Şimdi Ara

ıb +7 cb +7 eb +7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Priestten sıkıldım okcu actım arkadaslar hangi oku almamı tavsiye edersiniz hangisiyle rahat kasarım ?

• ENİON BOW
  • CB
  • sb
  • herkes farklı bişey demiş
  • ne kdr bir butcen var acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsilGenç

Priestten sıkıldım okcu actım arkadaslar hangi oku almamı tavsiye edersiniz hangisiyle rahat kasarım ?

Bunlar ok deil yaydır arkadasım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    JAVANA +8 ve LUPUS +6
    17 yıl önce açıldı
    +4 OCTAGON SHIELD DD 32 IN XIGENON
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eb +8 alabilirsen onu al bence

ben daha ib +7 alamıyorum çok fakirim

oly de dual +8 cleaver ve 2 +7 chitine (biri 17 axe basılı ) +7 ib verecek olan var mı?
  • Chitin Bow +7 al bide reb bas doya doya kullan 118apsi oluodu sanırım rebirth oldugu zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mer!ç

Chitin Bow +7 al bide reb bas doya doya kullan 118apsi oluodu sanırım rebirth oldugu zaman

chitin bowda artıyomu sadece ft itemlerinde değilmi o ap artma olayı
  • ebama sana bow +8 de yakisir
  • Sağolun arkdaslar yorumlar için bütcem var hepsini alacak kadar suanda cb +7 ağır basıyo
  • En kral bow Cb'dir...
  • tabikide chitin bow

bir kere enion bow oyundaki en dandik yaydır hiçbir özelliği yok de az ap li ayrıca sb diyen arkadaşta var çok güzel takip ediyoruz konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

tabikide chitin bow

bir kere enion bow oyundaki en dandik yaydır hiçbir özelliği yok de az ap li ayrıca sb diyen arkadaşta var çok güzel takip ediyoruz konuyu

short bow kasteddimscorpion bow yok dimi tam olarak bilmiyorum rogue itemlerini bi ara baska forumda duymustumyanionların yalancısıyım

• chıtın bow tabıkıde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mer!ç

Chitin Bow +7 al bide reb bas doya doya kullan 118apsi oluodu sanırım rebirth oldugu zaman

+1 4EvErChItInß0w
  • Dostum ben 5 yıldır oynuyorum ve hep archer oldum! 1-2 ay asas oldum sonra yapamadım döndüm neyse geyiği bırakalım!saydıklarının hepsini kullandım ve cb de karar kıldım!Forever Chitin ßow hele bide +8 ise vay halina
  • Eyw sağolun arkadaslar cok yardımcı oldunuz en yakın zaman cb +7 alıcam inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.