Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Geçmiş olsun. Peki süreç nasıl işledi? Ücretinizi iade aldımız umarım.
    Hocam THH'ne başvuracaktım eşim ürünü çok beğendi ben kullanırım dedi beni vazgeçirdi. Ama bu bana DR.den alışveriş yapmamam için iyi bir ders oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 18 Temmuz 2018; 11:15:24 >
  • Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunduysan her türlü ürünü veya iadesini sonuçlanınca alırsın. Sanırım Türkiye'de adaletin olduğu tek kurum THH
  • D&R el değiştirdikten sonra da değişen birşey olmadı demek ki. Ben de ayda 2-3 plak alıyordum, artık başka yerlere yöneleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Klavyenin kutusundan garanti etiketi çıkmıştı orada yazıyordu. Dikkat ederseniz zaten ürünlerin garantisini D&R vermiyor üreten firma yada distributoru veriyor. Ama bu zaten sizi ilgilendiren bir durum degil siz paranizi D&R'a verdiniz sizin muhattabınız D&R.
    Plantronics internet sitesinden tedarikçi olan, garanti sağlayan firmanın telefon numarasını aradım.

D&R firmasının ürünü size gönderdiğinde, gözle görülür bir şekilde var olan fiziksel açıklığı neden siz görmüyorsunuz da gönderdiğiniz form da herhangi bir sorun bulunamadı yazdınız dedim. WhatsApp ile fotoğrafını gönderdim.

Şu an “Meehaba, kontrol ediyoruz.” yazmışlar.

Beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R internet alışveriş tarihinin en berbat kurumudur, alışveriş yapmayın -yaptırmayın, d&r dan alacağıma aliexpressten takipsiz alırım daha iyi

Ek olarak kulaklığı amazondan almanızı öneririm, sennheiser hd 4.40 siparişi verdim, standart kargo seçmeme rağmen dhl express ile gönderdiler, 1 gün içinde UK-Almanya dolanıp İstanbula ulaştı

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metaxa171

D&R internet alışveriş tarihinin en berbat kurumudur, alışveriş yapmayın -yaptırmayın, d&r dan alacağıma aliexpressten takipsiz alırım daha iyi

Ek olarak kulaklığı amazondan almanızı öneririm, sennheiser hd 4.40 siparişi verdim, standart kargo seçmeme rağmen dhl express ile gönderdiler, 1 gün içinde UK-Almanya dolanıp İstanbula ulaştı
    Nedense kulaklık gibi ürünler Amazon’da çok pahalı. 130 Dolar civarında idi yanlış anımsamıyorsam. Bakayım tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunduysan her türlü ürünü veya iadesini sonuçlanınca alırsın. Sanırım Türkiye'de adaletin olduğu tek kurum THH
    Ben de öyle düşünüyorum. Hiçbir şeyin düzgün ilerlemediği şu ülkemizde elimizde sadece THH kaldı sanırım.

• Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    amazon almanyaya göz atmanızı öneririm, usa e karşı güzel fiyatlar çıkabiliyor

Sennheiser alman ürünü olduğundan çeşit çok ve fiyat uygun oluyor
    Sony için de iyi fiyatlar görmüştüm

Tabi diğer markaları kontrol etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaxa171 -- 18 Temmuz 2018; 11:33:8 >
  • Destek

• O hybrid pro HD yi ben 72 ye aldım hocam tam ölücü değilsin demek ki. :)

• D&R satılmıştı di mi?

ehe

• oğluma kitap alma evresindeydim . kesinlikle artık tercih etmem .

kimseye de önermem.
  • D&R benim de paramı gasp etti ! 1 aydır iade yapmıyor süreci şikayetvar.com da anlattım müşteri hizmetleri sadece laf kalabalığı ve vakit kaybı adamlar paramı gasp etti çaldı resmen geri vermiyorlar

www.sikayetvar.com
    D&R İade İşlemini Sürüncemede Bırakıyor!
    https://www.sikayetvar.com/d-r/d-r-iade-islemini-suruncemede-birakiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• D&R sattış sonrası resmen kayboluyor parayı almasını biliyor ama ne kargolama süreci ne de iade süreci başarılı oluyor. Tam bir dolandırıc firma

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

D&R el değiştirdikten sonra da değişen birşey olmadı demek ki. Ben de ayda 2-3 plak alıyordum, artık başka yerlere yöneleceğim.
    En iyisini yaparsınız... Uğraşılmaz bunlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaxa171

amazon almanyaya göz atmanızı öneririm, usa e karşı güzel fiyatlar çıkabiliyor

Sennheiser alman ürünü olduğundan çeşit çok ve fiyat uygun oluyor
    Sony için de iyi fiyatlar görmüştüm

Tabi diğer markaları kontrol etmedim
    Akşam uygun bir vakitte araştıracağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanconi

oğluma kitap alma evresindeydim . kesinlikle artık tercih etmem .

kimseye de önermem.
    Çok mantılı bir davranış olur. Bundan sonra çevremdekilere de aldıramayacağım bir şey bu firmadan.
  • D&R alışveriş yapılacak en son sitedir bunu asla unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: onrblg

Destek
    Eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.