokmuş. oldu olacak çalışanların sigortalarını da müşteriler yapsın sorun çözülsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D&R vukuatları elon musk ın arabasından önce marsa ulaşmış bir firma. Daha önce çift çekim yapıp iade etmemişlerdi benden. Az bir meblağdı uğraşmadım.

Bunlardan asla ve asla alışveriş yapılmaz.

• Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    mesajda n11 geçen kelimelere otomatik cevap atıyorlar.müşteri temsilcisi tarafından arandım.

beklediğim üzere çözüm odaklı falan davranmadılar , temsilci başka mağazalarımızda farklı fiyatlardan mevcut isterseniz onlarla görüşüp stok kontrolü sağlarız gibi şeyler saçmalıyor.

ne aldığım fiyattan teminini sağlıyorlar , ne de idefixe bu konu hakkında bir yaptırımları var.

n11 madem müşteriyi korumuyorsa varoluş amacı nedir anlamadım açıkçası.

komik
  • lavgirin kullanıcısına yanıt
    Çözüme yönelik bir konuşma olmadıktan sonra bir işe yaramıyor ilgilenmeleri. Haklısınız.

• Sonucu bekliyoruz, hadi bakalım...

• Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    ürünün üreticisinede mail yazın. ithalatçı firma üzerinde etkisi olur. büyük ihtimal ithalatçının suçu da değil. d&r dakiler açıp kurcalamışlardır.

d&r dükkanına bile girmiyorum el değiştiğinden beri. çoğu kitap kalkmış hep yanlı siyasi işler.

bunlar güçlü olduğundan tüketici mahkemesinide garanti görme, belli olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici Hakem Heyetine başvurun hiç ilgilenmeyin, zaten ellerine tebligat ulaştığından onlar sizi arayacaktır şikayetinizi geri çekin diye,
    Çünkü kaybedeceklerini ;
    Ürün bedeli
    Şikayetten doğan tebligat gibi masrafları
    Ürünü inceleyen bilirkişi ücretinin kendilerinden alınacağını gayet iyi biliyorlar.

bu gibi masrafları ödememek için sizin peşinizden bir süre koşacaklardır.. O kısımda taktir sizin geri adım atmak istemezseniz Tüketici Hakem Heyeti Kararında bedelin iadesi kararı verilmesi halinde

İcra Takibi başlatıp ücretinizi bu şekilde alabilirsiz ( kaybınız sadece %2 olur devletin aldığı bir harçtan dolayı )
    İcra takip belgesine bedel ödenmesi halinde ürün iade edilecektir yazın, ücreti aldıktan sonra ürünü sizden almak için uğraşsınlar biraz kargo göndersinler sizde teslim edersiniz.

Sizin kazancınız çok uğraşmadan ücretinizi almak ve bu süreçte ara sürelerde ürün sizde kalıyor..
    Sizin kaybınız %2 bir ücret kaybına uğrarsınız

şirketin kayıplarına gelirsek ortalama ürünün 2 katı kadar masraf ödemek.. ( Ürün bedeli + ürün bedeli kadar masraf )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelord03 -- 19 Temmuz 2018; 21:3:48 >

• Aynı stokta olmama sorununu ben de yaşadım. 10 gün sürüyor göndermeleri

• Ben kampanya takip edip kitap alıyorum gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: If you my star

Tüketici hakem heyeti kararını bekleyin. Konu gündeme gelse bile sonuç değişmez. Apple bile ücret iadelerinde yan çiziyor. Neyse ki tüketicinin her zaman yanında olan hakem heyetleri var. Aslında bir yasa çıkaracaksın THH başvuruları olumlu sonuçlanırsa şikayet edilen firmaya 1000 TL ceza vereceksin. Bak bakalım bir daha müşterileri THH ile uğraştırıyorlar mı. Firmalar nasılsa THH'den karar geç çıkar, uğraşmazlar diye kendi bildiklerini okuyorlar. Peşini bırakmayın.
    Sonuna kadar katılıyorum. Firmanın kusurlu ve yasaya aykırı ifa ortaya koyduğu tespit edildiğinde cezalandırılmalı. Ama öyle 1000 lira falan değil. Ürünün bedelinin 3 katı falan gibi. Yoksa sonu gelmez bu haramzadelerin.

• D&R DAN JEsti i yap muhabbeti nedeniyle ürün aldım yanlış ürün gönderdiler aradım iade almayacaklarini vs derken ben bir sürü kufrettim sonra 1 ay sonra paramı zorla iade aldım

Ama hani reklamlarda orijinal kullanın diyen çakma mal satan reklam varya o reklamlarda kiler bile bunlardan iyidir

Bu kadar dandik bir firma müşteri ilişkileri görmedim senelerdir internetten alışveriş yaparım

Artık bedava ürün verse almam aman uzak durun diyeyim iğne almayın bu pustlsrdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.