Şimdi Ara

[İADE YAPILDI]Dikkat! Turkcell mobil veri kapalı olsa bile internet kullanımı yapıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rapstars

Hemen telefonunun şebeke ayarını 3G yap.

Teşekkürler onu yapmıştım zaten dünde net paketi yaptım daha fazla sömürmesin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bimer'e de başvurdum sonucunu bekliyorum.
  • Merhaba, arkadaşlar yeni bir durum var mı?
  • tamamen lte den Kaynaklı bi durum. cihazın ayarını 2 ya da 3 gye ALIN daha olmaz.

• Bir gelişme yok. LG'ye de ürettiğiniz telefon Turkcell tarafından hatalı olarak nitelendiriliyor diye şikayet yazdım, onlardan da bir dönüş olmadı.
  • Kaçan abonelerin zararını sizden çıkarıyorlardır. Ensar kapıya dayanmış para istiyor herhalde
  • Arkadaslar bunlar dolandiricimidir nedir veri kapali olduğu halde tl kesiyor benden bende ayarlari 3g moduna aldım kesmiyor simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Bide inkar etmiyorlar mı! :/
  • 1huso1 kullanıcısına yanıt
    Bunun konumuzla ne ilgişi var? Biz mobil veri açık değil diye bas bas bağırıyoruz sen gelip internet testlerini anlatıyorsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 20 Mayıs 2016; 9:10:10 >
  • konum ( A-GPS ) açık mıydı? mantıken internet kullanmaz ama GPS sinyaline erişemediğinde veri kullanabiliyor... sabit arama ile engelledim... en sonunda 2GB aşımsız internet paketi aldım... 20TL vermek zorunda kalmak...
  • 1huso1 kullanıcısına yanıt
    TURKCELL testleri %100 gerçek USA'daki 3G'dende 4G'dende hızlı... zoruna mı gitti... sadece pahalı...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    GPS açık değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 20 Mayıs 2016; 19:41:31 >
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI

Video Türkçe ve çok güzel açıklamış.Video 3 yıl önceki Turkcell 3G ile Amerika'daki 4G'ler arasında yapılmış.O zamanki telefon desteklerini ve altyapının değişmesindeki zorlukları düşünürsek çok güzel hazırlanmış bir video. 3G Türkiye'ye ilk defa geldiği için istasyonların boş olması ve akıllı telefonların daha yeni yaygınlaşmasından dolayı hız testinin yüksek çıkması normal.Ama onlar 4G'ye çoktan geçmişler ve üstüne üstlük eski istasyonları yenilemişler.Ayrıca akıllı telefon kullanımı Türkiye'ye göre daha fazla.İstasyonların yoğunluğuda daha fazla.Bu yüzden Turkcell'in ordaki 4G hızına yaklaşması ve çok düşük oranlarda geçmesi normal.Birde dipnot düşeyim 4.5G diye birşey yoktur.4G düzenli olarak geliştirildiği için update sürümü gibi düşünebilirsin.Ama genel adı 4G'dir.Türkiye'ye baya geç geldiği için algılara diğer ülkelerden daha iyi algısı verilmek için 4.5G diye duyurdular.Ama Diğer 4G ülkeleri gibi aynı sistemi kullanıyoruz.Bu arada karşılaştırma testlerini ve teknolojiyi bilmiyorsan asılsız iddaları gerçekmiş gibi savurma.

• Gene turkcell gene kazıklama..

Sunlara para kazandiran kaldi mi? Gecin ingilizlerin vodafone'una..

bunlara para mi kazandircam bide malum olaydan sonra

• ayarlardan lte yi kapatmak yeterli ben 17tl kaptırdım bari bu yorumu okuyanlar kaptırmasın.

• bir de faturalı olsaydı. Çözüm bulmasınlar çıkın Turkcellden. Zaten kullanıcı yararına 1kuruşları yok.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Telefondaki ayarlar kısmından mobil veri özelliğini kapatman BiR ŞeY ifade etmez.

Cevap veren arkadaşların söyledikleri de çözüm üretmiyor.

Kesin çözüm için 532 mÜŞtERi HiZMEtLerini arayıp hattının internet özelliğini şEBEkEdEn kapattırmalısın. Yani Müşteri hizmetlerini aradığında "Hattımın internet özelliği kapattırmak istiyorum" diyeceksin. İşlem sonunda hattının internet özelliği şebekeden kapatıldığı için sorun yaşamayacaksın.

Aynı şekilde SMS özelliğini şEBEkEdEN kapattırmak istersen 532 mÜŞtERi Hizmetlerini arayıp "Hattımın SMS özelliğini kapattırmak istiyorum" diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 21 Mayıs 2016; 18:30:25 >
  • sorunun kaynağı LTE + konum ( a-GPS ) herkeste var...

• Böyle bi olay bi kere bile başıma gelmedi.. Ne yapacağınız belli.. GPS'i sadece cihaz sensörlerini kullan olarak ayarlayın.. 4.5g'nizi iptal edin bitti.. Bu kadar kolay..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.