oly de dual +8 cleaver ve 2 +7 chitine (biri 17 axe basılı ) +7 ib verecek olan var mı?
Chitin Bow +7 al bide reb bas doya doya kullan 118apsi oluodu sanırım rebirth oldugu zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Mer!ç
Chitin Bow +7 al bide reb bas doya doya kullan 118apsi oluodu sanırım rebirth oldugu zaman
chitin bowda artıyomu sadece ft itemlerinde değilmi o ap artma olayı
ebama sana bow +8 de yakisir
Sağolun arkdaslar yorumlar için bütcem var hepsini alacak kadar suanda cb +7 ağır basıyo
En kral bow Cb'dir...
tabikide chitin bow
bir kere enion bow oyundaki en dandik yaydır hiçbir özelliği yok de az ap li ayrıca sb diyen arkadaşta var çok güzel takip ediyoruz konuyu
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
tabikide chitin bow
bir kere enion bow oyundaki en dandik yaydır hiçbir özelliği yok de az ap li ayrıca sb diyen arkadaşta var çok güzel takip ediyoruz konuyu
short bow kasteddimscorpion bow yok dimi tam olarak bilmiyorum rogue itemlerini bi ara baska forumda duymustumyanionların yalancısıyım
chıtın bow tabıkıde
quote:
Orjinalden alıntı: Mer!ç
+1 4EvErChItInß0w
Dostum ben 5 yıldır oynuyorum ve hep archer oldum! 1-2 ay asas oldum sonra yapamadım döndüm neyse geyiği bırakalım!saydıklarının hepsini kullandım ve cb de karar kıldım!Forever Chitin ßow hele bide +8 ise vay halina
Eyw sağolun arkadaslar cok yardımcı oldunuz en yakın zaman cb +7 alıcam inş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme