Ibiza alirsan 1.2 tsi alin, 1.4 eski tip motor cok yakar.
quote:
Orijinalden alıntı: ernn93
Ibiza alirsan 1.2 tsi alin, 1.4 eski tip motor cok yakar.
Bizim hazımsızlıklarımız var , hazımlayamayarak çekememezliklerimiz var ,çekememezliklerimizden öte anlayamamazlıklarımız var .
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
Bizim hazımsızlıklarımız var , hazımlayamayarak çekememezliklerimiz var ,çekememezliklerimizden öte anlayamamazlıklarımız var .
Alıntıları Göster
Ben Seat drdim.
quote:
+bilmemkac
quote:
Orijinalden alıntı: çakırbey
quote:
+bilmemkac
Alıntıları Göster
GÖNLÜM SEAT DAN YANA NE DE OLSA WOLSKWAGEN GRUBU...
quote:
Orijinalden alıntı: lzk52
GÖNLÜM SEAT DAN YANA NE DE OLSA WOLSKWAGEN GRUBU...
Alıntıları Göster
İbiza satın almak için herhangi bir sebep göremiyorum.
Ibiza
quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
İBİZA DONANIM OLARAK DAHA FAZLA SADECE ESP EKSİK. FİYATLAR AYNI BİRDE KALİTE OLARAK DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE ?
quote:
Orijinalden alıntı: lzk52
quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
İBİZA DONANIM OLARAK DAHA FAZLA SADECE ESP EKSİK. FİYATLAR AYNI BİRDE KALİTE OLARAK DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE ?
Alıntıları Göster
İbiza ST, yakıttan derdin olursa 1.2 TSI al, vergisi de az olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Anton | SS
İbiza ST, yakıttan derdin olursa 1.2 TSI al, vergisi de az olur.
Alıntıları Göster
ikisi arasından clio aslında ibizada güzel araç ama ülkede pek tutulmuyor bu sebepten dolayı clio yedek parça servis ağı 2.el açısından clio, kalan diğer şeyler için ibiza. Bana kalırsa o paraya punto alınır gerçi st değil ama FIAT Punto 1.4 Easy S&S modelini bir incele.
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_yavuz
quote:
Orijinalden alıntı: utQ94
Tercihim ibizadan yana olur,renault bana pek güven vermiyor.Seat daha güven verici duruyor.
Euroncap ten 5 yıldız aldı. ESP,ABS,EBD,AFU Sürücü-yolcu ön-yan hava yastıkları standart.
Biraz haksızlık olmuş Clio ya.
Clio kaza anında güven vermiyor demedim renault kendini kanıtlamış bir marka bu konuda ama yol tutuş özellikleri açısından bana güven vermedi clio 4 sırf bu yüzden tercihim ibizadan yana olur.
quote:
quote:
quote:
Tercihim ibizadan yana olur,renault bana pek güven vermiyor.Seat daha güven verici duruyor.
Euroncap ten 5 yıldız aldı. ESP,ABS,EBD,AFU Sürücü-yolcu ön-yan hava yastıkları standart.
Clio kaza anında güven vermiyor demedim renault kendini kanıtlamış bir marka bu konuda ama yol tutuş özellikleri açısından bana güven vermedi clio 4 sırf bu yüzden tercihim ibizadan yana olur.
Kullandınız mı bilmiyorum ama ben çok beğendim. Focus kullanıcısı olarak Clio nun yol tutuşu da gayet iyi. ESP olması da avantaj.
Herşeyden önemlisi, gözün benzin ibresinde seyehat etmektense dizel alıp rahat rahat gezmek bence daha keyifli..
quote:
quote:
quote:
quote:
Kullandınız mı bilmiyorum ama ben çok beğendim. Focus kullanıcısı olarak Clio nun yol tutuşu da gayet iyi. ESP olması da avantaj.
Herşeyden önemlisi, gözün benzin ibresinde seyehat etmektense dizel alıp rahat rahat gezmek bence daha keyifli..
1 defa fırsatım oldu beyaz renk baz donanım dizel yeniydi de.Ama çok langır lungur bir araçtı kendimi hiç güvende hissedemedim.Acaba araçta sorun falan mı vardı ?