Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: SS şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerkrali -- 18 Temmuz 2018; 9:12:29 >
  • D&R alışveriş yaparım daha önce başıma böyle bişey gelmedi ama THH başvurduğunuz iyi olmuş çok ekstrem bı durum yoksa genelde tüketicinin hakkını bırakmıyor büyük ihtimalle alırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun hocam. ben de bursada fm13 cd olarak satın almıştım 2013te. cd içerisindeki şifre kullanılmış çıktı. şifre kontrol edilecek dediler ve 1 ay geçmeden feedback geldi " şifre, siz satın almadan önce girildiği için müşterinin talebi doğrultusunda ürün parası geri verilecek veya sıfır ürün verilecek." şeklinde.

D&R ile sorun yaşayan ilk sizi tanıdım. İnşallah sorununuz çözülür. geçmiş olsun.
  • Bunlar da D&R firmasının bana 1-2 yazılı cevabı...

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü
    İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 18 Temmuz 2018; 9:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim.

• Hocam kutuya açarken videoya aldınız mı? Böyle şeyler önemli, özellikle böyle belli bir meblağ üstünde aldığınız ürünleri kurye önünde açamıyorsanız bile evde kendiniz kargo kutusunu açarken jelatini çıkarırken ve ürünü incelerken denerken videoya alın. Ürün sağlam çıkarsa videoyu silersiniz, ürün ayıplı çıkarsa sağlam bir kanıt olur elinizde.

• Uptısçıktıs..d&r böyle giderse bir gün kepenkleri indirecek bimeks gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Hocam kutuya açarken videoya aldınız mı? Böyle şeyler önemli, özellikle böyle belli bir meblağ üstünde aldığınız ürünleri kurye önünde açamıyorsanız bile evde kendiniz kargo kutusunu açarken jelatini çıkarırken ve ürünü incelerken denerken videoya alın. Ürün sağlam çıkarsa videoyu silersiniz, ürün ayıplı çıkarsa sağlam bir kanıt olur elinizde.
    Haklısınız. İnanın hiç aklıma gelmedi... Artık aklımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kursatov

Uptısçıktıs..d&r böyle giderse bir gün kepenkleri indirecek bimeks gibi..
    Şu an en çok istediğim şey.

• Normalde evet hijyen kuralları gereği iade edemezsin bu thh de yazıyor zaten ama senin derdin keyfi iade değil ki :)

Ayıplı ürünü almak zorunda değilsin. He sana satarlarken bak burası yırtık çizik vs diyip sen almış olsan tamam o zaman da iade edemezsin ama bunlar elde kalan son malı sana çaktıklarını düşünüp uğraşmaz diye cevap veriyorlar resmen.
  • d&r dan çöp almam yıllardır ne kadar isabetli karar vermişim geçmiş olsun.

• Arkadaş ne günlere kaldık be ?
    Kameralı alanda açıcaz paketleri bundan boyle demek ki.
    Kamerasız alanda açtın,ayıplı çıktı tınlayan yok.
    Ohh be koca D&R dersin de,
    O işler isme güvenip müşteriyi kıstırmakla olmuyo.
    Eeyyyyy D&R ,
    Akıllı ol,
    Müşterini ezme,
    Gün gelir,Amazon gelir;
    Pişman olursun
  • quote:

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Sanirim biraz agir ithamlar(suclamalar) iceriyor, karsinizda ticari bir firma var unutmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-151CCB885

d&r dan çöp almam yıllardır ne kadar isabetli karar vermişim geçmiş olsun.
    Çok teşekkür ediyorum. Artık Idefix’ten de kitap almayacağım.

@MReNiSs, @Omega. 108 Eyvallah.

• yıl olmuş 2018 d&r'dan alışveriş yapan var hala ben şahsen d&r tedarikçisi olduğum halde, oradan hiç bir şey almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

quote:

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Sanirim biraz agir ithamlar(suclamalar) iceriyor, karsinizda ticari bir firma var unutmayin.
    Tüketici hakem heyetine gittiğimde oradaki adam 14 gün hakkının önemli olduğunu söyledi. İyi niyetli konuştuğunu, yönetmeliğe hakim olmadığını elbette biliyorum THH çalışanının.

Sizin bahsettiğiniz durumda o zaman, kulaklık gibi hijyenin önemli olduğu ürünlerde; bozuk, kırık, çatlak varsa koy kutuya sat internet üzerinden. Oh ne güzel. Ne de olsa iade edemiyoruz da zaten...

Bu arada üründeki açıklığı kendileri de kabul ettiler bir ara. Telefon kayıtlarında vardır bu. Ama garantiye gönderdiği firma sorun bulamamış. Garip. Kulaklıkta bir açıklık var. Ayıplı ürün olduğundan dolayı, hijyenin beni bağlamaması gerekir.

• Geçmiş olsun. Marka güzel bu arada, ben de PLT kulaklık kullanıyorum. 240 liraya HB'dan aldım, memnunum.

Kulakiçi kulaklıklarda hijyen gereği iade olmuyor diye not yazıyordu. Bu koz var ellerinde, ancak hiç kullanmadığın için iade edebiliyor olmak da en doğal hakkın. Çözülür ama bir süre canını sıkacak gibi.
  • dr internet sitesinden alışverişi ben de bir kez denedim , 20 günde ürünü zor gönderdiler ve de yanlış ürün , bluetooth kulaklık yerine alkası olmayan bir hoparlör geldi anında kargoya geri verdim ürünü görünce ama para iadesi için 3 kere aradım sonrasında 15 günde iadesi geldi sanırım interntten sadece satış yapan siteler daha kullanışlı bu konuda diğerleri buna ayak uyduralım kafasıyla yaptıkları için fiziksel satış becerisini internet ortamına taşıyamıyor bir kaç mağazanın sitesiylede tedarik sorunu yaşamıştım sonrasında artık sadece netten satış yapan siteler dışında bir yerden alışverişi kestim rahtaladım

• D&R kadar kurumsallıktan uzak bir yer yok klavye almıştım 2 sene önce internet üzerinden aldıktan bir hafta sonra iade etmek istedim beğenmediğim için ürünü D&R kabul etmedi,aral game ile görüştüm aral game kabul etti iadeyi ama D&R bir türlü kabul etmiyordu en sonunda aral game faks çekmişti D&R'a anca öyle iade kabul oldu. Birde sonra paranızı veremeyiz hediye kartı verebiliriz dediler. Thh yoluyla para hesabıma yatırttım. Bir daha da klavyede D ve & yi bir arada kullanmadım ta ki bugüne kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Geçmiş olsun. Marka güzel bu arada, ben de PLT kulaklık kullanıyorum. 240 liraya HB'dan aldım, memnunum.

Kulakiçi kulaklıklarda hijyen gereği iade olmuyor diye not yazıyordu. Bu koz var ellerinde, ancak hiç kullanmadığın için iade edebiliyor olmak da en doğal hakkın. Çözülür ama bir süre canını sıkacak gibi.
    Ürünü başka bir siteden tekrardan satın alacağım sanırım zaten. Bu süreç de 3-5 ay sürsün, önemli değil. Yeter ki olumlu sonuçlansın.

@dmix, size de geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.