Şimdi Ara

İade hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar benim ekranım bugün 3. kez değişimi yapıldı.
    1. Bir anda 3-4 tane ölü piksel çıktı.
    2. Ekran tamamen kullanılmaz halde görüntü bulanıklaşma çizgilenmeler oldu.
    3. "2" de taktıkları ekran farklı bi ekran olduğu için bugün normal lcd ile değiştirildi. (2. de taktıkları ekranda beyaz ve gri tonlarında sararmalar mevcuttu)

Şimdi bende 3 nünde servis formları var. İnternette araştırdığımda 2. kezden sonra aynı arızadan aynı parça değişimi yapıldığında iade veya değişim talep etme hakkımızın olduğunu bugün öğrendim. Dell ile görüştüm. Konuda bilgisiz birine denk geldim sanırım. Bizde böyle bişey söz konusu değil. 4-5 kez parça değişimi yapılıp hala arıza devam ederse değişim yapıyoruz dedi. Notebook ta zaten 4-5 parça değiştirdinmi sıfır oluyor Şimdi ben nasıl bi yöntem izlemeliyim ? Tüketici haklarına başvursam iade hakkı kazanabilirmiyim ?

• Hayır aynı veya farklı arızalar olsun 1 sene içinde 4 defa servis yüzü görmesi gerekir aynı arızadan 2 defa olursa değişir diye bir durum yok garanti belgesi uygulama esası hakkındaki yönetmeliğin 8. maddesini kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Hayır aynı veya farklı arızalar olsun 1 sene içinde 4 defa servis yüzü görmesi gerekir aynı arızadan 2 defa olursa değişir diye bir durum yok garanti belgesi uygulama esası hakkındaki yönetmeliğin 8. maddesini kontrol edin.

farklı arızadan ise 4. oldu zaten. bide adaptör de sorun vardı oda değişti. bu sene içerisinde 4. servis görüşü :)
  • tüketici haklarına gitmene gerek yok servise bu talebini bildir ve kanunu hatırlat yeter..onlar mecburlar sana iade raporu vermeye
  • 4 defa gördüyse beklemen hata iade veya değişim iste sorun çıkarırlarsa servis fişleri varsende zaten onlarla tüketici haklarına git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.