PC Konfigürasyonum aşağıdaki gibidir, bu sisteme IATKOS kurabilirmiyim ? Eğer kurabiliyorsam IATKOS'un hangi versiyonunu ve kurulum seçeneklerinden hangilerini seçmem gerekir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
İyi Günler
CPU
Özellik Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz İsim : Intel Core 2 Quad Q6600 Paketleme : Socket 775 LGA Teknoloji : 65nm Komutlar : MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, Intel 64 Virtualization : Supported, Enabled Hyperthreading : Not supported
AMD High Definition Audio Device High Definition Audio Aygıtı SB Audigy
Teknik olarak yeterli elbette.. ancak ingilizce bilginiz birde sabrınız zayıf ise bulaşmayın derim :)) aşırı derecede can sıkıcı olabiliyor.. Türkçe kolay kolay bilgi veya yardım bulamazsınız.. Herneyse kuruluma gelirsek : En Önemli olan şey Anakart uyumluğu.. Sonra Ekran Kartı.. gerisi bi şekilde hallolur zaten..
Burda sizin ana kart ile ilgili kurulum anlatışmış
bilgi için teşekkür ederim, ama ilk kurulumda hangi seçenekleri sececeğime dair herhangi bir bilgi verilmemiş, anladığım kadarıyla herşeyin düzgün kurula bilmesi için ilk kurulum ekranındaki seçimlerin doğru seçilmesi, araştırmaya devam ediyorum ama sağlıklı herhangi bir bilgi bulamadım henuz.
Ekran kartın çalışmaz arkadaşım, gerisinde problem yok. Başka bir arkadaşa da yazdım, bitane 8600gt 9600gt gibi ucuz bişey tak keyfine bak. Elindeki kartın openCL desteği yok (bunu bazı arkadaşlar opengl ile karıştırıyor) Ancak osx 10.5 leopard versiyonu kurabilirsin o kartlan, daha üst versiyonlar tırtlar..