Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazada da aynı sorun. İstanbul'da bile kulaklık deneyebilecek yer yok.

Mağazadan alındığında hijyen olayına girmeye bile gerek duymadan, kutusu açılmış olduğu için almıyorlar. O zaman tüketici hakları da yanınızda olmuyor ama. 14 gün hakkından dolayı sanırım internet üzerinden daha mantıklı gibi geliyor bana. Önünde sonunda sonuç olumlu çıkıyor tüketici lehine...
  • getta kullanıcısına yanıt
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Bence n11 bu konuda oldukça sıkıntılı. Satıcıların bir çogu güven vermiyor. Ve tam bir taklit cenneti. Özellikle giyim ve ayakkabı da taklit ve ürünün bilgisiyle alakasız ürün çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefon kilifi iadesini 6 ayda alabildim. O zamandan beri dr ye fiyat bakmak icin bile girmiyorum bana uzak olsunlar midem bulandi bir kere.

• güncel+++++

• Desteğe devam,Güncel !
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Merhaba muxo,

n11.com olarak Sahte ve taklit ürünlerin satışı ile mağazalar arasında haksız rekabeti engellemek için Marka Koruma Merkezi ile Orijinal Ürüne %100 Destek ve sizlere 11 güvence veriyoruz. Detaylarahttps://www.n11.com/genel/11-guvence-183250 sayfasından ulaşabilirsiniz.

n11.com
  • Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    O zaman napıyoruz? D&R'dan teknoloji almıyoruuuuuuuuuuuuuzzzz...

Ya şans işi biraz ama firmanın tumumu ayıp. Hepsiburada'dan da şikayet çok olur.

Kişisel bakım ürünleri hariç asla zorluk çıkartmaz iade ve değişimde.

Ama D&R hep problem. Hayırlısı olsun ne diyeyim.
  • bende zamanında dr denilen b.ktan yerden ps4 oyunu ön sipariş vermiştim oyun çıktı millet oynadı bitirdi nerdeyse ama hala kargoya bile vermemişlerdi ürünü iptal ettim oyaladılar bayağı zar zor aldım paramı kısacası burdan çöp bile almayın derim.
  • Son durum nedir? Bundan sonra o siteden alışveriş yapmayacağım. Bilgilendirdiğin iyi oldu.
  • Ben 253 kusur liraya gamecom 788 almistim Sanalmarketim'den kulaklik kafamdayken durduk yere kenarindan catladi . Aradigimda kullanici kaynakli kabul edemeyiz yine de bir servise verin dediler servisten kullanici hatasi diye geri geldi. Nette arastirdigimda kronik sorun oldugunu gordum ve tuketici haklarina basvurdum. Bu yilin sonunda gorusme vardi 2 ay olmadan saha dun arayarak para iadesi yapacaklarini ve urunu geri gondermemi istediler. O yuzden hic ugrasmayin gidin THH ye onlar sizi ugrastiriyorsa siz de onlari ugrastirin.

• Tuketici hakem heyeti boyle konularda tuketici yaninda biraz bekliyorsunuz hatta masraflarida firmaya kitliyorlar sizde paranizi nakit alabliyorsunuz ayakkabi firmalarindan bir kac kez yasadiim tecrube var 3 ay bi zamanimi aldi ama parami aldim

• Geçmiş olsun. Sanıyolar ki herkes susup kabullenicek helal olsun iyi uğraşmişsin herkesin boyle yapmasi lazim musteri her zaman haklidir !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • d&r dan aldığım ürünlerin 1 ay sonra geldiğini bilirim gerçekten sıkıntılı bi firma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

• Tlg3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• jeffogu kullanıcısına yanıt
    İlgileniyorum ben de.

• Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Gelişmeler var. Konuyu güncelleyeceğim uygun bir saatte.

• n11 N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim karşında robot yok copy paste cevaplar yazıp durma. Bu bir gerçek . Ayakkabıda tekstilde aksesuarda saatte fason cenneti. dünya kadar kopya ürün satılıyor al sana bire örnek vereyim. Mesela bu ürüne bak.

urun.n11.com
    Ferrucci Erkek Kol Saati - Fc 10629k - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/ferrucci-erkek-kol-saati-fc-10629k-P33245688

Aslında o fotoğraftaki saat gönderilmiyor. Casio’nun replika saati gönderiliyor. Bu linki Facebook gruplar aracılıyla paylaşıp siteniz üzerinden replika saate taksit kolaylığı sağlıyorlar . İstersen yorumlara bakabilirsin. Bazı saf müşteriler gelen ürünün fotoğrafını yoruma bile eklemiş

Bu sadece bir örneği. Bunun binlercesi var. Onun için copy paste cevaplarla gelme bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 24 Temmuz 2018; 10:22:9 >

• muxo kullanıcısına yanıt
    Merhaba muxo,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.