Şimdi Ara

iade işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün vodafone'den turkcelle geçtim ama vodafone'da kalan bakiyemi iade etmiyor.
    Turkcell'in sitesinden iade talebi yapıyorum ama "Girmiş olduğunuz telefon numarasına ait bilgi bulunamamıştır. Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyiniz." diye hata mesajı veriyor.
    Nasıl yapıcam bilen varsa yardımcı olabilirmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzlemO

bugün vodafone'den turkcelle geçtim ama vodafone'da kalan bakiyemi iade etmiyor.
    Turkcell'in sitesinden iade talebi yapıyorum ama "Girmiş olduğunuz telefon numarasına ait bilgi bulunamamıştır. Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyiniz." diye hata mesajı veriyor.
    Nasıl yapıcam bilen varsa yardımcı olabilirmi??

Vodafone dan alacağınız varsa, Turkcellin sitesinden yapmayacaksınız iade talebini. Bizzat vodafone cep merkezlerine gidip form dolduracaksınız. Vodafone da yok internet üzerinden iade.

Bir adet sizin adınıza hesap numarası daha doğrusu IBAN numarasıda olmalı.
  • Başvuru Belgeleri
    Abonelerin TL iadesi için yanında bulundurması zorunlu bilgi ve evraklar sunlardır:
    Hat sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisi
    Hat sahibine ait - hesap no / kredi kartı numarası ve IBAN* no ,Banka adı, şube ili /adı/ kodu
    Kurumsal aboneler de bu bilgilere ek olarak vergi dairesi isim, vergi no ve imza sirkulerinin ibrazı ile başvurusu gerçekleştirilebilecektir.
  • Hatta tl yoktu nete girdim kullandım bi sure sonra net bitti 2gun sonra mesaj geldi internet kullanımından kaynaklanan fazla ücretlendirme tutarı hattınıza iade edilmiştir diye bi baktım 21 lira gelmiş bende hattı taşıdım shopa gittim form doldurdum 1hafta içinde tl iade ettiler hesaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Hatta tl yoktu nete girdim kullandım bi sure sonra net bitti 2gun sonra mesaj geldi internet kullanımından kaynaklanan fazla ücretlendirme tutarı hattınıza iade edilmiştir diye bi baktım 21 lira gelmiş bende hattı taşıdım shopa gittim form doldurdum 1hafta içinde tl iade ettiler hesaba

Aslında olmayan bir parayımı aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Hatta tl yoktu nete girdim kullandım bi sure sonra net bitti 2gun sonra mesaj geldi internet kullanımından kaynaklanan fazla ücretlendirme tutarı hattınıza iade edilmiştir diye bi baktım 21 lira gelmiş bende hattı taşıdım shopa gittim form doldurdum 1hafta içinde tl iade ettiler hesaba

Aslında olmayan bir parayımı aldın?

Aynen ole oldu hat yen açılmıştı abonesuper 1gb yapmıştım bedavaydı ya olmadı herhâlde sonra net kesildi kapamıştım hattı bi açtım tl gelmiş kendileri gönderdiler ama ben istemedim 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Provizyondaki işlem iadesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzlemO

teşekkürler

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.