Şimdi Ara

İadem Yapılmıyor ne yapmalıyım?(Bimeks)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 ay önce Bimeks'ten kulaklık sipariş ettim. Ürün kapıya geldiğinde iade edeceğimi söyleyip geri yolladım. Sonrasında iade talebinde bulundum e-posta yollayarak. O günden beridir ilgili birime iletildi, dönüş yapılacaktır diye cevap veriyorlar ne dersem diyeyim.

Para iadesini Ne kadar süre içerisinde iade etmeleri gerekiyor bilen var mı? Ayrıca parayı havaleyle yollamıştım. İnternetten araştırınca gördüm ki çalışanları bile maaşlarını alamıyorlarmış, benim gibi bir sürü iadesi yapılmayan insanlar var hatta 6 aydır iadesini yapılmayan birini bile gördüm. Bunlar batıyor galiba, paramı nasıl kurtarabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackoğlan -- 3 Şubat 2017; 13:34:6 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten siparis ettiysen eger eline aldiktan 14 gun icinde iade edebilirsin mazeret belirtmeden bu senin yasal hakkin tuketici hakem heyetine kargo sirketinden aldigin iade belgesi ile basvuru yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

internetten siparis ettiysen eger eline aldiktan 14 gun icinde iade edebilirsin mazeret belirtmeden bu senin yasal hakkin tuketici hakem heyetine kargo sirketinden aldigin iade belgesi ile basvuru yapabilirsin

Hocam ürünü almadan yolladım direkt iade istedim ama parayı vermiyorlar, oyalıyorlar. Kargo sayfasında ilk başta teslim edilmedi(iade yazıyordu) iade talebim sonrasında Ömer Arslan isimle birine teslim edildi diye görünmeye başladı.
  • tamam mail at eger iade yapmiyorsaniz tuketici hakem heyetine kargo bikgileri ile beraber sikayette bulunacam diyin

sokayetvar miydi neydi oyle bir websitedi var orayada yazabilirsiniz ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bin defa dedim tüketici hakem heyetine gideceğim diye. Şikayetvar'ın Bimeks sayfasına her gün onlarca şikayet ekleniyor ama oraya bakan yok.

Göründüğü kadarıyla bunlardan daha uzun bir süre daha paramı alamayacağım. Bimeks'ten alışveriş yapmayın arkadaşlar aklınızda bulunsun. TR'de bulunmayan eski bir kulaklık için ordan sipariş vermiştim mecburen, vermez olaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.