Pc ye VrtualBox la iAtkos l2 kurdum herşey hemen hemen sorunsuz gibi bi kaç sorun dışında. -Hafiften kasma var çok ağır değil ama rahatsız edici yinede. -1024 px olarak açıldı, ekran ayarlarında daha yüksek bi çözünürlük yok pc de 1366 px kullanıyordum 1024 px olduğu için ekranın sağ ve sol çeyreği boşta kalıyor.
Bu sorunları nasıl halledebilirim: grafik kartımın kext imi gerekli yoksa terminalden mac e özgü kodlarmı girmeliyim?
şimdiden yorumlarınıza
MAC OS X için sanal sürücüler mevcut olmadığı için ekran ve bazı bir çok donanım tam desteklenmiyor. Örneğin ekran kartınız 3mb falan gözüküyordur. Ekranı tam ekran yapabilirsiniz lakin yine tat vermez, hatta daha da kasılır. Kısca sanal sisteme gerçek sürücü (MAC için kext) yükleyemezsiniz. Olanda bu kadar işte.
quote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
MAC OS X için sanal sürücüler mevcut olmadığı için ekran ve bazı bir çok donanım tam desteklenmiyor. Örneğin ekran kartınız 3mb falan gözüküyordur. Ekranı tam ekran yapabilirsiniz lakin yine tat vermez, hatta daha da kasılır. Kısca sanal sisteme gerçek sürücü (MAC için kext) yükleyemezsiniz. Olanda bu kadar işte.
hocam arkadaşın pc den yazıyorum. yani sanal sürücü yerine direk harddiskleri formatlamı diyosun o zaman sorun çözülürmü ? ayrıca iki disk kullanabilirmiyim birinede win 7 kurmak istiyorum. şu anda wirless ve sesi otamatik tanıdı tekrar tanıyacakmıdır? ve ayrica ilgine teşekkürler.