Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gg de yaşadım aynı durumu. 2 ay önce thh den olumlu sonuç almama rağmen paramı yatırmadılar. Arayıp icraya vereceğimi, pul masraflarının da onlara kalacağını sert bir dille söyleyince diğer gün mesaj geldi gg den parabız iade edilecek diye. Güzel dille söyleyince sallıyolar resmen.

Bu arada thh olumlu sonuç verse bile iade süresi diye bir şey yok. Firma iade yapmıyorsa mecbur icraya veya savcılığa gidilmesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ise umarım bu kadar keyif kaçırmazlar.

• Up

• 2 sene önce benim de başıma geldi. Aldığım kulaklık 3 ay sonra bozuldu. Ben de teknik servise kendim götürdüm. Servisten iade kararı çıktı. ''Servise neden siz götürdünüz ki?'' dediler. İade yerine değişim yapabileceklerini söylediler. Çok pahalı bir şey olmadığı için diretmedim. Birkaç kitap aldım.

İşin komik tarafı aldığım kitaplarla kulaklık arasında 4 TL fiyat farkı olduğu için bana 4 TL para iadesi yaptılar.

Ben de ''saçmalamayın bana para iadesi yapamazsınız'' dedim güldüm ve çıktım mağazadan. Dua etsinler o gün uğraşacak vaktim yoktu ve almak istediğim kitaplar vardı. İyi bir günüme denk geldiler:)
  • Peşini bırakma. Mutlaka hakkini alacaksn.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketindengelsin.com da d@r den daha beter tam sahtekarlar geçenn sene 9 10 poşet baharat satın aldım hemen hepsi bozulmuş güvelenmiş ve so. Kullanma tarihleri tahrif edilmişti bu firmadan da sakın alışveriş yapmayın

• Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hakkınızı alırsınız. İnsanların parasını gasp etmeye çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız ne yazık ki.
  • Mahkemede anlaşmazlık sürecini sizin aleyhinize uzattıklarını belirtin.
  • Süreci sonuna kadar okudum. Bundan sonra D&P'den 1 kuruşluk bile alış-veriş yapmam. Bu yaşananları eş,dost akrabalarımla paylaşacağım. Geçmiş olsun.
  • Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    Başvurdum sonuç çıkmadan gönderdiler aldım değişim olmamış tamir olmuş ama almış bulundum sonra apple beatsi aldı garantiyi o üstlendi garanti şirketi aradan çekildi apple a gittim garantisi bitmiş dedi garantide beklediği süre eklenir dedim bizde öyle bir şey yok dedi THH ye de gitmedim zaten gitmiştim uğraşmak istemedim artık
  • Ben zamaninda ebebek te yaşamıştım bu durumu. Hava nemlendiricisi almıştım ufaklik dogmaya yakınken dogumdu vs derken 10 gun sonra taktim fişe çalışmıyor. Goturdum incelemeye verecgiz dediler. Bi hafta sonra garantiden tamir ettirip getirmisler. Ben de ben tamir olmasini degil yenisiyle degistirilmesini istemiştim. Ayipli mal sattınız dedim. Sonra mağaza muduru geldi. Baya tartıştık oyle bi hakkiniz yok 10 gun sonra getirdiniz bilmem ne su bu. Ben gerekli yerlere basvuruyu yapacam merak etmeyin diyip almadim urunu. Salak mudur de herkes oyle tehdit ediyorda kimse sonuç alamiyor diye salak sacma bi laf etti. Hakem heyetine gittim dilekce mi verdim. Tum tartismayi konusulanlari da yazdim tek tek. Bu arada bana baskalarini arattiyor urunu almak zorundasiniz burada bilmemne diye. Beni iyice delirttiler telefonda neyin zorunluluguymus diye.

Sonuc bi hafta sonra sikayet dilekcesi merkeze ulasinca merkezden aradılar. Baya bi ozur dileyerek mudurun terbiyesizligi olmus vs diye adresimi sordular. Direk istanbuldan sifirini kargoyla evime gönderdiler.

O yuzden THH her zaman basvurun. sonuclar cok gec cikiyor bazen ama hakkini aramak hele bizim gibi bir ulkede her zaman önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qubee -- 19 Temmuz 2018; 7:47:3 >

• Merhaba hocam, aynı olay başıma Hepsiburada'da gelmişti. Hijyen olayına bağladılar fakat ben yemedim, üzerinde durdum. Öyle bir olay yok hocam. Tamamen kendi uydurmaları. Mecburen paranızı iade etmek zorundalar. Hatta ürün bende kaldı, hemen para iadesini aldım. Üzerinde durun hocam, geri çekilmeyin. Öyle bir yasa yok, geri almak zorundalar.
  • Beğenmediğiniz veya kusurlu ürünü direkt iade edin
    İade sebebi: iade hakkı
    Değişim tamir Vs diğer süreçler çok sıkıntılı

AYRICAAA
    Çakma internet sitesi kurup eft ile dolandırıcılık yapan siteler var serdar kakşi bunlardan biri
    Ödemeyi kredi kartı kullanarak yapın
    Ürün elime geçmedi deyip HARCAMA İTİRAZI yapıp paranızı geri ALABİLİRSİNİZ

Eft yaparsan şahsın insafına kalırsın
    İnsaf yoksa tüketici hakem heyeti ve icra müdürlüğü savcılık yolları Seni bekler
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
  • İlk hafta ürün kusuruyla karşılaşırsan veya arıza yaparsa iade edip para hakkın var diye biliyorum. Araştır bi. Sonra tüketici hakem heyetine dilekçene bakar.
  • D&r den benimde bir kac yil once kitap siparisi maceram olmuştu. Defalarca mesaj ve aramaya ragmen kitaplarim cok gec gönderilmişti. Musteri hizmetleri cok ilgisiz ve sorun cozmekten cok uzakti. O gun bu gündür uzak dururum d&r den.

Kitap alacaklara tavsiyem nadirkitaptir. Binlerce kitapci ve sahaftan olusan bir sistemleri var. Farkli sahaflardan 4/5 siparisim oldu. Hic sorun yasamadim.

• d&r dan alışveriş yapmadan önce arayıp stok soruyorum başıma geldi gerek yok bile bile ladese.
  • D&r internet satisi çok çok kötü. Sahibinden'de ikinci el al, çok daha güvenilir.

İki puzzle aldık. Birini 7, diğerini 12 gün sonra kargoya verdiler. İkinci gelen yanlış geldi. İade ettik. Parayı 25 günde iade ettiler. Böyle aşağılık, rezil bir firma.

Neyse ki bu tip firmalara çok isim düşmüyor. Ebay'den aldığım herhalde Türkiye'den aldigimin iki katı kadardır.

• D&R dan kurbanlık koyun alınır
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.