Şimdi Ara

[İADE YAPILDI]Dikkat! Turkcell mobil veri kapalı olsa bile internet kullanımı yapıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell de 4 gb net paketi aldım
    Telefonun mobil veri kisminida ayarladım 3 gb i geçince uyarı versin diye 3 gb uyarı vermesine az kala bizim 4 gb bitmiş kazikci trcll
    Hemen bugün hattımı tasicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar parasini geri alabilen varmi? Esimin 9 tl benim 6 tl kesildi cok bir miktar değil ama bunlarin yaptığı şerefsizlik birde suçu bize buluyorlar adam gibi bir operator yokki 3 tane operator ondan ona ondan oma geçiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizlerin Vodafone'undayım ama aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bugün paketim bitmişti, mobilim de açık değildi; net bir şekilde eminim ama gün içinde 2 kuruşluk düşüşlerle 1 günde 2,5 TL kaybettim.

Sorunu çözmesi için Vodafone müşteri hizmetlerinden Ozan diye biri çıktı karşıma, çocuk gibi "yok beyfendi işte görüyorum internet kullanmışsınız" da bıdı bıdı bıdı... Dedim salağın tekine geldik bi daha arayım da olur da (yanlışlıklan) bilgili biri gelir, daha açar açmaz sizde kayıt var niye aradınız dio.

Hasılı: Al birini vur ötekine

• turkcell de herhangi bir paket olmadan internet girişlerinde 1 tl düşüş oluyor.Bu sorun 4.5g ile alakalı.Sanırım turkcell bu sorunu aşmak için sadece konuşma paketi alanlara internette tanımlayacak 1 hazirandan itibaren.Böylece bu sorun azalacaktır diye düşünüyorum.
  • 1huso1 kullanıcısına yanıt
    alakası yok bugünlerdede TURKCELL en hızlı 3G hızını veren gsm... + tırt telekom hızlandı... vodafone yerinde sayıyor...
  • Sonunda ücret iadesi yapıldı.

"NISAN 2016-HAZIRAN 2016 tarihleri arasında internet kullanımlarınız ile ilgili ücretlendirmenin düzeltilmesi sonrasında hattınıza iade edilmesi gereken vergiler dahil 10,00 TL hattınıza yüklenmiştir."
  • aynısı benim de başıma geldi.
    her şey kapalıyken sırf 4.5g kullandığım için paket bittikten sonra 1+1+1=3TL kestiler.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Valla bize bir şey iade yapılmadı. Siz özel bir şey mi yaptınız da iade yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 20 Haziran 2016; 9:00:05 >
  • Sadece BTK üzerinden bu problemin kaynağını açıklayarak şikayet etmiştim, bir buçuk ay önce iade yapılmayacağına dair cevap gelmişti. Ancak, bundan sonra herhangi bir işlem yapmama gerek olmadan iade yapmak zorunda kaldılar.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Ohoo. Ben hem BTK hem bimere şikayet ettim. Nisan ayından beri geri dönüş yok.
  • Arkadaşlar bu 1 TL kesme sorunu İPhone 5s modelinde de var mı?
    Sırf bu yüzden ben sürekli 3G de giriyorum internete.
  • Telefon seçmiyor. 4G ile alakalı bir durum.
  • Geçenlerde bana da iade yapıldı.
  • Bu sorun halen devam ediyor mu arkadaşlar?

• hattımı 27 haziran 2016 günü türkcell e taşıdım
    4g yi açtım
    mobil veri ve konum kapalı olduğu halde
    4 kere internete giriş yaptım diye bilgi mesajı geldi
    gelen bilgi mesajlara baktığımda hiç birisi 1 kilobayt bile değildi
    hattımda lira olmadığı için türkcell bu sefer lira kesintisi yapamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun devam ediyor mu hala?

• Bugün dışarı çıktım, eve döndüğümde 3 TL giydirdiler. Muhtemelen herkesdeki gibi 4G ile alakalı, çünkü evde 4G çekmiyor, dışarıda çekiyor.
    Şikayet kaydı bıraktım. Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birisi kaç aydır çözüm bulamamış. Güzel ülkem...
  • Bende ilk defa 4.5 G yi 1 haftadır kullanıyorum.
    Niye bu zamana kadar kullanmadım çünkü bu 1 TL kesme olayı yüzünden hiç açmadım LTE yi.
    Şuan benden herhangi bir kesinti olmadı 1 haftadır.Sürekli kontrol ediyorum TL lerimi.
    İPhone5s kullanıyorum ben

(Ayrıca LTE de interneti kapatınca kalan kullanım bilgileri ekrana gelmiyor nedenini bilen var mı?3Gde geliyor)
  • Hala iade yok... 😑

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.